Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

tady se pobavíte dobře - forum značky Ford

jedno z jejich témet jsou i hodinky. Přikládám jeden příspěvek, dál už posílám link :D pro zdejší členy to možná bude místama zábavný pročítání...

To jsou Casio tak oblibene?

Ja mam 2x Tag Hauer, 1x Breitling, 1x Omega. 8)

Vsechny jsou koupil v Saigonu (Vietnam) na trznici, dohromady staly asi 1500kc :lol:

Proste se me libily... samozrejme jsou to kopie, tak je nenosim, je to jen takova vzpominka. A kopie to jsou opravdu povedeny.

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=26719

moc pěkné pepsi GMT Master na 3. straně :D

přijde mi že je tam i jeden místní člen salamio a ten je tam proškoluje, tak snad ty fejkaře něco naučí :D

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

i takto se dá zaparkovat...

to nic není, u nás je to trošku veselejší. Takzvaný "starý" Pennymarket Velké Meziříčí. Tam na ten plácek mezi prodejnu a budku trafostanice, tam co jsou vidět barevný popelnice musí zacouvat kamion s chladícím návěsem. Je tam zásobovací vchod prodejny masa. Samozřejmě zákaz zastavení, bohužel jen malovaný na zemi a to nikdo nebere vážně, takže tam obvykle stojí tři, čtyři auta jak je vidět na obrázku. Řeknu vám, ti kamioňáci musí mít nervy ze železa a nekonečnou trpělivost. Když tam tak pracně vmanévruje, začne vykládat zboží a z obchodu vyleze majitel některého toho auta a začne prudit... Asi bych se neudržel a naplácal mu hubu štanglí lovečáku.

post-2302-014679300 1330956677.jpg

Odkaz ke komentáři

tady se pobavíte dobře - forum značky Ford

http://www.ford-focu...php?f=3&t=26719

moc pěkné pepsi GMT Master na 3. straně :D

přijde mi že je tam i jeden místní člen salamio a ten je tam proškoluje, tak snad ty fejkaře něco naučí :D

Četl jsem to celý a nejlepší jsou tyhle dva příspěvky, nedalo mi to a udělal jsem výcuc, u toho druhého příspěvku jsem se chechtal asi 10minut...

Kozlov a jeho chronobundus

Mluví o primkách není tam napsané jestli má MPM nebo Elton

Na druhý den jsem se na ně podíval znova, pak zas.. v práci debatoval s kolegy..a zase koukal..a bylo vymalováno. Hurá do Ostravy pro ně Posted Image Přes Sikorův most jsem je nesl v té truhličce jako největší poklad, přes Ostravici opatrně, abych o ně hned nepřišel..V autě jsem si je okamžite musel nasadit a celou cestu do Karviné jsem prošoféroval jako správný rapéér Posted Image s levou rukou v poloze 12:00 Posted Image

Jsou vyrobeny z ušlechtilé kartááčované oceli, s duálním číselníkem. Jeden větší,druhý menší. Lidé se na ně často ptají a já odpovídám, že ten menší je ostravský - není na něj hned dobře vidět. Pražský je větší a tak hned vidím, jak moc musím spěchat, abych byl někde včas. Z krátkého pohledu na hodinky se také dozvím den v týdnu a kokrétní datum. Neocenitelné v práci, v životě a nad ránem v hospodě.

salamio

Některá z posledních částí částí debaty o fake rolex

A tu pravdu mám já, páč to nejsou Rolexky Posted Image.

Ještě jsem ti chtěl říct Roade chlapče, páč mám o tebe starost: jestli jsi dostal od toho člověka, co ti dal ty hodinky, i nějakou flašku, tak to raději nepij, není to dobré na oči. Falešné hodinky škodí jenom duši, ale falešný chlast, to už může být opravdový průšvih Posted Image.

Upraveno uživatelem Paleolit
Odkaz ke komentáři

Četl jsem to celý a nejlepší jsou tyhle dva příspěvky, nedalo mi to a udělal jsem výcuc, u toho druhého příspěvku jsem se chechtal asi 10minut...

Kozlov a jeho chronobundus

Mluví o primkách není tam napsané jestli má MPM nebo Elton

Na druhý den jsem se na ně podíval znova, pak zas.. v práci debatoval s kolegy..a zase koukal..a bylo vymalováno. Hurá do Ostravy pro ně Posted Image Přes Sikorův most jsem je nesl v té truhličce jako největší poklad, přes Ostravici opatrně, abych o ně hned nepřišel..V autě jsem si je okamžite musel nasadit a celou cestu do Karviné jsem prošoféroval jako správný rapéér Posted Image s levou rukou v poloze 12:00 Posted Image

Jsou vyrobeny z ušlechtilé kartááčované oceli, s duálním číselníkem. Jeden větší,druhý menší. Lidé se na ně často ptají a já odpovídám, že ten menší je ostravský - není na něj hned dobře vidět. Pražský je větší a tak hned vidím, jak moc musím spěchat, abych byl někde včas. Z krátkého pohledu na hodinky se také dozvím den v týdnu a kokrétní datum. Neocenitelné v práci, v životě a nad ránem v hospodě.

salamio

Některá z posledních částí částí debaty o fake rolex

A tu pravdu mám já, páč to nejsou Rolexky Posted Image.

Ještě jsem ti chtěl říct Roade chlapče, páč mám o tebe starost: jestli jsi dostal od toho člověka, co ti dal ty hodinky, i nějakou flašku, tak to raději nepij, není to dobré na oči. Falešné hodinky škodí jenom duši, ale falešný chlast, to už může být opravdový průšvih Posted Image.

jj prim MPM, ten by se asi posral kdyby věděl co koupil, že pod dýnkem je ťong ping pong...
Odkaz ke komentáři

dnes mě pobavilo kouzlo nechtěného v pořadu Prostřeno, když si soutěžící přejmenoval Amouse-bouche (velmi volně přeloženo jako jednohubka) na Amish bush :-)

takisto som na to pozeral ako tela na malovane vratka .. hlavne ,ze je z oboru ;)   aj ked momentalne nezamestnany, ale takto si reklamu neurobil ..a parmazanovy CHIP bol uz iba slaby odvar... kazdopadne navaril viac ako obstojne a o tom to je ... uprimne vsak na Prostreno pozeram aj prave kvoli takymto situaciam a vzdy sa najde nieco nove . :D .

Upraveno uživatelem BBeginner
Odkaz ke komentáři

Do lesa zavítá Finanční úřad a mezi zvířátky zavládne panika.

Šnek i s celou rodinou utíká z lesa. Potká ho čáp a ptá se:

"Kam běžíš šneku?"

?Ale, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď ? já mám barák,

moje stará má barák, všechny děti mají barák, no to bych se nedoplatil!"

Čáp se zamyslí a začne taky utíkat. A narazí na medvěda.

?Kam běžíš čápe?"

?Ale, do lesa přijel finančák vybírat daně a vem si - já si žiju na vysoký noze,

moje stará si žije na vysoký noze, všechny děti si žijou na vysoký noze,

no to bych se nedoplatil!"

Medvěd se zamyslí, začne taky utíkat a škobrtne o krtka.

"Kam se valíš medvěde?"?

"Ale, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď ? já mám kožich,

moje stará má taky kožich, naše děti mají všichni taky kožich,

no to bych se nedoplatil."

Krtek se zamyslí a rychle se taky hrabe z lesa pryč.

Vyhrabe se až v ZOO přímo v kleci paviánů. Starej pavián na něj kouká a ptá se:

"Co tady děláš krtku?"

?Ale, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď ? já mám nahrabáno,

stará má nahrabáno, děti ty mají taky nahrabáno, no to bych se nedoplatil!"

Pavián na to:

"Krtku, co blbneš. Podívej se na mě - já mám holou p...l,

stará má holou p...l, naše děti mají taky holou p...l

a stejně nás všechny zavřeli!"

Odkaz ke komentáři

Mladík je na plese a strašně se mu tam zalíbí krásná mladá slečna.

Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu.

Otázka Kolik je hodin? je trapná, navíc ona nemá hodinky. se jmenuješ? To je hned na začátek vlezlý.

Půjdem si zatančit? Co by tak tančil, když to neumí.

Jak tam tak sedí,nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá a odchází k toaletám.

Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní.

Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona.

Zhluboka se nadechne a zeptá se:

"Sralas?"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...