tikzot Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 A mezitim na P-4 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Prej, že sex bez lásky nemá cenu, ale ve skutečnosti je to cirka tak patnáctset.
tikzot Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 A jedna z Brňa;-) Tenhle typ mě fuckt baví;-))0
Tomas_2002 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Vyzeneme narkomany do skol...to nejni skutecny ze ne?
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Pred lety jsem byl pracovne ve Francii, ve meste Metz. A bylo tam tolik cernochu, arabu, fetaku a buhvi ceho, ze jsem az cumel.Kolem cest vice bordelu nez na skladce v Ostrave.Takovy bordel jsem nevidel ani u ciganov.A letiste v Parizi? Kdo nezazil, neuveri. Co 50 metru me otravoval dvoumetrovy negr s detektorem. Pri ctvrte prohlidce jsem ho poslal po havirsku do psi pochvy. Ani necekl a uhnul. Hnup.Ty jsi velký hrdina! Úplnej Bivoj! 1
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Decebale, mam te rad. To se nedivím. 1
cabajka Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Život je ako styptíz transvestitu. Všetko pekné, krásne, v pohode - a zrazu aha, kokot.
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Cabajka, diky za podporu. Lepe bych to asi nevyjadril.
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Cabajka, diky za podporu. Lepe bych to asi nevyjadril.To se taky nedivím. 1 1
papen Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Nechal jsem na sedaku dva listky na koncert Lunetic. Nejaky idiot mi rozbil okynko a pridal k nim dalsi 4. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Nechal jsem na sedaku dva listky na koncert Lunetic. Nejaky idiot mi rozbil okynko a pridal k nim dalsi 4.To máš za ty lístky na Lunetic:-). 1
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Teda decebale, to máš fakt puzení vylínout ze zákulisí vždycky, když se napíše slovo jako negr, cígoš, homokláda, sluníčkář, uprchlík nebo já nevím - zkurvená jóga? To sleduješ víc takovejchle webů nebo ti to stačí tady a seš naplněnej?
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Teda decebale, to máš fakt puzení vylínout ze zákulisí vždycky, když se napíše slovo jako negr, cígoš, homokláda, sluníčkář, uprchlík nebo já nevím - zkurvená jóga? To sleduješ víc takovejchle webů nebo ti to stačí tady a seš naplněnej?Hele, já na to narazil náhodou, čekal jsem humor a ejhle, Bivoj. Ten příběh psal sám život:-) . 1 1
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 A reagoval bys, kdyby toho negra nazval třeba nějak neutrálnějc? A proč zrovna Bivoj - jakože tahá na zádech prasata?
Frantik Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Ja ja ja to zkusim: ?Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec, a když pouští nech ho bejt, černá barva nejde smejt? :-)
Doporučené příspěvky