Joe Lemonade Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Sorry za double post, ale tohle si nemůžu odpustit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Sorry za double post, ale tohle si nemůžu odpustit! Co naděláš. Když musíš tak musíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 untitled.bmp untitled2.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 módní doplněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Mám slideshow legračních sportovních fotek v programu Office PowerPoint a to se sem nedá vložit. Je na to nějaký postup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 dnes jsem zjistil že se asi zas změnila pravidla českého pravopisu. Už není "měsíc" ale "měsíce", asi podle vzoru slepice. V Televizních novinách jedna slepice řekla "před několika měsícemi..." To jen abyste zbytečně nedělali chyby v pravopisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Přijde chlápek do pokladny Dopravních podniků: "Chtěl bych šalinkartu."Slečna se ptá: "A chcete to na měsíc?""Na Brno ty dylino, copak sem nějakej kosmonaut?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Přijde chlápek do pokladny Dopravních podniků: "Chtěl bych šalinkartu." Slečna se ptá: "A chcete to na měsíc?" "Na Brno ty dylino, copak sem nějakej kosmonaut?" V pátek jedu do Brna. Asi ho tam nemám říkat co? JE SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Mám slideshow legračních sportovních fotek v programu Office PowerPoint a to se sem nedá vložit. Je na to nějaký postup? ......ak ma ten subor koncovku pps tak ju prepis na ppt a ono by to mal byt potom obyc power point. Obrazoky si potom mozes normalne zo slajdov uklakat ako napr. Jepegecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Přijde chlápek do pokladny Dopravních podniků: "Chtěl bych šalinkartu." Slečna se ptá: "A chcete to na měsíc?" "Na Brno ty dylino, copak sem nějakej kosmonaut?" V pátek jedu do Brna. Asi ho tam nemám říkat co? JE SUPER dylino rikaj akorat morgosi, vy cajzli pobochany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 ... vy cajzli pobochany tak jsem hledal toho cajzla... a tohle sem patří: Zvažuje, zda nejde o paralelní překlad německého Zeisig/Zeisel v expresivním významu ?lehkomyslný, lehkovážný člověk?, který by mohl odrážet představu Moravanů o povaze obyvatel Čech. Za povšimnutí totiž stojí, jak Newerkla poznamenává, existence dřívějšího stereotypu Böhme ?Čech?, ale též ?zloděj?, popř. hanlivě ?muzikant? v oblasti rakouských regionů Waldviertel a Mühlviertel, hraničících s Čechami a Moravou. http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=7902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Jak poznáte, že už opravdu nutně potřebujete sprchu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Přijde chlápek do pokladny Dopravních podniků: "Chtěl bych šalinkartu." Slečna se ptá: "A chcete to na měsíc?" "Na Brno ty dylino, copak sem nějakej kosmonaut?" Znám jinou verzi: Pokladna v Praze na Wilsoňáku: "Daj mi listek, pičo"; "A pán si přeje Ostrava - Svinov nebo Ostrava hlavní?". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 ......ak ma ten subor koncovku pps tak ju prepis na ppt a ono by to mal byt potom obyc power point. Obrazoky si potom mozes normalne zo slajdov uklakat ako napr. Jepegecka Díky, ale nějak nevím jak koncovku přepsat, nedaří se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 dylino rikaj akorat morgosi, vy cajzli pobochany On chtěl napsat Pepíci, ale uklepl se. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Díky, ale nějak nevím jak koncovku přepsat, nedaří se mi to. Subor uloz napr. na plochu , chod na ikonu suboru, klik pravym na mysi, zvol rename, alebo premenovat a zmen .pps na .ppt Obcas to funguje a obcas nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 dylino rikaj akorat morgosi, vy cajzli pobochany To vím, jen abych nebyl prohlášen za rasistu, nechtěl jsem psát, že byl z Cejlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Nekrofilovi se rozpadl vztah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky