siwi Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Jak si ten Rolex napsal pro jistotu i na "tah"
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 A scheissemaschinengewehr je hovnomet.Kecáš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) nekeca. akurat sa s tym neda nic trafit - aspon podla toho kozateho slovnika (edit: smgewehr keine Treffer) Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem instant
nekdo Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 trosku mi to pripomelo ten hezky obrazek s nebelwerferem )nevim jestli to tu nekdy probehlo, a nevim jestli tady je to puvodni..ale podelit se po hovnometu musim https://www.memecenter.com/fun/1122891/this-is-a-nebelwerfer
kuncák7 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Screenshot_20180805-224325.pngTak tohle jsem skoro ja, jen malborky neberu, ja jsem na velblouda :-)).
leebauer Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Dyž už jsme u tý němčiny,tak - Hovnometu - jsem se smál skoro stejně jak tý slavný větě ze Švejka: "Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande!"
MKR Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Blbý, pubertální, svým způsobem i smutný, ale fakt mě to rozesmálo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 ... v televizi mluvi o tom, kolik let uz tady funguje babybox... A ja jeste nevidel ani jeden zapas...
martar Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Výhoda je, že nejmladší kategorie borců v babyboxu nemusí používat chrániče zubů
martar Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) zato ale chrániče fontanel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je samozřejmost!Vpravo je borec obhajující titul. Poslední pokyny od trenérek... Edit: tvl tak to už je skoro mimibazar. Sorry a končím. Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem martar
Hardslimer Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Sice to sem nepatri, ale zaujalo me to.Asi deckam postavim vlakovou soupravu, at maji radost. ;-)
noviisek Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Jeden drsnej Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Dědkovi nestojí a babka už neví co by. Tak se jde poradit a někdo jí řekne, že to musí udělat jako indičtí fakíři s kobrou - pomocí flétny. Večer vytáhne flétnu a začne pískat a vlnit se nad dědkem přikrytým peřinou v místech, kde má dojít k onomu postavení. Po chvíli se začne peřina napínat. Babka píská dál a za chvíli je peřina jako cirkusový šapitó. ´Tak dědku a můžeme jít na to!´ říká babka. ´Nemůžeme, to mi jenom vylezla tasemnice!´:DDD
Thomas Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Jak probiha jojo efekt u muzu: Clapi, jeste pivo?Jo Jo!
Doporučené příspěvky