VS Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 . FAKE............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 FAKE............ Proč myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Proč myslíš? Omluva, možná......... Dal jsem hledání ve facebooku a nic mi to nenašlo. Při hledání přes google tam je. Ale je to nějaký divný............... Všechny její přátele když dám hledat přes facebook tak je to najde a většina jich ji jako přítele nemá uvedenou. Takže se za ní stydějí.. nebo existuje funkce že osobu jenž si to nepřeje nelze najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Omluva, možná......... Dal jsem hledání ve facebooku a nic mi to nenašlo. Při hledání přes google tam je. Ale je to nějaký divný............... Všechny její přátele když dám hledat přes facebook tak je to najde a většina jich ji jako přítele nemá uvedenou. Takže se za ní stydějí.. nebo existuje funkce že osobu jenž si to nepřeje nelze najít. Já jí přes facebook normálně našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 FAKE............ mne ju naslo.. takychto pre nas funny mien je celkom dost.. priklad je: nasser si sonbaty ( znami kulturista ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Já jí přes facebook normálně našel. Aha takže ona blokuje mě. Potěš koště............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Aha takže ona blokuje mě. Potěš koště............... Se jménem Pavel, kdo by neblokoval ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 FAKE............ http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001439191157 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Se jménem Pavel, kdo by neblokoval ;) ???............ jsem si to nechal přeložit a ...... nevim u mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 ???............ jsem si to nechal přeložit a ...... nevim u mě dobrý. Takhle jak to čtu, to taky nevypadá zle (pokud to neznamená třeba "odpolední moč" ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Přijde zaměstnanec za šéfem a říká: "šéfe, já bych chtěl přidat!" A šéf se na něj usměje, poplácá ho po rameni a říká: "no tak přidejte..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Takhle jak to čtu, to taky nevypadá zle (pokud to neznamená třeba "odpolední moč" ) Chvíli jsem Googloval je to lokální obchodní název pro Arginmax.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Kladivo a pila vyrazej na vejlet. Přijdou k autu a za volant sedá kladivo se slovy: "Já řídím, ty jsi pila." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Přijde jelen na Bungee Jumping a říká: Prej tu skáčete na Laně....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 (upraveno) The lesbians next door asked me what I would like for my birthday. I was quite surprised when they gave me a Rolex. It was very nice of them, but I think they misunderstood me when I said I wanna watch. Upraveno 27. února 2011 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Hodiny ve vedlejší roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Pane doktore mám ho hrozně dlouhýho co mi poradíte?Radim Uzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Přijde zaměstnanec za šéfem a říká: "šéfe, já bych chtěl přidat!" A šéf se na něj usměje, poplácá ho po rameni a říká: "no tak přidejte..." ten mi dostal:gunsmilie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Přijde zaměstnanec za šéfem a říká: "šéfe, já bych chtěl přidat!" A šéf se na něj usměje, poplácá ho po rameni a říká: "no tak přidejte..." :D to si musím zapamatovat, protože se mi to bude určitě časem hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky