Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč myslíš?

Omluva, možná.........

Dal jsem hledání ve facebooku a nic mi to nenašlo. Při hledání přes google tam je. Ale je to nějaký divný............... Všechny její přátele když dám hledat přes facebook tak je to najde a většina jich ji jako přítele nemá uvedenou. :cigar:

Takže se za ní stydějí.. nebo existuje funkce že osobu jenž si to nepřeje nelze najít.

Odesláno

Omluva, možná.........

Dal jsem hledání ve facebooku a nic mi to nenašlo. Při hledání přes google tam je. Ale je to nějaký divný............... Všechny její přátele když dám hledat přes facebook tak je to najde a většina jich ji jako přítele nemá uvedenou. :cigar:

Takže se za ní stydějí.. nebo existuje funkce že osobu jenž si to nepřeje nelze najít.

Já jí přes facebook normálně našel.
Odesláno

Se jménem Pavel, kdo by neblokoval ;) ;) ;)

???............ jsem si to nechal přeložit a ...... nevim u mě dobrý.

Odesláno

???............ jsem si to nechal přeložit a ...... nevim u mě dobrý.

Takhle jak to čtu, to taky nevypadá zle (pokud to neznamená třeba "odpolední moč" :) )
Odesláno

Přijde zaměstnanec za šéfem a říká: "šéfe, já bych chtěl přidat!" A šéf se na něj usměje, poplácá ho po rameni a říká: "no tak přidejte..."

Odesláno

Takhle jak to čtu, to taky nevypadá zle (pokud to neznamená třeba "odpolední moč" :) )

Chvíli jsem Googloval je to lokální obchodní název pro Arginmax..........
Odesláno (upraveno)

The lesbians next door asked me what I would like for my birthday.

I was quite surprised when they gave me a Rolex.

It was very nice of them, but I think they misunderstood me when I said I wanna watch.

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno

Přijde zaměstnanec za šéfem a říká: "šéfe, já bych chtěl přidat!" A šéf se na něj usměje, poplácá ho po rameni a říká: "no tak přidejte..."

ten mi dostal:gunsmilie:

Odesláno

:D :D

to si musím zapamatovat, protože se mi to bude určitě časem hodit :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...