Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je fakt husty. S takovou zenskou musi byt pak strasna nuda. Sice do niceho nekeca, ale pokecat si o necem taky nepujde a vytahnout ji nekam ven, to bych se asi stydel. Nic pro me.

Na tech Maxovejch strankach jsou pekne videt rozdilne pozadavky. Zajisteni panove vedi, co to jsou tezce vydelane penize, takze obcas pusobi jako skrti. Na druhe strane u nekterych dam ma clovek pocit, ze ji musi mit ze zlata, za ty sumy co pozaduje

Odesláno

Tady je na pronajem jeden idealni web http://www.hledamsponzora.cz :-)

Tvl, tak to je fakt husté, nedalo mi to a zaregistroval jsem se :D zvědavost zvítězila, navíc to mají fakt zmáklé, například super stránka je i toto : http://www.cestujzdarma.cz/ :D Na druhou stranu je to aspoň fér a otevřený přístup a asi je to přirozenější než slečna v příspěvku výše. 

Odesláno

To je fakt husty. S takovou zenskou musi byt pak strasna nuda. Sice do niceho nekeca, ale pokecat si o necem taky nepujde a vytahnout ji nekam ven, to bych se asi stydel. Nic pro me.

Na tech Maxovejch strankach jsou pekne videt rozdilne pozadavky. Zajisteni panove vedi, co to jsou tezce vydelane penize, takze obcas pusobi jako skrti. Na druhe strane u nekterych dam ma clovek pocit, ze ji musi mit ze zlata, za ty sumy co pozaduje

Hele třeba se za ty prachy umí fakt přetrhnout :-D

Odesláno

Přesně a někteří lidi to přesně takto chtějí. Cítí se asi mužněji nebo co, když můžou ovládat každý aspekt vztahu/domácnosti atd.... Jak sis do pytle prošel ty inzeráty bez potvrzení registace, já se tam nemůžu dostat :) Leda bys tam už fungoval no ... :-p 

Návštěvník LukeD
Odesláno

Sugardaddie to je výborný výraz :-)

Co je na tom výborného? Normální oficiální anglický termín pro starého a bohatého muže, který si díky svému majetku vydržuje mladou přítelkyni.

Odesláno

@vojta1 tvl :-P

Ja inzeraty neprojizdel, jen v mobilu hned na prvni strance mi to ukazalo asi tri holky (Pavlina 45tis, Monika 25tis, Verca 20tis), coz predpokladam jsou mesicni poplatky za tyto ehm damy.

No a pod tim Bedrich 10tis, Tomas 15tis atd. Coz chapu jako castky, ktere tito panove mesicne nabizi jako poplatek za "zkusene rady do jejich businessu".

Jinak jsem dal nic nehledal, tohle mi stacilo...

P.S. Jmena jsem si ted vymyslel, uz si je presne nepamatuju. Castky souhlasi.

Odesláno

Btw. tohle mi ještě pořád příjde jako alespoň upřímná varianta a vlastně fér. Vím o klukovi co chodil přes dva roky s holkou, která ho celkem ždímala a když se rozešli, tak se rozhodl se na to chvíli vykašlat a zkusit nějaký privát. Když to hledal, tak se mu zdálo, že je mu to tělo nabízené slečny nějaké povědomé. No a potom poznal i svojí postel, věci atd :D Ono jak ty holky pracují přes den, tak to ani nemusí člověk vědět. Mě to teda celkem pobavilo, ale chápu, že mu asi do smíchu moc nebylo..... Nejvíc mě pobavil komentář: A já za ní pořád něco platil, víš kolik ona z toho musela mít peněz ? :D 

Odesláno

a navíc tam chybí podstatná kategorie pro chlapce, které by vydržovaly sugarmámy :D

a klidně si tam můžu dát požadavek měsíčně jedny Seika s 6R15 :D

Odesláno

Co je na tom výborného? Normální oficiální anglický termín pro starého a bohatého muže, který si díky svému majetku vydržuje mladou přítelkyni.

To slyším poprvé :-)

Odesláno

já to zase znám jako trophy wife a ne treasure wife.... každopádně jednou jsem to hledal nějak na internetu a hned mi vyjela fotka Trumpa a Melanie :D

Jo pardon, máš pravdu, blbě si to pamatuju :)

Odesláno

Mazec :) chacha

Odesláno

Jo pardon, máš pravdu, blbě si to pamatuju :)

ono je to zdánlivě to samý, jen trofejová paní je víc na vystavování a nemusí to nutně bejt poklad ;) leda takovej, co by zas člověk nejradši zakopal
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...