Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 opatrně, aby sis nepřivodil nějaké trvalé následkyMyslel jsem, že bludy z mimibazaru jsou z prvního místa ve stupidnosti nesestřelitelné...a ejhle.
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Myslel jsem, že bludy z mimibazaru jsou z prvního místa ve stupidnosti nesestřelitelné...a ejhle. Jj dělejte si pořád legraci z mimibazaru já od té doby co viděl finance té stránky, tak nemůžu spát a přemýšlím, jak vymyslet něco podobného https://mam.ihned.cz/media/c1-65773200-vydavatel-blesku-koupil-portal-mimibazar
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 opatrně, aby sis nepřivodil nějaké trvalé následky Tos to nemohl publikovat dřív??!!!! Víš kolik jsi mohl zachránit páteří?
ava Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 No tyvl a teď si vem, že tomu nějaká blonďatá pipinka uvěří.
leebauer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 opatrně, aby sis nepřivodil nějaké trvalé následky Vy(na)trženo z kontextu: Soutěže v maratonské masturbaci mužů jsou relativně mladým odvětvím, kde mladíci veřejně poměřují své síly. Držitelem českého rekordu v masturbaci je František Klimeš s časem 8 hodin a 5 minut, se kterým vybojoval druhé místo na světovém masturbačním maratónu v Kodani Něco jako protivnej komár. Ten se taky dá honit celou noc.Kurňa, mě poslední dobou tak bolej ruce.Asi mi vyschla mícha.
Frostie Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Poslech rozhlasu nekuřákům přísně zapovězen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Kikoti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 IMG_4449.PNGJako kdyby se utkal s Nečasem.
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jj dělejte si pořád legraci z mimibazaru já od té doby co viděl finance té stránky, tak nemůžu spát a přemýšlím, jak vymyslet něco podobného https://mam.ihned.cz/media/c1-65773200-vydavatel-blesku-koupil-portal-mimibazarVodevři si mojecivavicka.cz...a třeba se chytne podobná cílovka.
Thomas Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jedna známá si nechala vytetovat mušli na stehno. Když k tě mušli přiložíš ucho tak ucítíš moře..
nickolas Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Super! Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem nickolas
Gustaf Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) :D Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Gustaf
Klotzman Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jedna známá si nechala vytetovat mušli na stehno. Když k tě mušli přiložíš ucho tak ucítíš moře..Jsou jenom dvě věci na světě které smrdí jako ryba. A jedna z nich je ryba.
clockyclock Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Taky jeden o tetovani.. Baví se tři borci o tetování. Jeden říká: ?Hele já mám tady na bicepsu tetovnání, tam je baba a když takhle ohnu ruku tak se tý babě zvednou kozy.?Druhej povidá: ?To nic nic neni, já mám na bicepsu chlapa s babou, a když takhle ohnu ruku, tak si to začnou rozdávat?A ten třetí říká: ?To nic není, já mám na prdeli chlapa a ten tam hrabe listí.?Ty dva na něj koukaj a říkaj: ?Nekecej, ukaž?Tak ten si svlíkne kalhoty, ty dva mu čučej na zadek: ?Hele vždyť tam nic nemáš.??Ne? Tak to už asi všechno shrabal a šel do prdele.?
Doporučené příspěvky