mechano Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 To má tak někdo kliku, milionářem snadno a rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Já bych to bral, vypadá to velmi seriózně a ta procenta z té transakce - no bylo by na pěkné hodinka pro Tebe co bi si na tom vydelala. Pokud byste o to nemal zaujem, tak presmerovala ji na mě a já jí uspokojím ze všech stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Ja bych do toho sel. Zda se to seriozni. Nekomu pomuzes v nouzi a jeste zbyde nejaka zlatka. Dvojita radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Já bych to bral, vypadá to velmi seriózně a ta procenta z té transakce - no bylo by na pěkné hodinka pro Tebe co bi si na tom vydelala. Pokud byste o to nemal zaujem, tak presmerovala ji na mě a já jí uspokojím ze všech stran. kdyby byl na nějaké straně flek jdu do toho taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Tento pán si vraví spevák... To je nejaka p...l, ne? Nohou hejbe jak Kaja (no flame)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RvgVgnCqaKw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 (upraveno) Při sobotě trochu erotiky.... (neumím to sem dát, aby to šlo pustit rovnou, btw jak se to dělá??)_strip_tease_.wmv Upraveno 19. února 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Trestanec utekl z věznice, kde byl zadržen po celých 15 let.# # Při útěku narazí na dům a vloupe se do něj.# # V posteli najde mladý manželský pár.# # Vytáhne muže, sváže ho na židli, ženu přiváže k posteli. Na to na# # ní vyleze, políbí ji na krk, pak vstane a odejde do koupelny.# # Když je trestanec v koupelně, muž říká své ženě: "Poslouchej,# # tenhle chlápek je vězeň, podívej se na jeho oblečení!# # Nejspíš strávil dlouhou dobu ve vězení, viděl jsem, jak Tě políbil# # na krk. Jestli chce sex, nevzpouzej se, nestěžuj si, jenom# # dělej, co Ti řekne a uspokoj ho.# # Tenhle chlap musí být nebezpečný, jestli se naštve, zabije nás oba!# # Buď silná, miláčku. Miluji Tě."# # Žena říká: " Nelíbal mě, šeptal mi do ucha, že jsi vážně hezkej# # chlap a ptal se, jestli máme v koupelně nějakou vazelínu...# # Buď silný, miláčku. Taky Tě miluji". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Tak do mě se díky Cimrmanovi zamiloval(a) Joy Ojima (před chvílí dorazil následující mail): Vážení láska je pro mě velkým potěšením napsat vám po přečtení vašeho profilu na (cimrman.at), která opravdu zájem, abych si komunikaci s vámi, pokud máte touhu se mnou tak jsme se mohli seznámit navzájem a uvidíme, co se stalo v budoucnu. Budu velmi rád, pokud mi můžete napsat přes můj e-mail pro komunikaci jednodušší, a pro mě poslat moji fotku. Budu čekat slyšet od you.have požehnaný den. Joy se snažit a kontaktujte mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Tak vidíš Richarde, štěstí se na tebe obrací ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Ty vole, Richarde... Jede po Tobe vedma... "uvidime, co se stalo v budoucnu" Mozna se dozvis, kdy pujde Demeter ze spitalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Ty vole, Richarde... Jede po Tobe vedma... "uvidime, co se stalo v budoucnu" Mozna se dozvis, kdy pujde Demeter ze spitalu. Já už jsem na pokoji sólo, heč. Sice není jasno na jak dlouho, ale užívám si samotky. Udělal jsem ve čtvrtek trochu "boro" a rapidně se to tu změnilo, doufám že to vydrží... Mám tady všech 22 bondovek, jedu nonstop jednu za druhou - momentálně jsem na No.11 (Moonraker) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Hmm, to zni jako dobra dovolena. Jeste bych sepsal par stiznosti na personal, ktere vyusti v to, ze Ti budou vnadne sestricky nosit jednu pina-coladu za druhou, a nebude to nakonec tak strasny, ne...? Nicmene, vedmu bych zkusil. Kdyby nic jinyho, muze Ti rict, az se zase bude blizit nejakej nebrzdici sikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Ricous: No tak to je dobre. Solo je ideal. Na chudy lid je treba prisnost. Moonraker byl asi nejslabsi film. Knihu jsem nikdy zadnou necetl, tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieRunkle Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 V irském Dublinu pláče na kostelních schodech malý chlapec. Uvidí ho kostelník a ptá se ho: ?Co se ti stalo, chlapečku?? ?Umřela mi máma,? odpovídá chlapec plačtivě. ?Ale to je mi líto,? říká kostelník, ?nechceš jít dovnitř za otcem O'Reillym?? ?Moc děkuju, pane,? říká chlapec, ?ale sex je to poslední, na co mám teď náladu.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Inzerát z jedného nemenovaného SK inzertného portálu:"predam hovoriaceho psika pita sa vonku na vecko pita si jest pozdravi sa vie citat od 1 do 10 a tak dalej predavam preto lebo odchadzam prec" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Inzerát z jedného nemenovaného SK inzertného portálu: "predam hovoriaceho psika pita sa vonku na vecko pita si jest pozdravi sa vie citat od 1 do 10 a tak dalej predavam preto lebo odchadzam prec" Prepáč, že sa pýtám - ten inzerát je písaný vo valajakom nárečiu? Takhle nějak mluvili na vojně někteří spolubojovníci z různých částí Slovenska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Prepáč, že sa pýtám - ten inzerát je písaný vo valajakom nárečiu? Takhle nějak mluvili na vojně někteří spolubojovníci z různých částí Slovenska... Dotyčný je z východu Slovenska...okrem gramatiky ma zaujal ten jeho nadaný havino... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Dotyčný je z východu Slovenska...okrem gramatiky ma zaujal ten jeho nadaný havino... Třeba to je TENHLE pejsan a dotyčný ho prodává poté co zjistil, že nejde sežrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky