Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdybyste si alespon precetli ten clanek:

Nutno dodat, že s podobným problémem bojuje mnoho aut. Když u kabrioletu vyměníte píchlé kolo za rezervu, často se obří pneumatika nevejde ani do prázdného kufru. Ale jsou i výjimky: dovádivá dvojčata Toyota GT86 a Subaru BRZ mají kufr a přístup do něj dimenzovaný přesně tak, aby se do něj vešel pár náhradních kol, až ta, co máte na zadní nápravě, prošoupete dováděním na okruhu.

Já mám v kabrioletu plnohodnotnou rezervu. Ale kufr je prťavej, to je fakt..

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jen za posledních čtrnáct dnů tu měl Kilundron cca 10, samozřejmě "nekomerčních" prodejních inzerátů, mne podobný příslib docela pobavil.

Taky jsem na to koukal, pryc s tim psonkem...ma to tak drahy ze si to od nej stejne nikdo tady nekoupi ne?

Odesláno

Třeba já - mám díky němu vysněné hodinky, pro které bych si jinak musel zajet na Floridu nebo vystavovat stresu místního ochotného člena žijícího v USA...

Odesláno

Hoši zase nebuďte takoví inkvizitoři - Kilundron není zdaleka osamocen, jsou tu jiní přeprodávači a měniči za účelem dosažení zisku. Myslím ale, že vám nikdo nedrží kvér u palice a nenutí vás to koupit/prodat ne?

• Dát hlas 1
Odesláno

Vzhledem k tomu, že jen za posledních čtrnáct dnů tu měl Kilundron cca 10, samozřejmě "nekomerčních" prodejních inzerátů, mne podobný příslib docela pobavil.

omlouvam se, samotnyho me to stve, ale s modama sme system uz davno navrhli, sepsali a furt cekame na vyjadreni a hlavne akci vyssich instanci :(

• Dát hlas 1
Odesláno

omlouvam se, samotnyho me to stve, ale s modama sme system uz davno navrhli, sepsali a furt cekame na vyjadreni a hlavne akci vyssich instanci :(

OK, díky za reakci, neznám samozřejmě "služební" postup, nicméně mi připadlo, že když tady na fóru někdo dělá problémy, je mody obratem usazen, někdy i natrvalo. Prodejní sekci já osobně chápu jako bonus pro aktivní členy. Kilundron je aktivní pouze v prodejní (občas nákupní) sekci, dříve ve vláknu Co mám dnes na ruce, ale to jen proto aby mohl nahonit příspěvky a prodávat... Jinak za kolik prodává a zda prodá je mi samozřejmě jedno.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Hoši zase nebuďte takoví inkvizitoři - Kilundron není zdaleka osamocen, jsou tu jiní přeprodávači a měniči za účelem dosažení zisku. Myslím ale, že vám nikdo nedrží kvér u palice a nenutí vás to koupit/prodat ne?

Pak tedy ať se zruší profi sekce, protože ti profící v ní hluboce zaostávají za podobnými "amatéry". 

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Sice je potřeba trochu umět jazyk ale i tak se u toho dá pobavit: https://vk.com/public105988524 - skutečné obaly knih v Rusku.

Pro ukázku třeba:

1) https://vk.com/public105988524?z=photo-105988524_427338261%2Falbum-105988524_00%2Frev  (Tovarish Gitler/Fuhrer)

2) https://vk.com/public105988524?z=photo-105988524_425525119%2Falbum-105988524_00%2Frev  (Tankista přemožitel draků)

3) https://vk.com/public105988524?z=photo-105988524_405406510%2Falbum-105988524_00%2Frev  ( Stalinovy hvězdné války)

Odesláno

Třeba já - mám díky němu vysněné hodinky, pro které bych si jinak musel zajet na Floridu nebo vystavovat stresu místního ochotného člena žijícího v USA...

To jsem rád :-) Kilundron ale zase určitě nejednou někomu z místních členů vyfouknul jeho vysněné hodinky a prodává je pod jiným nickem na německém fóru a to už mi nepřijde moc v pohodě. To, že je to pšonek akorát celou situaci umocňuje.

Jistě že není jediný, ale jeho absence na foru mi přijde zbytečná, jsem rád, že mě martar vyvedl z omylu, ale bude asi vyjímka potvrzující pravidlo.  

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

To, že je to pšonek akorát celou situaci umocňuje.

?? 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

To jsem rád :-) Kilundron ale zase určitě nejednou někomu z místních členů vyfouknul jeho vysněné hodinky a prodává je pod jiným nickem na německém fóru a to už mi nepřijde moc v pohodě. To, že je to pšonek akorát celou situaci umocňuje.

Jistě že není jediný, ale jeho absence na foru mi přijde zbytečná, jsem rád, že mě martar vyvedl z omylu, ale bude asi vyjímka potvrzující pravidlo.  

To je spekulace, nebo mas nejake dukazy?

Dale, mas nejaky mindraky, nebo ti prijde ten "psontek" tak vtipnej?

A konecne, pokud ti jeho absence prijde zbytecna tak si sice ve spravnem vlaknu, ale jinak nevim o cem mluvis.

Odesláno

Jen abych upřesnil, z mého pohledu kupuje i prodává, tím se ta negativa mizení hodinek do zahraničí nulují, hodinky nabízí obvykle v super stavu a často osveživ? jiné než zde rotující značky a modely.

To jeho strašné provinění, že je pšontkem, nedokážu ani komentovat.

• Dát hlas 1
Odesláno

Jen abych upřesnil, z mého pohledu kupuje i prodává, tím se ta negativa mizení hodinek do zahraničí nulují, hodinky nabízí obvykle v super stavu a často osveživ? jiné než zde rotující značky a modely.

To jeho strašné provinění, že je pšontkem, nedokážu ani komentovat.

No já nevím jak by se mělo naložit s Kulindronem, mi třeba nijak nevadí, to idioti jako Kvejkr mě rozčilují o dost víc. 

Odesláno

Chlapi v poho, já nechtěl vyvolávat žádný flame, jen mi přišlo úsměvné, že někdo tady zanadává a dostane banán nebo si k hodinkám ze skywatches přihodí litr a je skoro ukřižován, zatímco jiný je na fóru jen a pouze kvůli kšeftu a většině to nevadí.

Odesláno

No já nevím jak by se mělo naložit s Kulindronem, mi třeba nijak nevadí, to idioti jako Kvejkr mě rozčilují o dost víc. 

Ahoj, proč mě urážíš? 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...