Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Z tohohle umírám :-D

Edit: pardon za doublepost, blbne mi zas net :-(

Jacksonovy songy mam moc rad, tohle je teda pecka, nejvic jsem se zasmal pri guitar solu, to me polozilo :gora:

vsim jsem si ze tam ma i dalsi pecky s tema cinanama

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde mladá dívka domů a povídá matce: ,,V zelenině mají táákhle silné okurky" a ukáže průměr cca 8 cm, ,,a tááákhle dlouhé" a ukáže asi 30 cm".

Dívá se na to hluchá babička a říká si pro sebe: ,,Jenom aby si tě, holka, taky vzal!"

Odkaz ke komentáři

V baru začne řvát jeden chlap na druhého: "Ty vole, šukal jsem Tvoji mámu!" Cely bar ztichne, čeká na reakci toho druhého, ale ten mlčí. První řve znovu: "Šukal jsem Tvojí mámu, vole!" ... Ten druhý pořád nic. Ten první řve už úplně nepříčetně: "Slyšíš co říkám, ty kreténe, šukal jsem Tvojí mámu..." A ten druhy konečně odpoví: "Prosím Tě tati, jdi domů, jsi hrozně vožralej.."

Žena cvičí doma nahá aerobic a když dělá provaz, přisaje se mušličkou na parkety.Podtlak je tak veliký, že se sama nedokáže odlepit. Čeká na svého muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nedaří. ... Muž přemyšlí a pak řekne: "Hanba, nehanba, zavoláme souseda, je domácí kutil, ten učitě něco vymyslí..." Soused přijde, dá si panáka a po chvíli říká: "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme ji na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů..." Manžel chvíli přemýšlí a pak říká: "Hele vole, víš co? Parkety byly drahý stály dva litry za metr. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně tam je linoleum za dvě kila."

Odkaz ke komentáři

to nAscA - super uplně se mi to vybavilo asi vyhrabu nějakou kazetu a z nostalgie si zatočim :-D

Tenhle musim:

Melvyn sedí doma u večeře. Jeho žena Henriett se ptá: "Tak co, Melvyne, jak ti chutná večeře?" Melvyn se zkroušeně podívá na Henriett: "Já fakt nechápu, proč se imrvére chceš hádat.."

Manželka zahýbá s černochem. Najednou manžel ve dveřích a říká: ?Dlouho jsem tě podezříval z něvěry a teď je to tady ? černé na bílém!?

Upraveno uživatelem Pepe
Odkaz ke komentáři

Nevim jestli to vyloženě patří do vlákna Humor, ale stejně nic, než zasmát se tomu, prostě dělat nemůžeme.

Když k nám roku 863 přišli Konstantin a Metoděj, tak jsme ještě netušili, že si po více než 1148 letech Řecko vyúčtuje cestovné a diety.

Odkaz ke komentáři

Honza jde s princeznou do parku a když přijdou k jezírku s krokodýly, princezna si sundá z ruky prsten hodí ho do jezírka.Nato se otočí k Honzovi a říká: vyndej ho!

Honza si ho vyndá, princezna se radostně usměje a říká: "No vidíš, a ti ostatní blbci skákali do vody..."

Odkaz ke komentáři

chlap má podezření na nevěru,tak mu kolega poradí ať se schová do skříně a čeká

druhý den se ho ptá co se dělo

tak tam dřepím schovaný a opravdu přišla z borcem,začal se svlékat,opálený samý sval,no fakt borec,pak zas ona...sama celulitída,všude se jí to třáslo,,,,,já jsem se ti tak styděl

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...