Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Mi upřímně ani ne, spíš to celkem obdivuju. Navíc je to dobré pro propagaci sportu a vzhledem k ukázce sportovního ducha, fair play atd.. je to určitě přínosnější, než nějaký nagelovaný fotbalista v televizní reklamě, který sebou v následující chvíli plácne bezdůvodně na zem :D Lidi co se moc neohlíží na to jak při něčem vypadají a zatnou zuby a něco dokončí jsem vždycky obdivoval. Navíc je to taková pěkná ukázka charakteru fanoušků kolem, kteří se tomu smějí, ale věřím, že mu opravdu upřímně fandí ať to dojede a nic se mu nestane. 

Tady ještě plavec z OH v Sydney :D

Počítám , že Venezuelu čeká boom v lyžování..... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si jeden odmyslí že na podobné turnaje se dělají kvalifikace a někdo (třeba národní svazy, placené z veřejných zdrojů) za závodníky musí platit vložné, tak navlečení kokosa do buznaoblečku a jeho vypuštění na trať kde akorát zavazí těm co přijeli závodit mi jako "sportovní" a "fér" nepřijde.

Je vidět že u "divokých karet" se dnes spíš než na začínajícími talenty sází na trapné šašky a zoufalce - protože co jiného přinese víc "sociálních lajků" než škodolibá masová radost nad sebeztrapněním někoho kdo na to evidentně nemá?

Odkaz ke komentáři

Trochu z jiného soudku, když jsme na tom chronomagu - inzerce zde

"hodinky do společnosti za přijatelnou cenu, která neklesá." 

...následováno tradičním protokolem "upů", ve kterých ona "přijatelná cena" klesá a klesá  :lol2:

(nic proti prodejci - jen mi to tak nějak na večer přišlo veselejší než "sportovní mimoni")

Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo:

Nabídli mi, že když udělám recenzi na nové lepidlo Pattex, mohu se pomilovat s mladou a krásnou slečnou asistentkou. Ale to já bych samozřejmě nikdy neudělal, protože jsem solidní člověk, mám své zásady a můj charakter je pevný. Tak pevný jako nové univerzální lepidlo Pattex 100%, které je skvělým pomocníkem pro každou domácnost. Svými profesionálními vlastnostmi ? vysokou konečnou pevností, flexibilitou a vynikající odolností spoje ? se řadí mezi lepidla, která ocení zkušení domácí kutilové.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

tak vono, kdyz ze startu prepalis cenu, tak je ten postup asi nezbytnej :) a podle fotek bych rek, ze ta luneta je dost vohoblovana.

To sou ty ze Slovenska ne? Měly bejt NOS tenkrat

Odkaz ke komentáři

Příjde takhe chlápek k doktorovi a povídá: " Doktore, já vím,že to bude vypadat jako blbost, ale mě se zdá že mi na čele začíná růst penis."

Doktor na to: " Pane to je samozřejmě nesmysl, v životě jsem se s něčím takovým nesetkal." Nicméně vezme lupu a pořádně si prohlíží chlapovo čelo. Pak říká : " Je to nějaké divné, co vám můžu proradit  tak musíte hodně číst a za týden přijděte na kontrolu."

Za týden chlápek vejde do dveří a na čele už má solidní jahodu. Doktor na to :" Já vám to říkal musíte hodně číst.

Číst číst a číst ! Za týden zase na kontrolu."

Chlápek přijde zase po týdnu a na čele má pěticenimetrový penis. A doktor hned ve dveřích : " Číst jedině číst,číst a číst ! "

A chlap na to : " Doktore,ale já už víc nemůžu. Oči už mám od čtení celé zkrvavené, v práci jsem si vzal dovolenou, kafe chlastám po litrch abych nespal a pořád jenom čtu !"

A doktor : " Co vám na to mám říct. Číst,číst a číst ! Protože jak vám narostou ještě koule,tak už nepřečtete vůbec NIC !"

Odkaz ke komentáři

2Effe: Díky, přesně na tuhle scénku ze svého dětství si vzpomenu pokaždé, když potkám nějakého svůj-ksicht-zpodobňujícího-si onanistu  :thumbsup_anim:

2Sibirnaya: však mě je jasné z jakých pohnutek tyhle marketingové bláboly vznikají - akorát ten Horst-Fuchsovský obrat "hodinky do společnosti za přijatelnou cenu, která neklesá" svým pokrytectvím překonává i nejpamátnější klišé typu "nic co by nešlo rozleštit", "slevy nečekejte", "to ať radši zůstanou doma"...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Možná by to nebyl špatný motiv na zdejší limitku.

Hmm, akorát tohle je olympiáda v Moskvě v roce 1980 a celý ten díl je na tom postavený. Tak, když už se snaží z toho udělat vtip, tak by si o tom měli na rádiu Haná něco zjistit. Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Hmm, akorát tohle je olympiáda v Moskvě v roce 1980 a celý ten díl je na tom postavený. Tak, když už se snaží z toho udělat vtip, tak by si o tom měli na rádiu Haná něco zjistit.

pán je vedle jak ta jedle, viz Mari

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...