Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli už to tu někde bylo, tak se omlouvám. Ani nevím, jestli je to humor.

Ve středu 10. března 2010 se v restaurant-lounge-baru Siddharta Café uskutečnil slavnostní křest nové kolekce hodinek PRIM by Josef Klír. Tyto originální a zajímavé hodinky vznikly na základě spolupráce módního návrháře Josefa Klíra a zástupců společnosti MPM-Quality, která je výrobcem tradičních českých hodinek značky PRIM.

V rámci spolupráce tradiční české hodinářské značky s ?českým Gallianem? tak vznikly nové modely, které jsou zároveň originální i cenově dostupné. ?Ne všechny ženy mají příležitost obléknout si moje šaty, a to z různých důvodů. Jsem rád, že budou moci sáhnout po stylovém módním doplňku v podobě hodinek, kterým jsem vdechl život,? komentuje spolupráci se značkou PRIM Josef Klír.

post-2667-1269187815.jpg

post-2667-1269187808.jpg

Odesláno
  luidis napsal:
Jestli už to tu někde bylo, tak se omlouvám. Ani nevím, jestli je to humor.

Ve středu 10. března 2010 se v restaurant-lounge-baru Siddharta Café uskutečnil slavnostní křest nové kolekce hodinek PRIM by Josef Klír. Tyto originální a zajímavé hodinky vznikly na základě spolupráce módního návrháře Josefa Klíra a zástupců společnosti MPM-Quality, která je výrobcem tradičních českých hodinek značky PRIM.

V rámci spolupráce tradiční české hodinářské značky s ?českým Gallianem? tak vznikly nové modely, které jsou zároveň originální i cenově dostupné. ?Ne všechny ženy mají příležitost obléknout si moje šaty, a to z různých důvodů. Jsem rád, že budou moci sáhnout po stylovém módním doplňku v podobě hodinek, kterým jsem vdechl život,? komentuje spolupráci se značkou PRIM Josef Klír.

Proč do sekce humor? 98% lidí, kteří si kupují hodinky, je kupují jako dyzajnovou věc, která plní ještě praktický účel: ukazuje čas. Ten zbytek používá jako časomíru mobil nebo obcuje tady na chronomagu.

Odesláno

Už se tady ty hodinky několikrát vyskytly. Já osobně chápu ten tržní potenciál, protože vím a na vlastní oči neustále vídám, jaké ohromné objemy obchodů se každodenně dělají na fashion hodinkách. Luxusní značky, jaké zde máme někteří rádi, jsou oproti tomu malý krámek s kvalitním zbožím na obrovském vietnamském tržišti plným odpadu.

Ale jelikož k takovémuto typu hodinek nemám žádný vztah, tak za mne tedy "sorry, nemám zájem".

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...