JPS Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 jsem jen na mobilu, neudělám printscreen, ale teď na idnesu je článek o ženě, která se podpálila před spolkovým sněmem a ten iheute novinář napsal, že jí zachraňoval zaměstnanec REICHSTAGU. To je slušnej omyl na hranici průs..u To je síla! Koukám dneska může být novinář každej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) A tak každej, kdo jede do Berlína, se jde podívat k Reichstagu a nikoli k Bundestagu, já bych z toho průser nedělal. Ale jinak vtipný . Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Prostě zvyk je železná košile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Koukám dneska může být novinář každej... Jsou to všichni debilové. A ti z iDnesu zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No tady bych se těch novinářů trochu zastal (vyjímečně) Reichstag je název budovy podle vzniku a původní funkce. V něm sídlí dnešní Bundestag. Třeba Jezuitská kolej v K.H. má taky furt stejnej název, i když tam už žádní jezuité nejsou a je tam Galerie Středočeskýho kraje. Asi tak. I Norman Foster pojmenoval svůj projekt na rekonstrukci Reichstag-New German Parliament. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 jsem jen na mobilu, neudělám printscreen, ale teď na idnesu je článek o ženě, která se podpálila před spolkovým sněmem a ten iheute novinář napsal, že jí zachraňoval zaměstnanec REICHSTAGU. To je slušnej omyl na hranici průs..u Už to přepsali na parlament Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) ... --- Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Připadá mi to v pohodě, ve správném vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Bylo by záhodno, aby kromě dýmky byla vidět na volebním plakátu i krasavice ráže .45. To aby studenti věděli, do čeho jdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Moc se nesmějte, takovýdle vohnouti a trotlové začínaj akademickým senátem a končej v ministerským křesle a eště blicí smajlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ale graficky dobrý, ne? Dělal jsem to já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Už jsem se lekl, že je to pravda... uf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ale ona to je pravda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Tak na to nemám slov .... snad jen že defenestrace by měla být zlegalizována. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Ale graficky dobrý, ne? Dělal jsem to já Ehm.. Zaprodals dusi? Edit: smazal jsem smajlika Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ale graficky dobrý, ne? Dělal jsem to já tak sorry, trochu legrace by prospělo. když jsme připravovali kámošovu kandidaturu do senátu, použili jsme například mou fotku - jednoletý mimino s krásnýma kukadlama před studiovým dortem se zapálenou svíčkou - a bublina skrývala text - věřím v budoucnost, volím XY. a podobné vtípky. kromě toho, že jsme kolem fakulty dávno před tím pořádali různé akce a filmový, čtenářský kluby a klub poezie, fotografovali akty a byli i jinak všeobecně populární bylo výsledkem kampaně to, že jsme drtivě porazili dva snaživé studenty z ODS. prostě nešlo o to, že by kolega něco měl začít dělat! už dávno jsme pro fakultu něco udělali. jó, zlatý devadesátý leta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky