Murphy97 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Jsem celej zivot prazak, ale nikdy jsme tomu nerekli jinak, nez loupak. V rodine me zeny to same. Nemohlo neco "prifouknout" do Prahy Tebe, toljo?:-)
pebe Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Jsem celej zivot prazak, ale nikdy jsme tomu nerekli jinak, nez loupak. V rodine me zeny to same.Nemohlo neco "prifouknout" do Prahy Tebe, toljo?:-) taky tak, s makovkou jsem se setkal až teď na misi v Hradci
Pavelpu27 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Já jsem původem ze Sudet a u nás to taky byla makovka. Loupák se říkalo takovému malému rohlíčku, co hrozně drobil.
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Jsem celej zivot prazak, ale nikdy jsme tomu nerekli jinak, nez loupak. V rodine me zeny to same.Nemohlo neco "prifouknout" do Prahy Tebe, toljo?:-)Jsem křtěný Vltavou na Štvanici, porodnice byla krátce po mém narození na moji počest zbourána, a na jejím místě se dnes částečně nacházejí tenisové kurty zavlečený regionální slovník, loupák je odjakživa křehký, asi tukový rohlík běžné velikosti, malý rohlík je banketka není pražák, jako pražák, z kterýho břehu Vltavy jseš?
Liqid Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Samej odbrornik tu makovka je tohle a tohle je loupak
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Samej odbrornik tu na fotce je makovka a basta fidli to, že tlačence někdo říká malovaný maso ještě neznamená, že to je pravda https://www.google.cz/search?q=makovka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwif_t3k6-vcAhVRPFAKHRldAhsQsAR6BAgDEAE&biw=1536&bih=760&dpr=1.25 Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem tolja
ivan_989 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Pravdou je ze aj u nas sa tomu pred 30 rokmi hovorilo "lupacka" (nikdy som nepochopil preco). Dnes by to asi nikto nechapal, volaju to makovka.
Liqid Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Asi bychom měli dát podmět EU, aby v tom udělala pořádek jako s máslem a rumem. To by tak hrálo, aby nás ti zlí obchodníci záměrně mátli...a pak si chudák Andy ani nenakoupí, přijde pro loupák a odejde s makovkou
teg Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 U nas se zase zakusku s vajecnakem rikalo bombicka a vsude jinde, vesmes na morave, tomu rikaj spicka. Desny .
pebe Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 U nas se zase zakusku s vajecnakem rikalo bombicka a vsude jinde, vesmes na morave, tomu rikaj spicka. Desny . koňaková špička a je v tom vaječný likér
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 koňaková špička a je v tom vaječný likér a ešče je to vomatlaný ňákou hnusmou čokoládou............
Garminak Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Asi bychom měli dát podmět EU, aby v tom udělala pořádek jako s máslem a rumem.A první co udělají, tak loupak nařízením narovnaji :-)
leebauer Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Moje maminka zas loupáku říkala brioška.Když jsem to řekl ve škole,tak se mi asi tři roky smáli.Takže jsem na ponižování zvyklej,a jestli tomu říkaj makovka,tak je mi to fuk.V pekařství říkám zásadně:"Dejte mi prosím todle.Tři."
leebauer Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Luxusní vyřešení složitého, matematicky náročného řešení s použitím nadčasového designu a s přihlédnutím k moderní otázce obnovitelných zdrojů... Bylo by vhodné uspořádat vícedenní teambuilding, s nácvikem brilantního brainstormingu, který by do budoucna pomohl vyřešit další podobné firemní komplikace. V případě možné aplikace do jiných společností by šlo žádat o dotaci na MF ke zvýšení produktivity práce. Pokud by "klacíky" ořezával někdo postižený na vozíku, ještě můžete požádat o dotaci na MPSV k rovným příležitostem..Jo jo.Rozhodně je co vylepšovat.A vlastně - co máš dělat když máš prachy a spoustu času? HaHaHa
Vladar91 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Za briošku bych tě taky asi zešikanoval i teď Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Povidláček Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Pravdou je ze aj u nas sa tomu pred 30 rokmi hovorilo "lupacka" (nikdy som nepochopil preco). Dnes by to asi nikto nechapal, volaju to makovka.Schválně dnes půjdu do pekárny a řeknu prodavačce, že bych chtěl lupačku
pebe Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Schválně dnes půjdu do pekárny a řeknu prodavačce, že bych chtěl lupačku jelikož bude prodavačka z 60% pravděpodobností ze Slovenska, dostaneš makovku
leebauer Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 jelikož bude prodavačka z 60% pravděpodobností ze Slovenska, dostaneš makovku Nebo přes hubu.
Murphy97 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Jsem křtěný Vltavou na Štvanici, porodnice byla krátce po mém narození na moji počest zbourána, a na jejím místě se dnes částečně nacházejí tenisové kurty zavlečený regionální slovník, loupák je odjakživa křehký, asi tukový rohlík běžné velikosti, malý rohlík je banketka není pražák, jako pražák, z kterýho břehu Vltavy jseš? dycinky napravo!
morbo Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Schválně dnes půjdu do pekárny a řeknu prodavačce, že bych chtěl lupačku jelikož bude prodavačka z 60% pravděpodobností ze Slovenska, dostaneš makovku Pro jistotu řekni že chceš lupačku a dvě makovky na ráno.
Doporučené příspěvky