Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred lety jsem byl pracovne ve Francii, ve meste Metz. A bylo tam tolik cernochu, arabu, fetaku a buhvi ceho, ze jsem az cumel.

Kolem cest vice bordelu nez na skladce v Ostrave.

Takovy bordel jsem nevidel ani u ciganov.

A letiste v Parizi? :) Kdo nezazil, neuveri. Co 50 metru me otravoval dvoumetrovy negr s detektorem. Pri ctvrte prohlidce jsem ho poslal po havirsku do psi pochvy. Ani necekl a uhnul. Hnup.

Ty jsi velký hrdina! Úplnej Bivoj! 

• Hlasovat proti 1
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Teda decebale, to máš fakt puzení vylínout ze zákulisí vždycky, když se napíše slovo jako negr, cígoš, homokláda, sluníčkář, uprchlík nebo já nevím - zkurvená jóga? To sleduješ víc takovejchle webů nebo ti to stačí tady a seš naplněnej?

Odesláno

Teda decebale, to máš fakt puzení vylínout ze zákulisí vždycky, když se napíše slovo jako negr, cígoš, homokláda, sluníčkář, uprchlík nebo já nevím - zkurvená jóga? To sleduješ víc takovejchle webů nebo ti to stačí tady a seš naplněnej?

Hele, já na to narazil náhodou, čekal jsem humor a ejhle, Bivoj. Ten příběh psal sám život:-) .

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník Zmizík
Odesláno

A reagoval bys, kdyby toho negra nazval třeba nějak neutrálnějc? A proč zrovna Bivoj - jakože tahá na zádech prasata?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...