Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tak to nemá chybu

Dnes 09:41

Údajně znovu od začátku bude muset tachovský soud projednat rozsáhlý případ zločinného spolčení a kuplířství s 20 obžalovanými včetně litoměřického podnikatele Igora Brdlíka.Gang kolem Brdlíka podle obžaloby kořistil z prostituce v nočních klubech v Rozvadově a ve Svaté Kateřině. Případ se vyšetřuje od roku 2005

Rozsudek měl senát vynést už koncem letošního roku, nestane se tak, protože jeden z přísedících kradl v obchodě a do funkce nebyl znovu potvrzen, napsal dnes Tachovský deník.

Podle deníku to byl sedmapadesátiletý Josef Kanta z Plané, jenž působil ve funkci přísedícího čtyři roky. Listu řekl, že ho v obchodě okradli na cenách už několikrát, proto jim to chtěl tímto způsobem vrátit. Muž údajně ukradl sekanou za 40 korun.

Soudkyně Ilona Kratochvílová pověřená řízením tachovského soudu potvrdila, že přísedící nebyl městským úřadem v Plané znovu potvrzen a mandát přísedícího mu skončil.

Takže kolotoč se roztočí znovu a pokud další přísedící neukradne buřta je reálná naděje že se rozsudku v roce 2011 dočkáme.

:thumbsup_anim: jo u toho sem se řezal smíchy, když to vyplivla ČTK - kolegové nějak nechápali, čemu se tak tlemim :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sand to nebudete brat jako reklamu. do vlakna, "kde co koupit a za kolik" mi to neprislo vhodne

Philip Zepter Grand Circle

Hodinky pro něj, ale ji uchvátí. Elegance a hodinářské mistrovství v dokonalé harmonii spojené se švýcarskou kvalitou. Grand Circle zvýrazní vaše krásné chvíle. 35 drahých kamenů zaručuje naprosto přesný čas. Automatický mechanismus 2L37 je vsazen do pouzdra z ušlechtilé oceli, které je vodotěsné do 10 ATM. Elegantní vzhled zvýrazňuje pásek z vysoce kvalitní kůže. Pásek: pravá kůže, spona: motýlková, ciferník: ušlechtilá ocel.

Cena za kus 24 225.00 Kč

zw-200-07.jpg

Philip Zepter Oval Gate

Hodinky pro něj, ale ona si je zamiluje také. Nejmodernější technologie decentně ukrytá za elegantním designem spojená se švýcarskou kvalitou. Hodinky, které oslní. Elegantní pouzdro je vyrobeno z ušlechtilé oceli. 24 vzácných kamenů zabezpečuje perfektní chod automatického mechanismu 2521 (3H). Pásek z velmi kvalitní kůže zajišťuje příjemné nošení hodinek na zápěstí. Vodotěsné do 10 ATM. Pásek: pravá kůže, spona: motýlková, ciferník: ušlechtilá ocel.

Cena za kus 22 950.00 Kč

zw-201-07.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
...

1) tezko rict, mozna ano, mozna ne...

2) tezko rict, ja bych si to radsi nechal prezkouset...

Tak tahle rada nad zlato by si zasloužila obelisk a zručného kameníka. Taktně jsem setřel všechny otisky pachatele, ale modří už možná vědí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
to je ode me :)

tak jinak - novacek se rozplyva, jakeze si to koupil hodinky a loudi o podporu a o radu s vodotesnosti - napsat mu, ze je to sajrajt a mel si koupit OP umim taky, ale nechtelo se mi... proc jsi smazal cast me reakce - tu o tom, at si necha tu vodotesnost premerit...?

jinak - zacinam te mit plny zuby... jestli jde o to, ze jsem od tebe nechtel loupit predrazeny hodinky v dost blbym stavu a tim jsem se ti zprotivil... tak si polyp rusutur...!

ty jsi opravdu pako, tu tvou "radu" jsem v citaci nevynechal, jen mě sere jak to tu tapetuješ kravinama, předražený hodinky komentovat nebudu, ty vodborníku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
co kdybys me proste ze svych pokusu o vtip vynechal...? ja si te taky nevsimam, ostatne neni proc...

Ony to vtipy nejsou, myslím to vážně, ale chápu, že máš problém vnímat jemné náznaky, protože se nevyjadřuji v řeči tvého smajlíkového kmene.

Odkaz ke komentáři

jsou to sáňky samochodky, samy řídí samy jedou! A jinak teda nic co by nešlo zvládnout ale to chce trochu praxi. Ne jen šlapat plyn a brzdu. Ostatně o kvalitách svědčí to vystupování za jízdy, ještě chyběl někdo s otiskem pneumatiky na zádech.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
jsou to sáňky samochodky, samy řídí samy jedou! A jinak teda nic co by nešlo zvládnout ale to chce trochu praxi. Ne jen šlapat plyn a brzdu. Ostatně o kvalitách svědčí to vystupování za jízdy, ještě chyběl někdo s otiskem pneumatiky na zádech.

jestli jsem to pochopil správně, tak oni nevystupovali, ale bylo to něco ve stylu vyhození kotvy

Odkaz ke komentáři

nemuzu si pomoc...ale proste sem brecel smichy :thumbsup_anim:

ty voe, to je moc. ja sem ing, magistra mistr zboziznalec. ucim na obchodni akademii. tohle jestli je fakt pravda a real, tak ...nemam slov

vsecko vim, i s manzelem. tohle je povinny asi pro kazdyho. brecim jeste ted :D

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...