Effe Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Mi upřímně ani ne, spíš to celkem obdivuju. Navíc je to dobré pro propagaci sportu a vzhledem k ukázce sportovního ducha, fair play atd.. je to určitě přínosnější, než nějaký nagelovaný fotbalista v televizní reklamě, který sebou v následující chvíli plácne bezdůvodně na zem Lidi co se moc neohlíží na to jak při něčem vypadají a zatnou zuby a něco dokončí jsem vždycky obdivoval. Navíc je to taková pěkná ukázka charakteru fanoušků kolem, kteří se tomu smějí, ale věřím, že mu opravdu upřímně fandí ať to dojede a nic se mu nestane. Tady ještě plavec z OH v Sydney Počítám , že Venezuelu čeká boom v lyžování..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Když si jeden odmyslí že na podobné turnaje se dělají kvalifikace a někdo (třeba národní svazy, placené z veřejných zdrojů) za závodníky musí platit vložné, tak navlečení kokosa do buznaoblečku a jeho vypuštění na trať kde akorát zavazí těm co přijeli závodit mi jako "sportovní" a "fér" nepřijde.Je vidět že u "divokých karet" se dnes spíš než na začínajícími talenty sází na trapné šašky a zoufalce - protože co jiného přinese víc "sociálních lajků" než škodolibá masová radost nad sebeztrapněním někoho kdo na to evidentně nemá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Počítám , že Venezuelu čeká boom v lyžování..... :-)Třeba je to jen promo k tomu filmu o Eddiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 K těm "plavcům", to je tak, když se to přežene s pozitivní diskriminací. Olympiádou to začne a prezidentským křeslem skončí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Třeba je to jen promo k tomu filmu o Eddiem... Jako bych ten film viděl,černej kluk jak s sebou mlátí o sníh ....nominace jistá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Trochu z jiného soudku, když jsme na tom chronomagu - inzerce zde: "hodinky do společnosti za přijatelnou cenu, která neklesá." ...následováno tradičním protokolem "upů", ve kterých ona "přijatelná cena" klesá a klesá (nic proti prodejci - jen mi to tak nějak na večer přišlo veselejší než "sportovní mimoni") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 tak vono, kdyz ze startu prepalis cenu, tak je ten postup asi nezbytnej a podle fotek bych rek, ze ta luneta je dost vohoblovana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 To mi připomnělo: Nabídli mi, že když udělám recenzi na nové lepidlo Pattex, mohu se pomilovat s mladou a krásnou slečnou asistentkou. Ale to já bych samozřejmě nikdy neudělal, protože jsem solidní člověk, mám své zásady a můj charakter je pevný. Tak pevný jako nové univerzální lepidlo Pattex 100%, které je skvělým pomocníkem pro každou domácnost. Svými profesionálními vlastnostmi ? vysokou konečnou pevností, flexibilitou a vynikající odolností spoje ? se řadí mezi lepidla, která ocení zkušení domácí kutilové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 jo pevná vůle je základ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 tak vono, kdyz ze startu prepalis cenu, tak je ten postup asi nezbytnej a podle fotek bych rek, ze ta luneta je dost vohoblovana.To sou ty ze Slovenska ne? Měly bejt NOS tenkrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Příjde takhe chlápek k doktorovi a povídá: " Doktore, já vím,že to bude vypadat jako blbost, ale mě se zdá že mi na čele začíná růst penis."Doktor na to: " Pane to je samozřejmě nesmysl, v životě jsem se s něčím takovým nesetkal." Nicméně vezme lupu a pořádně si prohlíží chlapovo čelo. Pak říká : " Je to nějaké divné, co vám můžu proradit tak musíte hodně číst a za týden přijděte na kontrolu."Za týden chlápek vejde do dveří a na čele už má solidní jahodu. Doktor na to :" Já vám to říkal musíte hodně číst.Číst číst a číst ! Za týden zase na kontrolu."Chlápek přijde zase po týdnu a na čele má pěticenimetrový penis. A doktor hned ve dveřích : " Číst jedině číst,číst a číst ! "A chlap na to : " Doktore,ale já už víc nemůžu. Oči už mám od čtení celé zkrvavené, v práci jsem si vzal dovolenou, kafe chlastám po litrch abych nespal a pořád jenom čtu !"A doktor : " Co vám na to mám říct. Číst,číst a číst ! Protože jak vám narostou ještě koule,tak už nepřečtete vůbec NIC !" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Možná by to nebyl špatný motiv na zdejší limitku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 2Effe: Díky, přesně na tuhle scénku ze svého dětství si vzpomenu pokaždé, když potkám nějakého svůj-ksicht-zpodobňujícího-si onanistu 2Sibirnaya: však mě je jasné z jakých pohnutek tyhle marketingové bláboly vznikají - akorát ten Horst-Fuchsovský obrat "hodinky do společnosti za přijatelnou cenu, která neklesá" svým pokrytectvím překonává i nejpamátnější klišé typu "nic co by nešlo rozleštit", "slevy nečekejte", "to ať radši zůstanou doma"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Možná by to nebyl špatný motiv na zdejší limitku.Hmm, akorát tohle je olympiáda v Moskvě v roce 1980 a celý ten díl je na tom postavený. Tak, když už se snaží z toho udělat vtip, tak by si o tom měli na rádiu Haná něco zjistit. Upraveno 26. února 2017 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 První byla Janžurka. Ten rok 1969 sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 To sou ty ze Slovenska ne? Měly bejt NOS tenkratnejsou, ty NOS fakt byly NOS a skoncily u me ted uz sou teda u jinyho clena, kazdopadne tyhle to nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 První byla Janžurka. Ten rok 1969 sedí. a rovnou selfie tyč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Hmm, akorát tohle je olympiáda v Moskvě v roce 1980 a celý ten díl je na tom postavený. Tak, když už se snaží z toho udělat vtip, tak by si o tom měli na rádiu Haná něco zjistit.Je to 4.díl z roku 1971, Na stadionu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Hmm, akorát tohle je olympiáda v Moskvě v roce 1980 a celý ten díl je na tom postavený. Tak, když už se snaží z toho udělat vtip, tak by si o tom měli na rádiu Haná něco zjistit.pán je vedle jak ta jedle, viz Mari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky