Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Do CIA přijímají nové agenty. Uchazeči musí projít sérií náročných testů. Když zůstanou jen dva vhodní uchazeči, ředitel se rozhodne, že musí podstoupit ještě test loajality vůči svému zaměstnavateli. Dá agentovi pistoli a říká: Vedle v místnosti je vaše tchýně. Běžte a zastřelte ji. První muž vezme pistoli, zmizí v místnosti a po chvíli vyjde, hlavu v dlaních, a říká: Ne, prostě to nemůžu udělat. Druhý chlápek zmizí v místnosti. Chvilku je ticho, ozve se několik výstřelů a potom takové tupé, dřevěné zvuky a ženský křik. Po chvilce vyjde chlap ven, celý od krve, a říká: V tý pistoli byly slepý náboje, tak jsem ji musel umlátit židlí. Upraveno uživatelem Filipmar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k té angličtině... před pár dny bylo na E2 něco obdobného

pamatuji si však už jen jeden:

Odpočívej v pokoji (RIP)

přeložili jako Relax in room :)

V pizzerii Pavilon ve Špindlu měli dlouhá léta v trojjazyčným jídeláku "obloha/sky/Himmel" Dodnes na to se slzou v oku vzpomínám...

Odkaz ke komentáři

Dědeček si zavolá vnuka a říká:

"Když mi doneseš nenápadně jednu tu modrou pilulku, co má tatínek v nočním stolku, tak zítra u snídaně najdeš pod talířkem stokorunu".

Vnuk udělal, co dědeček chtěl a těšil se na snídani. Ráno u snídaně se vnuk opatrně podíval pod talířek a byla tam tisícovka.

Naklonil se k dědečkovi a pošeptal mu:

"Dědo, ale říkal jsi stovku a je tam tisícovka".

"Já vím" řekl dědeček "?těch devět stovek je od babičky".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník kupec

jeden cigánsky:

Stretnú sa dvaja cigani a ten jeden sa pýta druhého.

Ahoj, ako sa máš, dobre a kde robíš nikde. A ty kde robíš? Ja, na proti.................:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...