Lobber Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Kluci, spíš to bylo myšleno jako Sarkazmus... Při představě, že se tato dívka hlásí jen byť do komunální, je naprosto odstrašující... Ale zas v tomto státě se není čemu divit... (PS: nějak mi nejde citace... tudíž reakce na můj předchozí post ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 No a ty ji nějak sleduješ, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Smutny, ale pravdivy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Wifi ve škole je bez hesla. To u nás ví každý prvňák. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To my měli všechny zaheslovaný, tak jsme chodili do kavárny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To my jsme hráli céčka a tyhlety internety jakoby pro nás ani neexistovaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To my jsme hráli céčka a tyhlety internety jakoby pro nás ani neexistovaly... ... a čáru vo pětníky a desetníky....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 ... a čáru vo pětníky a desetníky....?Cara super! Rychla, spravedliva, "kolektivni" a pritom se nedalo moc prohrat. Takze ani vyhrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To my jsme hráli céčka a tyhlety internety jakoby pro nás ani neexistovaly... Jo céčka, ty jsme sbírali. A skládali jsme Rubikovu kostku. Vrcholem elektroniky byly kalkulačky (pravda, někdo měl i programovatelnou). Ale to je halt pokrok. Mému dědovi tehdy i tohle přišlo neskutečné, protože když on chodil za starého Rakouska do školy, neměli tam prý elektřinu ani vodovod a v zimě si ve třídě museli topit v kamnech. Když nám jednou u školy prasklo vodovodní potrubí, dostali jsme volno. Za pár let dostanou děti ve škole volno, pokud dojde k výpadku internetu. Protože co by tam bez něho dělali, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Našel jsem při úklidu výkres na téma "rodina", který jsem nakreslil v první třídě a dost mě to pobavilo zajímalo by mě, zda by z toho dětský psycholog něco vydedukoval.... (domeček v pravém dolním rohu byla moje značka ve škole) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Vlk zere zajice a kocka mysi. Vic nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 ...zajímalo by mě, zda by z toho dětský psycholog něco vydedukoval...Určitě ano. Hierarchii u vás doma. Táta furt honí mamku jak pes kočku, mamka furt číhá na ségru jak kočka na myš a jen ty si furt hopsáš bezstarostně kolem, jak kdyby se tě to vůbec netýkalo. Sobče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Pánové, že hovno hoří jsem věděl, ale že lze i vyleštit do zrcadlového lesku jsem fakt netušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Cara super! Rychla, spravedliva, "kolektivni" a pritom se nedalo moc prohrat. Takze ani vyhrat :-)Ale hlavně byla zakázaná, protože to byl hazard o prachy, takže jsme ji drtili samozřejmě o každé přestávce kolem každého sváru lina na chodbě. O céčka šla hrát taky, ale to nemělo ty parametry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Taky dobry.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 říká kámoš druhýmu, ty vole sem se minule tak vožral, že jsem málem nevěděl vo světě, no jo, jenže já jsem musel druhej den do práce a musel sem do Brna na jednání... Ty vole mě se ráno tak nechtělo, ale tak, že si udělám trojtýho turka a vono to pude. No jo, jenže jsem si spletl vodu a zalil jsem to redbulem. A tak si frčim po dálnici a na jednadevadesátim kilometru jsem si uvědomil, že jsem nechal auto v garáži... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manta Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 (upraveno) - ženská prsa jsou důkazem toho, že muž dokáže myslet na dvě věci najednou - muži jsou jako wi-fi, připojí se když jsi blízko, když jsi daleko - připojí se jinde - pán bůh vidí všechno, ale sousedi vidí víc - jeptiška je jediná žena na světě, která už večer ví, co si ráno vezme na sebe - na co je mi chytrý telefon, když mě volají pořád ti samí debilové - já nejsem tak tlustá, já jsem tak krásná až to přetéká - na počátku stvořil bůh nebe a zemi, všechno ostatní je made in China - život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem - když si nechceš hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit - proč se říká, že děti nosí čáp? Protože z komína vidí kdo, kde, s kým a kdy - ženy jsou jako rádio, nahoře vlny, uprostřed dva knoflíky a dole - nevíš jestli dobře naladíš - každá česká vláda je jak sníh, většina bordelu se ukáže, až když zmizí - můj sexuální život je jako Porsche - nemám ho - první suspenzor byl v hokeji použit v roce 1874, první helma až v roce 1974. Trvalo sto let, než mužům došlo, že mozek je taky důležitý - týmová práce je důležitá pro to, aby se vina mohla svést na někoho jiného - k hodným chlapcům se chodí děvčata vyplakat, k těm zlým vyspat - proč pít alkohol? Protože žádná dobrá historka nezačíná slovy "...to když jsme tenkrát jedli salát..." a na závěr... -netrapte se pro ty, kteří vás za zády pomlouvají. Znamená to, že jste krok před nimi a tudíž v pozici, kdy vám mohou políbit . ... Upraveno 4. září 2016 uživatelem Manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Nejsou tepláky jako tepláky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Chudák Jimmy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky