JakubS Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Starší italský muž, který žil na předměstí Rimini, šel domístního kostela na zpověď. Když kněz otevřel okénko vezpovědnici, muž povídal:"Otče! V době druhé světové války, krásná židovská ženazaklepala naléhavě na moje dveře a požádala mě, aby jsem ji ukrylpřed nacisty. Tak jsem ji schoval do podkroví."Kněz odpověděl:"To je něco moc úžasného, ale za to se nemusíte zpovídat.""Je toho víc, co vám musím říct, otče, ona se mi za tozačala odvděčovat sexem. Bylo to několikrát za týden a někdy i v neděli dvakrát."Kněz řekl: "To bylo dávno a tím, co jsi udělal, jste se oba vystavili do velkého nebezpečí a dva mladí lidé na základě těchtookolností mohou lehko podlehnout slabosti těla. Avšakjestli jste opravdu politovali vaše slabosti, tak je vám odpuštěno.""Děkuji Vám otče. Bylo to opravdu velké oslabení mého svědomí.Mám však ještě jednu otázku."Mám jí říct, že už je po válce??"Pokud je ještě k světu, pere, vaří a uklízí, já bych mlčel.<br style=""> <br style="">
sureshot Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 za toto dik, som to riadne dlho nevidel. pekne sportove video Když už, tak už..doufám, že to tady nebylo
obrbobr Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 kdyby někdo nevěděl proč ho svědí koule ... http://www.youtube.com/watch?v=h8-OlE-mv4Y
Baker Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 kdyby někdo nevěděl proč ho svědí koule ... Tomu rikam umeni zaujmout, 70,- Kc/ minutu :lol2:
vadim6 Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Život ve zkratce http://www.domain.com/picture.gif
911 Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Život ve zkratce to je to "page not found" ?
vadim6 Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 to je to "page not found" ? To by bylo taky dost veselýnepodařilo se mi tam ten vtipnej obrázek dostatsorry
Karki Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Dneska mi to přilo mailem.Proč v Africe nosí policajti reflexní vestu.
mikymik Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Nejen polohou, ve ktere nechavate hodinky pres noc, docilujete absolutni presnosti vice zde
pete Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Jednoduchý cvik prstů kterým eliminuješ stres - garantovane na 100%....
Marfi Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Jednoduchý cvik prstů kterým eliminuješ stres - garantovane na 100%.... Jo, to je dobrý a funguje to i při koukání. Díval jsem se asi minutu a po tváři se mi samovolně rozlil připitoměle blažený úsměv.
Diamondking Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Z diskuse na internetu:"HÁDEJ CO SEM DOSTAL K NAROZENINÁM!""CapsLock?" 2
Doporučené příspěvky