Milil Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Babica v tom bude tentokrát asi nevinně. Tyhle "ovocný knedlíky" jsme dostali před 25 lety k obědu jako brigádníci na chmelové brigádě.
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Náhodou je to bomba improvizace !!!!!
brett Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Gilius napsal: Náhodou je to bomba improvizace !!!!! ..příště to dostaneš k večeři...!
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Už jsem jedl horší věci.......takový kyselý vokurky s marmeládou........
yarda Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 JakubS napsal: http://forum.autobazar.eu/primera-gt-5-val...805a50a0b02c008 To je přece typickej, jednoduchej luštěla.
911 Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 hlavne pro kofolu a frantika. voni uz budou vedet
steirn Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 http://www.zvraceny.cz/video/25788-frajer-lesti-ferrari
grakij Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Dve "geekoviny" SQL injection for speed cam
KFL Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 911 napsal: hlavne pro kofolu a frantika. voni uz budou vedet Jj, znám . Bentley, ač fejk, je ale boží
KFL Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Ještě k tématu reklamy - tohle mě nadchlo. Není to vtipný, ale kouzlo to má
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 SukHoi napsal: Krásný příběh - jako u nás doma :-) tak to dobře dopadlo
luidis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Jestli už to tu někde bylo, tak se omlouvám. Ani nevím, jestli je to humor. Ve středu 10. března 2010 se v restaurant-lounge-baru Siddharta Café uskutečnil slavnostní křest nové kolekce hodinek PRIM by Josef Klír. Tyto originální a zajímavé hodinky vznikly na základě spolupráce módního návrháře Josefa Klíra a zástupců společnosti MPM-Quality, která je výrobcem tradičních českých hodinek značky PRIM. V rámci spolupráce tradiční české hodinářské značky s ?českým Gallianem? tak vznikly nové modely, které jsou zároveň originální i cenově dostupné. ?Ne všechny ženy mají příležitost obléknout si moje šaty, a to z různých důvodů. Jsem rád, že budou moci sáhnout po stylovém módním doplňku v podobě hodinek, kterým jsem vdechl život,? komentuje spolupráci se značkou PRIM Josef Klír.
XXXfazerXXX Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Koukam,ze sis zacal holit uz i ruce.Je to velice pritazlive
kejklik Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 luidis napsal: Jestli už to tu někde bylo, tak se omlouvám. Ani nevím, jestli je to humor. Ve středu 10. března 2010 se v restaurant-lounge-baru Siddharta Café uskutečnil slavnostní křest nové kolekce hodinek PRIM by Josef Klír. Tyto originální a zajímavé hodinky vznikly na základě spolupráce módního návrháře Josefa Klíra a zástupců společnosti MPM-Quality, která je výrobcem tradičních českých hodinek značky PRIM. V rámci spolupráce tradiční české hodinářské značky s ?českým Gallianem? tak vznikly nové modely, které jsou zároveň originální i cenově dostupné. ?Ne všechny ženy mají příležitost obléknout si moje šaty, a to z různých důvodů. Jsem rád, že budou moci sáhnout po stylovém módním doplňku v podobě hodinek, kterým jsem vdechl život,? komentuje spolupráci se značkou PRIM Josef Klír. Proč do sekce humor? 98% lidí, kteří si kupují hodinky, je kupují jako dyzajnovou věc, která plní ještě praktický účel: ukazuje čas. Ten zbytek používá jako časomíru mobil nebo obcuje tady na chronomagu.
Hasňa Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 No, ten jejich vzhled fakt patri do cerneho humoru.. :-)
Jay Doll Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Už se tady ty hodinky několikrát vyskytly. Já osobně chápu ten tržní potenciál, protože vím a na vlastní oči neustále vídám, jaké ohromné objemy obchodů se každodenně dělají na fashion hodinkách. Luxusní značky, jaké zde máme někteří rádi, jsou oproti tomu malý krámek s kvalitním zbožím na obrovském vietnamském tržišti plným odpadu. Ale jelikož k takovémuto typu hodinek nemám žádný vztah, tak za mne tedy "sorry, nemám zájem".
Traveller Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Fejsbůk po cigánsku a zde ještě jedna spřízněná skupina. edit: opraven link Upraveno 22. března 2010 uživatelem Traveller
Doporučené příspěvky