Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

jsem jen na mobilu, neudělám printscreen, ale teď na idnesu je článek o ženě, která se podpálila před spolkovým sněmem a ten iheute novinář napsal, že jí zachraňoval zaměstnanec REICHSTAGU. To je slušnej omyl na hranici průs..u :)

To je síla!

Koukám dneska může být novinář každej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tady bych se těch novinářů trochu zastal (vyjímečně) Reichstag je název budovy podle vzniku a původní funkce. V něm sídlí dnešní Bundestag. Třeba Jezuitská kolej v K.H. má taky furt stejnej název, i když tam už žádní jezuité nejsou a je tam Galerie Středočeskýho kraje. Asi tak. I Norman Foster pojmenoval svůj projekt na rekonstrukci Reichstag-New German Parliament.

Odkaz ke komentáři

jsem jen na mobilu, neudělám printscreen, ale teď na idnesu je článek o ženě, která se podpálila před spolkovým sněmem a ten iheute novinář napsal, že jí zachraňoval zaměstnanec REICHSTAGU. To je slušnej omyl na hranici průs..u :)

Už to přepsali na parlament :)

Odkaz ke komentáři

Ale graficky dobrý, ne? Dělal jsem to já :santa:

tak sorry, trochu legrace by prospělo. když jsme připravovali kámošovu kandidaturu do senátu, použili jsme například mou fotku - jednoletý mimino s krásnýma kukadlama před studiovým dortem se zapálenou svíčkou - a bublina skrývala text - věřím v budoucnost, volím XY. a podobné vtípky. kromě toho, že jsme kolem fakulty dávno před tím pořádali různé akce a filmový, čtenářský kluby a klub poezie, fotografovali akty a byli i jinak všeobecně populární:) bylo výsledkem kampaně to, že jsme drtivě porazili dva snaživé studenty z ODS. prostě nešlo o to, že by kolega něco měl začít dělat! už dávno jsme pro fakultu něco udělali. jó, zlatý devadesátý leta.. :crying_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...