Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V nebi se rozhodli natřít nově nebeskou bránu. Svatý Petr dostal za úkol někoho na to sehnat, a tak se obrátil nejdřív na zbožného Poláka, za kolik by tu práci udělal. Polák řekl, že za 600. Svatému Petrovi se to zdálo dost, tak říká, jak prý k té částce přišel? Polák na to že 300 stojí barva a 300 chce za práci.

Petr ale, že ještě zkusí Němce. Němec souhlasí, ale chce 1000. ?Jak to tisíc?? zděsí se Petr, ?za co to počítáš?? Němec odpoví, že 300 barvy, 300 práce a 400 odborům.

Petrovi se to taky nelíbí a rozhodne se, že ještě zkusí Čecha. Čech by se ochotně ujal práce a na otázku za kolik odpoví, že za tři tisíce. Když se Petr zděsí, Čech mu to rozpočítá:

?No 1000 mně, 1000 tobě, 400 Němcovi, aby držel hubu, 300 za barvy a 300 Polákovi, někdo to natřít musí.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-D

Honza Švancara alis "Speedy", můj spolužák z gymplu, vždycky s ním byla sranda, tohle se mu hodně povedlo  :lol2:  :lol2:

No a abych taky něco přidal: Serou vás vaše děti? Volte Babiša a poserete jim život taky.

Odkaz ke komentáři

no tohle moc humorný není, já čekal nějakou pointu a ono nic. Kolegovi se před pár lety stal podobný případ, jenže on neměl mikrospánek ale spánek. Sjel s bicyklem do příkopu a zůstal ležet sedíce na kole jakoby jel, opřený o přilehlou stráň. A protože to je klikatý, nepřehledný úsek, někdo z kolemjedoucích se domníval že je to nehoda, že ho tam srazilo auto a zavolal sanitku. Saniťáci vzápětí zjistili že je nezraněn a není v bezvědomí po úrazu ale spokojeně chrupká zmožen truňkem. A byla z toho drahá noc na záchytce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...