Hasňa Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 TEÓRIA RELATIVITY Už bolo ku koncu smeny a gynekológ čakal na svoju poslednú pacientku, ktorá nechodila. Po polhodinovom čakaní už nepredpokladal, že príde, a tak si nalial gintonik, aby sa trochu uvoľnil predtým ako pôjde domov. Uvelebil sa pohodlne v kresle a začítal sa do novin. Vtom zrazu zazvonil zvoncek u dveri a do ordinacie vbehne dotycna pacientka, cela spotená a zadýchaná a ospravedlňuje sa.To nevadi, odpovie lekar - pozrite, akurat som si daval gintonik, pokial som na vas čakal. Nemáte aj vy na niečo chuť, čím by som vas mohol ponúknuť ?Prijímam s potešením, odpovie pacientka. Tak som sem utekala, že som skutočne vysmädla.Podá jej pohár, posadí sa oproti nej a začnú živú konverzáciu na všetky možné témy, smejú sa .. keď vtom zaštrngocú kľúče vo dverách ambulancie.Lekár vyskočí, znervóznie a hovorí pacientke:- Moja žena! Rychlo! Dajte si dolu nohavičky a rozkročte si nohy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 POZOR, NOVÝ TYP PODVODU NA E-BAY! Zaplatil jsem 150? za prostředek, který mi měl údajně zvětšit p.enis a ty kurvy mi poslaly lupu! DÁVEJTE SI TAKÉ POZOR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 POZOR, NOVÝ TYP PODVODU NA E-BAY! Zaplatil jsem 150? za prostředek, který mi měl údajně zvětšit p.enis a ty kurvy mi poslaly lupu! DÁVEJTE SI TAKÉ POZOR! Tak tohle kdybych nenašel tady..tak bych doporučil dotyčnému i prostředek co zvětšuje mozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Tak tohle kdybych nenašel tady..tak bych doporučil dotyčnému i prostředek co zvětšuje mozek Aby ses nedivil. Dneska mi přišlo na emailovou adresu na www.centrum.cz od obchodni.sdeleni@centrum.cz toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 ty voe 10-15 cm za 30 vterin? kazdeho kdo si tohle objedna bych okamzite zbavil svepravnosti. najit prasek, kapky, cokoli co zvetsi *****, tak do druheho dne je z cloveka multimiliardar )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 ...jen 7x za noc???? Kam se to hrabe na Tombeda8x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 trocha humoru, abychom se po včerejšku nebáli létat... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Jako národ jsme v tomhle nepřekonatelný. Přišlo mi už několik vtipů na včerejší leteckou havárii. Aby to někoho nepobouřilo, tak to schovám do spoileru, rozhodněte se sami, jestli to otevřete. Minsk vyhrál kontumačně - náhlá smrt. ?Jste si jistý, že umíte pilotovat letadlo???Tak určitě...? Hokej už dneska tolik neletí... Tak snad si alespoň lidi v Jaroslavli něco přáli, s tolika padajícíma hvězdama to přeci musí vyjít. To je taky nápad přepravovat lokomotivu letadlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Tak jeden na odlehčení po těch hokejoleteckejch : Přijdou se rozšoupnout dva manželské páry do kasina. Ženy si chtějí společně vsadit v ruletě, ale přemýšlejí, na jaké číslo.Jedna povídá: "Kolikátky máš prsa?""Dvojky.""Já trojky. To je dohromady pět, takže vsadíme na pětku."Vsadí na pětku a skutečně vyhrají.Chlapi si říkají, že je to dobrá metoda."Kolikrát po sobě se ti postaví?" říká jeden druhému."Třikrát.""Mně čtyřikrát. To je dohromady sedm, takže vsadíme na sedmičku. "Ruleta se roztočí, kulička běhá jako šílená a zastaví se na dvojce: "No vidíš, vole. Kdybysme nekecali, mohli jsme bejt v balíku!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 KFL: Hodně černý, zvlášť ty první dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Tado, tvrďáka z holstrem to nemůže zaskočit 911 - dobrý, děcka jsou v devítce, aspoň vím kam s nimi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Upraveno 8. září 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 tieto vtipne googlovske "akoze" napovedy na vyhladavanie ma uz stvu, lebo su to vacsinou blbosti, umelo vytvorene v skicari.. ale toto naozaj funguje :D 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Mal so to dať do predajného vlákna, no ale čo už. Toto som objavil. tak keby niekto mal záujem. Asi nový model green 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Mal so to dať do predajného vlákna, no ale čo už. Toto som objavil. tak keby niekto mal záujem. Asi nový model green To není humor totok: To je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Aký hnus, veď máš tam turbobujón a aj iné komplikácie P.S: Komplikácie by boli, keby si si také dačo kúpil To není humor totok: To je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 (upraveno) Ani Google nenajde všechno Upraveno 9. září 2011 uživatelem Karki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Vono to jako v důsledku tak úplně vtipný není, spíš navopak, ale ten článek samotnej je celkem pr*el, stejně jako diskuze pod ním. http://ekonomika.idnes.cz/obamuv-lek-na-nezamestnanost-az-400-miliard-dolaru-f67-/eko-zahranicni.aspx?c=A110908_140415_eko-zahranicni_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Změňme téma... http://www.youtube.com/watch?v=wjlcZb5MwHs&feature=related možná to tu už stejně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky