Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další skvělá uživatelská recenze na hodinky.cz:

Na všech našich e-shopech přinášíme několikrát v měsíci tipy a zkušenosti našich zákazníků s produkty které u nás zakoupili. Ani na profilu Hodinky.cz vás neošidíme o tyto informace. Další recenze, kterou zveřejníme, je od zákaznice Ladky. Ta napsala o hodinkách Esprit Rose Houston 4138686: "Moc se mi libí, úžasně vypadají, fotky na webu nelžou ... Nemají číslice , to mi nevadí, jsem zvyklá, na hodinky bez číslic. Nádherně se doplňují s oblečením téže značky, v barvě ciferníku , najdete i oblečení značky ESPRIT..ale to je už jen taková třešínka na dortu ...a podobné hodinky najdete i v panském provedení".

Posted Image

Odesláno

Další skvělá uživatelská recenze na hodinky.cz:

Na všech našich e-shopech přinášíme několikrát v měsíci tipy a zkušenosti našich zákazníků s produkty které u nás zakoupili. Ani na profilu Hodinky.cz vás neošidíme o tyto informace. Další recenze, kterou zveřejníme, je od zákaznice Ladky. Ta napsala o hodinkách Esprit Rose Houston 4138686: "Moc se mi libí, úžasně vypadají, fotky na webu nelžou ... Nemají číslice , to mi nevadí, jsem zvyklá, na hodinky bez číslic. Nádherně se doplňují s oblečením téže značky, v barvě ciferníku , najdete i oblečení značky ESPRIT..ale to je už jen taková třešínka na dortu ...a podobné hodinky najdete i v panském provedení".

Posted Image

Tak zrovna tohle mi přijde normální. Esprit není žádná vysoká hodinařina, jsou to fashion hodinky a jejich hlavní úlohou je být módním doplňkem (stejně jako šperky). Recenze naprosto odpovídá cílové skupině.

Směšné by to bylo, kdyby byla taková recenze na jinou značku, ale tady mi to přijde naprosto OK

Odesláno

Znám. A když jim jídlo dones na stůl, tak je to měl nechat třikrát předělat a na závěr říct, že se mu nejvíc líbila ta první varianta. A při úpravách oznámit, že to mají za chvilku, tak ať to předělají, že to nic není.

Odesláno

No... tak to je i v jiných oborech.

To možná jo, ale minimálně obrat: "... my vám to teda teď zaplatíte, ale vy nám pak budete muset ukázat jak se to dělá, abychom si to mohli dělat doma..." Bude asi jen stěží aplikovatelnej třeba na pekaře, autolakýrníka, pokrývače atd. atd.. Ovšem v reklamě je to, samozřejmě v přeneseném slova smyslu, velmi časté, protože každej, kdo má z prominutím do p....e díru si myslí, že to v pohodě zvládne. Tohle se děje a proto je úroveň reklamní grafiky a grafiky vůbec tam kde je. Ale to je do jinýho vlákna. :)
Odesláno

Tak zrovna tohle mi přijde normální. Esprit není žádná vysoká hodinařina, jsou to fashion hodinky a jejich hlavní úlohou je být módním doplňkem (stejně jako šperky). Recenze naprosto odpovídá cílové skupině.

Směšné by to bylo, kdyby byla taková recenze na jinou značku, ale tady mi to přijde naprosto OK

Pointa ale (asi)byla ta, ze to psal nekdo z hodinky.cz, ne zákazník :guiltysmiley:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...