clockyclock Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 jeden černější.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 myslím, že tohle patří sem Jak udělat přemet s autem...asi akrobat
OndraTce Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Baví se v hospodě Němec, Američan a Čech kdo má doma lepší manželku. Němec říká: "To já když přijdu u nás doma v Düsseldorfu k tý svojí Hilde, tak jí okolo pasu obejmu prstama tak, že se mi ty prsty spojí. A to néé proto, že bych měl tak dlouhý prsty. To je proto, že má moje žena tak krásně štíhlej pas." Ostatní uznale pokyvují a Američan pokračuje: "To je dobrý, ale to já když přijdu u nás doma v Clevelandu k tý svojí Jennifer, tak jí pozvu do baru a sednem si na barový židle. A ona má nohy až úplně na zem. A to néé proto, že bysme měli v Americe tak nízký barový stoličky. To je proto, že má moje žena tak krásný dlouhý nohy." Zbylí zase pokyvují a Čech po chvíli oba trumfuje: "Pánové, to je všechno dobrý, ale to já, když u nás v Kardašově Řečici ráno vstanu, tak plesknu tu svojí milovanou Boženu po prdeli. No a když se vrátím z práce, tak se jí ta prdel pořád ještě třepe. Ale!!...to néé proto, že by měla moje žena tak hnusnou tlustou prdel. To je proto, že já mám tak krátkou pracovní dobu."
Marhi Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Baví se v hospodě Němec, Američan a Čech kdo má doma lepší manželku. Němec říká: "To já když přijdu u nás doma v Düsseldorfu k tý svojí Hilde, tak jí okolo pasu obejmu prstama tak, že se mi ty prsty spojí. A to néé proto, že bych měl tak dlouhý prsty. To je proto, že má moje žena tak krásně štíhlej pas." Ostatní uznale pokyvují a Američan pokračuje: "To je dobrý, ale to já když přijdu u nás doma v Clevelandu k tý svojí Jennifer, tak jí pozvu do baru a sednem si na barový židle. A ona má nohy až úplně na zem. A to néé proto, že bysme měli v Americe tak nízký barový stoličky. To je proto, že má moje žena tak krásný dlouhý nohy." Zbylí zase pokyvují a Čech po chvíli oba trumfuje: "Pánové, to je všechno dobrý, ale to já, když u nás v Kardašově Řečici ráno vstanu, tak plesknu tu svojí milovanou Boženu po prdeli. No a když se vrátím z práce, tak se jí ta prdel pořád ještě třepe. Ale!!...to néé proto, že by měla moje žena tak hnusnou tlustou prdel. To je proto, že já mám tak krátkou pracovní dobu."Luxusní..
Porsche_911 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Baví se v hospodě Němec, Američan a Čech kdo má doma lepší manželku. Němec říká: "To já když přijdu u nás doma v Düsseldorfu k tý svojí Hilde, tak jí okolo pasu obejmu prstama tak, že se mi ty prsty spojí. A to néé proto, že bych měl tak dlouhý prsty. To je proto, že má moje žena tak krásně štíhlej pas." Ostatní uznale pokyvují a Američan pokračuje: "To je dobrý, ale to já když přijdu u nás doma v Clevelandu k tý svojí Jennifer, tak jí pozvu do baru a sednem si na barový židle. A ona má nohy až úplně na zem. A to néé proto, že bysme měli v Americe tak nízký barový stoličky. To je proto, že má moje žena tak krásný dlouhý nohy." Zbylí zase pokyvují a Čech po chvíli oba trumfuje: "Pánové, to je všechno dobrý, ale to já, když u nás v Kardašově Řečici ráno vstanu, tak plesknu tu svojí milovanou Boženu po prdeli. No a když se vrátím z práce, tak se jí ta prdel pořád ještě třepe. Ale!!...to néé proto, že by měla moje žena tak hnusnou tlustou prdel. To je proto, že já mám tak krátkou pracovní dobu." :D Nejlepší vtip pro cizince, aby lépe pochopili naší tradiční kulturu.
utrejch Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tvl, cesi travi z evropy v praci skoro nejvic casu. Ale nechci vam ten dlouhej vtip kazit.
little_w Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 utrejchu, mel jsem taky takovej pocit, ale nechtel jsem se do toho michat, protoze jsem uz dlouho mimo. tak diky, zes me uklidnil.
Peter78 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 To je podobný jako můj oblíbenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraTce Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Tvl, cesi travi z evropy v praci skoro nejvic casu. Ale nechci vam ten dlouhej vtip kazit. Což je pro tenhle fórek opravdu dost zásadní informace. Díky za ní
Micey Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Vůbec je v tomdle vlákně dosti nepřesností či dokonce nesmyslů a přimlouval bych se za to, aby byl komisí ustanoven speciální moderátor a regulátor, kterej by tady upozorňoval na faktický chyby a v případě nutnosti tvrdě zakročil. Třeba to s těma tučňákama, zaprvé většinou nemluví a za druhé, ta žirafa se v tomto biotopu často nevyskytuje. Upraveno 1. června 2016 uživatelem Micey
Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Vůbec je v tomdle vlákně dosti nepřesností či dokonce nesmyslů a přimlouval bych se za to, aby byl komisí ustanoven speciální moderátor a regulátor, kterej by tady upozorňoval na faktický chyby a v případě nutnosti tvrdě zakročil. Třeba to s těma tučňákama, zaprvé většinou nemluví a za druhé, ta žirafa se v tomto biotopu často nevyskytuje.Dle tvého erudovaneho posudku se mi jevíš jako vhodný kandidát na tuto funkci.
Micey Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Beru, děkuji a doufám, že důvěru ve mě vloženou, nezklamete.
Klotzman Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Třeba to s těma tučňákama, zaprvé většinou nemluví a za druhé, ta žirafa se v tomto biotopu často nevyskytuje.Nerej mi do mý žirafy... kdy jsi byl naposled na nějaké kře? Tak vidíš... A třeba jsou ve špatným biotopu ty tučňáci. A kru si vzali sebou.
JaRooN Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nerej mi do mý žirafy... kdy jsi byl naposled na nějaké kře? Tak vidíš... A třeba jsou ve špatným biotopu ty tučňáci. A kru si vzali sebou. Podle jejich výrazu bych toto vysvětlení považoval za správné
Filip.J Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Chudák žirafa. Začalo to pár tučňáky na člunu a takhle to končí - najednou jste v menšině na kře místo v savaně, sebrali vám práci a snědli i tu větev, na které jste se mohli oběsit. Zatracení imigranti!
Pavelpu27 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Beru, děkuji a doufám, že důvěru ve mě vloženou, nezklamete.A běda vám, BĚDA VÁM, jesti mi to nepude.
Doporučené příspěvky