tikzot Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 mne se ty Xka teda vubec nelibej, ale zpatky k humoru od TMBK mi prisel mnohem lepsi tenhle, ale ja mam rad DJC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Panáčci,jsem v sekci humor,nebo co si nemám pořídit za auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Už bylo ke konci směny a gynekolog čekal na svoji posledníobjednanou pacientku. Ta ale nešla a nešla.Po půlhodinovém čekání už nepředpokládal, že přijde, a taksi nalil gin s tonikem, aby se trochu uvolnil před odchodem domů.Uvelebil se pohodlně v křesle a začetl se do novin.Vtom zazvonil zvonek a do ordinace vběhla dotyčná pacientka, celázadýchaná a omlouvá se."To nevadí", odpoví lékař, "podívejte, právě jsem si dával gin s tonikemběhem čekání na vás. Nemáte také na něj chuť, mohl bych vámnabídnout?" "Přijímám s potěšením", odpoví pacientka, "tak jsem sem utíkala, že mám skutečně žízeň".Lékař jí podá pohár, posadí se naproti ní a začnou živou konverzaci na všechna možná témata, smějí se ... když vtom ve dveřích ordinace zachrastí klíče. Lékař znervózní, vyskočí a tiše říká pacientce: "Ježišmarjá, moje žena! Rychle! Sundejte si kalhotky a roztáhněte nohy!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 To vypadá, že se sosíkem pomohl zbytek ulice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Klasická turecká kuchyně. Sperma in Dönersoße je už taková klasika, tak proč ne jahody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) Tuhle kuchařku znám dá je objednat na Amazonu Upraveno 18. října 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Prima tip na Vánoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jop, na hledani odbornika bude za chvilku potreba nejakeho odbornika.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 No vida, ja si lamu hlavu s protiskluzovou upravou dlazby a ono se to da takhle :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 A navíc to má příjemný, rustikalní vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myllo Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Pokud někdy omylem upustíte svůj smartphone do vody, nechte ho 24 hodin ležet na misce s rýží. Rýže přitáhne asijce, kteří vám porouchaný telefon automaticky opraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky