JoyStick Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Daj človeku rybu a nasytiš ho na celý deň. Nauč človeka chytať ryby a môžeš mu pichať ženu každý deň!!Todle me pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Uklízet barák ve kterém jsou děti, je jako čistit si zuby, zatímco žerete Fidorku.Todle taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Také mě to pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Hele JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Svatá prostoto. Francouzi byli vždycky kikoti. takového vola si snad nezaslouží ani frantíci, mamánka, kterej ve třiceti letech vyměnil jednu mámu za druhou, i ten černej kriminálník z něj má prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Hlavne si nechava platit vizazistu za buhvi kolik z penez dan.poplatniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Hlavne si nechava platit vizazistu za buhvi kolik z penez dan.poplatniku. být frantíkem, tak vizážistu z peněz daňových poplatníků bych považoval za nejmenší problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Pred lety jsem byl pracovne ve Francii, ve meste Metz. A bylo tam tolik cernochu, arabu, fetaku a buhvi ceho, ze jsem az cumel.Kolem cest vice bordelu nez na skladce v Ostrave.Takovy bordel jsem nevidel ani u ciganov.A letiste v Parizi? Kdo nezazil, neuveri. Co 50 metru me otravoval dvoumetrovy negr s detektorem. Pri ctvrte prohlidce jsem ho poslal po havirsku do psi pochvy. Ani necekl a uhnul. Hnup. Upraveno 2. října 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 A mezitim na P-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Neboj, socani sou na tom taky dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Prej, že sex bez lásky nemá cenu, ale ve skutečnosti je to cirka tak patnáctset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 A jedna z Brňa;-) Tenhle typ mě fuckt baví;-))0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Vyzeneme narkomany do skol...to nejni skutecny ze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Pred lety jsem byl pracovne ve Francii, ve meste Metz. A bylo tam tolik cernochu, arabu, fetaku a buhvi ceho, ze jsem az cumel.Kolem cest vice bordelu nez na skladce v Ostrave.Takovy bordel jsem nevidel ani u ciganov.A letiste v Parizi? Kdo nezazil, neuveri. Co 50 metru me otravoval dvoumetrovy negr s detektorem. Pri ctvrte prohlidce jsem ho poslal po havirsku do psi pochvy. Ani necekl a uhnul. Hnup.Ty jsi velký hrdina! Úplnej Bivoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Decebale, mam te rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Decebale, mam te rad. To se nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Život je ako styptíz transvestitu. Všetko pekné, krásne, v pohode - a zrazu aha, kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Cabajka, diky za podporu. Lepe bych to asi nevyjadril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky