Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parazitují jako nezaměstnaní, parazitují v neziskovkách, parazitují jako státní zaměstnanci na různých úřadech (kde si hrají na vrchnost), nebo se cpou do politiky. Jako "hrdí majitelé VŠ titulu" je pod jejich úroveň jít připravovat burgery do mekáče, kam by jinak patřili. Pakáž.

Kdyby se porádaly soutěže v odsudku, tak ty jsi mistr světa...

Odesláno

Kdyby se porádaly soutěže v odsudku, tak ty jsi mistr světa...

Proc odsudky? Je to presny popis stavu. Slova maji svuj vyznam, ktery v tomto pripade presne vystihuje realitu. Proto rec vznikla, aby se dala uchopit realita a aby bylo jak o problemech premyslet.

Odesláno

Potrefená husa?

(ani se mi nechce pátrat, jestli jsi absolventem FHS, nebo "jen" státní zaměstnanec)

A všemohoucí, když to viděl, usedavě se rozplakal.
Odesláno (upraveno)

Jasně, jsem pakáž a ještě navíc patřím k vrchnosti...Onehdy jsem nechal bičovat F.L.Věka za uchovávaní Bible Kralické.

Jakou? Ustálenou bratrskou verzi z roku 1613 nebo tzv. šestidílku z r 1593 s Blahoslavovým překladem Nového zákona, píčo? Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Jasně, jsem pakáž a ještě navíc patřím k vrchnosti...Onehdy jsem nechal bičovat F.L.Věka za uchovávaní Bible Kralické.

Ty už jsi vrchní štajger? Gratulki :P

Odesláno

Pyčo je v našem regionu takové všeobjímající, laskavé, pomocné citoslovce (asi...). My už jeho používání vlastně ani nevnímáme. Děti jej tak nějak přirozeně vkládají už za jejich první slůvka. Jako třeba tata pyčo!

Odesláno

No ono to ma vyznieť ako vtip, ale ja bývam u základky a keď to fakt dnes a denne počúvam od čoraz menších detí, tak si v hlave poviem, že kam ten svet speje, pyčo.

Odesláno

Pyčo je v našem regionu takové všeobjímající, laskavé, pomocné citoslovce (asi...). My už jeho používání vlastně ani nevnímáme. Děti jej tak nějak přirozeně vkládají už za jejich první slůvka. Jako třeba tata pyčo!

Ale pyču... :P

Odesláno

Strejdo, strejdo, maminka rika, ze vy v Ostrave jste hrozne sprosti a mate malou slovni zasobu.

My to ale neskrývame, zato vy si postavíte na námestie k0k0ta a vydávate to za hodiny :lol2:

Odesláno

Strejdo, strejdo, maminka rika, ze vy v Ostrave jste hrozne sprosti a mate malou slovni zasobu.

Maminka je chuj!

Odesláno

Zamilovaný pár sedí na Petříně a padá hvězda. Chlapec na ni ukáže a povídá: "Podívej, lásko, padá hvězda."

Ta samá padající hvězda, ale tentokrát v Ostravě. Synek na na ni ukáže a říká: "He, pyčo, he!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...