Traveller Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 No asi jejich fonty neznají Š Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 česky se **** you řekne Oustat...hmmm jsou to ulíni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 No asi jejich fonty neznají Š já vim, ale stejně je to blbě... jsou to ulíni tak tak, jsou to ulíni a minimalně srbsky a turecky to maj blbě taky...dělat vtipy přes google překladač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 SMS z lázní pro manželku: Domů se nevrátím, mám jinou ! Manželka zpět: Jiná ji má jinou ? On zpět: Jiná ji jinou nemá, ale má ji s sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 http://www.ct24.cz/domaci/81038-vlivne-dam...-moc-nevi-jake/ tohle je kvalitní joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Dneska jsem usedl k PC po výměně scanneru. Po tom, co jsem viděl a dialogovém okně, jsem si vzpomněl na jeden starý vtip. a pretty blue-eyed blonde girl is on holiday in spain and is aborded by a mediterranean dark hair, brown-eyed guy. Chemistry works its magic and they end making love at the hotel... the guy believing she is done asks her "Are you finish ?" and she answers "No, I am swedish" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 (upraveno) napadlo me, ze by mohlo byt na odreagovani dobry vlakno s hodinarskymi vtipky. bud se to ujme nebo upadne do archivu. uvidime zacinam. zdroj. 1) B: Promiň, že jdu pozdě. 2) B: Ztratil jsem přehled o čase. 3) G: Tuto poznámku odmítám poctít svou odpovědí. B: "Ztratil přehled o čase"... chápeš? Upraveno 18. února 2010 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Oficiální zelená evropská frnda schválena http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-ze...p_zahranici_wag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Oficiální zelená evropská frnda schválena http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-ze...p_zahranici_wag To je fuckt povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 vlakno HUMOR staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 T E L E G R A M OD: Robert Fico KOMU: Alexander Medvedev TEXT: Dodavka biatlonistu prisla... stop... dale objednavame 7ks hokejistu... stop...cenu respektujeme... stop ? Čítajte viac: http://www.hokej.sk/spravy/?id=70433&f...w#ixzz0ftYEoFYe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 T E L E G R A M OD: Robert Fico KOMU: Alexander Medvedev TEXT: Dodavka biatlonistu prisla... stop... dale objednavame 7ks hokejistu... stop...cenu respektujeme... stop ? Čítajte viac: http://www.hokej.sk/spravy/?id=70433&f...w#ixzz0ftYEoFYe cital si tu diskusiu nizsie ? banda debilov asi nikdy nepochopim tie zabomysie vojny cze vs svk krajiny,nerozumiem co tych ludi tak sere na tych druhych,skoda reci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Ostravaci Ve tři rano bucha ožraly chlap na dveře svého bytu. Otevře mu nasrana roba: "Včil se chodi dom, ty ožralo?" Chlap na to: "Ti jebe? Sem si kurva přišel pro kytaru!" Pepíček z Prahy je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká: "Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní zásobu a jste hodně sprostí." Strejda zvedne oči od lahváče a povídá: "Ale piču ..." Přijde Ostravák s manželkou do obchodu v Brně a vybírají si lednici. Když si vyberou, jdou za prodavačem a Ostravák povídá: "Rychle mi zabal tu kalexku, pičo." Prodavač zabalí Calexku a přitom se ptá: "Vy jste z Ostravy, že jo?" Ostravák odpoví: "Jasne, jak sy to poznal?" Prodavač na to: "Podle té piči." Ostravák se otočí na manželku a říká: "Sem ti řykal, abys zustala doma." Víte, jak řekne Ostravák: "Jsi krásná, miluji tě?" "Sy fajna po pysku jak cyp." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Ostravaci Ve tři rano bucha ožraly chlap na dveře svého bytu. Otevře mu nasrana roba: "Včil se chodi dom, ty ožralo?" Chlap na to: "Ti jebe? Sem si kurva přišel pro kytaru!" Dane tato eventualita může dneska nastat možná doplněná o ...sem si kurva přišel pro druhé hoďky bo je synci chtěji vidět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Dane tato eventualita může dneska nastat možná doplněná o ...sem si kurva přišel pro druhé hoďky bo je synci chtěji vidět! Si radeji vezmi vsechny, jinak te sisi zabije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Dane tato eventualita může dneska nastat možná doplněná o ...sem si kurva přišel pro druhé hoďky bo je synci chtěji vidět! Jsem zvedavy na report z te vasi veselice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Si radeji vezmi vsechny, jinak te sisi zabije já tím myslel tebe, já bych doma dostal přes držku, to je nad slunce jasnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 hele, co jsem našel doma za poklad, nejlepší je spojení: Potvrzujeme příjem Vaší objednávky, kterou nevyřídíme...!!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 http://www.ct24.cz/domaci/81038-vlivne-dam...-moc-nevi-jake/ tohle je kvalitní joke Tak někdo potřebuje vyprat peníze, no a co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky