Ruda Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Pro krasu udelaji vsechno. ...zase nebyl přirozený výběr dotažený do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Pravé falešné hodinky, no neberte to! Není nad upřímného prodejce. Nebo je to tak, že brzo budou pravé falešné hodinky a pak falešné, falešné. Nebo více stupňů fakevosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Že by se už padělaly i padělky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 No "Fake" je velmi prestižní značka... Takže proto zdůrazňují, že to jsou pravé Fake. Aby náhodou někdo nenaletěl na jejich předražené napodobeniny od Rolexu, Omegy a těch ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Víte, proč se nemohou cikáni účastnit Závodu míru? Protože by většina diváků poznala svoje kola. Jak se říká cikánovi v obleku? "Obžalovaný, vstaňte!" Přijde kanadský Eskymák za náčelníkem: ?Mám pro tebe 2 zprávy, jednu dobrou a druhou špatnou. Nejdříve tu špatnou: Do naší rezervace se přistěhovali cikáni. Teď tu dobrou: chutnaj jako tuleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Opilec nabourá do auta se dvěma homosexuály. "Ríšo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko." "Pánové, nešlo by to bez té policie? Dám vám tisícovku každýmu, víte, mám trochu upito..." "Ríšánku, zavolej policii, pán nám naboural autíčko a ještě bumbal!""Pánové, dám vám deset tisíc každému! Před týdnem mi sebrali # # řidičák." "Ríšulo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko, bumbal, a ještě # # nemá průkazečku!" "Tak víte co, vy buzeranti? Polibte mi oba p...l!" "Ríšulko, nikam nevolej, páníček začíná vyjednávat!" Anicka se diva na maminku jak si nanasi pletovou masku.Mami,proc to delas?Pta se ji.Abych byla krasnejsi.Po chvili sunda pletovku a Anicka se pta:Vzdavas to? U zpovědi se chlap zpovídá ze svých hříchů:"Víte, otče, ta moje tchyně, to je ale[/font] ženská. Chvílema uvažuju, že by stálaza hřích..."Pamatuj, synu, nesesmilníš!""Kdepak velebnosti, NEZABIJEŠ!" Ve dne to štěká a v noci to plave. Co je to?.Tchýnina protéza Kamaráde, udělej pro mě něco, tady máš stovku a zajeď pro tchýni na nádraží.""A co, když tam nebude?""Tak ti ještě kilo přidám!" pejsek hraje s kočičkou na schovku a pejsek místo kočičky najde papír na kterým je napsáno : Milí pejsku jestli mě najdeš do patnácti min. dám ti pusu , jestli mě najdeš do deseti min. dám ti francouzáka a jestli mě najdeš do pěti min. zašukáme si! P.S jsem v šuplíku Upraveno 13. března 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Nemá někdo ponětí kde by se takové balónky sehnali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ONI jsou "správnej tým". P.S. Pozor!!! Jen pro otrlé hovada, co mají rádi drsný až dryjáčnický humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ONI jsou "správnej tým". ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ONI jsou "správnej tým". P.S. Pozor!!! Jen pro otrlé hovada, co mají rádi drsný až dryjáčnický humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Krásný příběh - jako u nás doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ONI jsou "správnej tým". P.S. Pozor!!! Jen pro otrlé hovada, co mají rádi drsný až dryjáčnický humor. Velebnosti du blejt......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ONI jsou "správnej tým". P.S. Pozor!!! Jen pro otrlé hovada, co mají rádi drsný až dryjáčnický humor. ufffff!!! Vláda nejprostšího lidu se blíží... A ta s těmi buržousty zatočí!!! Ajnkeslbuntes je proti tomu luxusní kulturní záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ONI jsou "správnej tým". P.S. Pozor!!! Jen pro otrlé hovada, co mají rádi drsný až dryjáčnický humor. Maxi hnůj , kurva Maroshu, tos mi na noc neměl dělat, to zas bude bezesná noc, kam se vrtnem, jestli vyhrajou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Maxi hnůj , kurva Maroshu, tos mi na noc neměl dělat, to zas bude bezesná noc, kam se vrtnem, jestli vyhrajou... Ty ještě nemáš letenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 10 Things You Have To Do In Tesco 01. Get 24 Boxes Of Condoms + Randomly Put Them In People's Trolleys When They Aren't Looking. 02. Set All The Alarm Clocks In HouseWares To Go Off At 5 Minute Intervals 03. Make A Trail Of Tomato Juice On The Floor Leading To The Ladies Toilet. 04. Move A 'CAUTION -WET FLOOR' Sign To A Carpeted Area. 05. When A Clerk Asks If They Can Help You, Begin To Cry And Shout: "Why Can't You People Just Leave Me Alone!?" 06. While Handling Large Knives In The Kitchen Dept, Ask The Clerk If He Knows Where The Anti-Depressants Are Located. 07. Dart Around The Store Suspiciously, While Loudly Humming The Theme From Mission Impossible. 08. Hide In A Clothing Rack . . . And When People Browse Through, Say: "PICK ME!!! PICK ME!!!" 09. When An Announcement Comes Over The Loudspeaker, Hit The Floor And Assume The Foetal Position And Scream: "NO!......It's Those Voices Again!!!" 10. Go InTo A Fitting Room, Shut The Door And Wait A While... Then Yell: "........There's No Toilet Paper In Here" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 ONI jsou "správnej tým". P.S. Pozor!!! Jen pro otrlé hovada, co mají rádi drsný až dryjáčnický humor. No tak to je soda. To je tvrdsi, nez Ceska Soda, nebo Pythoni. To je skutecne jen pro otrla hovada. :-) Ale jisty druh cerneho humoru to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 10 Things You Have To Do In Tesco 05. When A Clerk Asks If They Can Help You, Begin To Cry And Shout: "Why Can't You People Just Leave Me Alone!?" Tak jednou vyjela moje žena po prodavačce ve Walmartu, když se jí zeptala obligátní "How are you doing?" To jsme byli v US asi rok a půl a ona už to nějak nezvládala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Krásný příběh - jako u nás doma :-) To mi připomnělo tohle: http://www.youtube.com/watch?v=qTEvJ2Tl8Ss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky