marosh Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Parazitují jako nezaměstnaní, parazitují v neziskovkách, parazitují jako státní zaměstnanci na různých úřadech (kde si hrají na vrchnost), nebo se cpou do politiky. Jako "hrdí majitelé VŠ titulu" je pod jejich úroveň jít připravovat burgery do mekáče, kam by jinak patřili. Pakáž. Kdyby se porádaly soutěže v odsudku, tak ty jsi mistr světa...
parnistroj Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Kdyby se porádaly soutěže v odsudku, tak ty jsi mistr světa... Proc odsudky? Je to presny popis stavu. Slova maji svuj vyznam, ktery v tomto pripade presne vystihuje realitu. Proto rec vznikla, aby se dala uchopit realita a aby bylo jak o problemech premyslet.
Franta Dobrota Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Kdyby se porádaly soutěže v odsudku, tak ty jsi mistr světa... Potrefená husa?(ani se mi nechce pátrat, jestli jsi absolventem FHS, nebo "jen" státní zaměstnanec)
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Potrefená husa?(ani se mi nechce pátrat, jestli jsi absolventem FHS, nebo "jen" státní zaměstnanec)A všemohoucí, když to viděl, usedavě se rozplakal.
marosh Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Jasně, jsem pakáž a ještě navíc patřím k vrchnosti...Onehdy jsem nechal bičovat F.L.Věka za uchovávaní Bible Kralické.
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Jasně, jsem pakáž a ještě navíc patřím k vrchnosti...Onehdy jsem nechal bičovat F.L.Věka za uchovávaní Bible Kralické.Jakou? Ustálenou bratrskou verzi z roku 1613 nebo tzv. šestidílku z r 1593 s Blahoslavovým překladem Nového zákona, píčo? Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Roman I.
tombed Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Jasně, jsem pakáž a ještě navíc patřím k vrchnosti...Onehdy jsem nechal bičovat F.L.Věka za uchovávaní Bible Kralické.Ty už jsi vrchní štajger? Gratulki
Bert Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 No ty pyčo, to si brzo kupi novou jurtu :-) Blahopřeji!
Z. Paul Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) No ty pyčo, to si brzo kupi novou jurtu :-) Blahopřeji!Berte, jsi na fóru gentlemenů, nezapominej .... Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Z. Paul
ohrenstein Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Dneska rano u nas v parku volala slecna na psa Cype (nebo Cipe?). Zajimalo by me, zda zna vyznam toho slova, ale neptal jsem se...https://cs.wiktionary.org/wiki/cyp Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem ohrenstein
nickolas Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Pyčo je v našem regionu takové všeobjímající, laskavé, pomocné citoslovce (asi...). My už jeho používání vlastně ani nevnímáme. Děti jej tak nějak přirozeně vkládají už za jejich první slůvka. Jako třeba tata pyčo!
koveras Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 No ono to ma vyznieť ako vtip, ale ja bývam u základky a keď to fakt dnes a denne počúvam od čoraz menších detí, tak si v hlave poviem, že kam ten svet speje, pyčo.
tombed Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Pyčo je v našem regionu takové všeobjímající, laskavé, pomocné citoslovce (asi...). My už jeho používání vlastně ani nevnímáme. Děti jej tak nějak přirozeně vkládají už za jejich první slůvka. Jako třeba tata pyčo!Ale pyču...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Strejdo, strejdo, maminka rika, ze vy v Ostrave jste hrozne sprosti a mate malou slovni zasobu.
koveras Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Strejdo, strejdo, maminka rika, ze vy v Ostrave jste hrozne sprosti a mate malou slovni zasobu. My to ale neskrývame, zato vy si postavíte na námestie k0k0ta a vydávate to za hodiny
nickolas Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Strejdo, strejdo, maminka rika, ze vy v Ostrave jste hrozne sprosti a mate malou slovni zasobu.Maminka je chuj!
tombed Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Strejdo, strejdo, maminka rika, ze vy v Ostrave jste hrozne sprosti a mate malou slovni zasobu.Piču Sibiř!!
marosh Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 A zase je svět v pořádku...pičo, vole.
Rudykopalsson Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Zamilovaný pár sedí na Petříně a padá hvězda. Chlapec na ni ukáže a povídá: "Podívej, lásko, padá hvězda." Ta samá padající hvězda, ale tentokrát v Ostravě. Synek na na ni ukáže a říká: "He, pyčo, he!"
Doporučené příspěvky