Frantik Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Ty vole ta je mrtvá!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Nojo, vona má tu kebuli úplně vymydlenou, ale i tak, podívejte se jak svítí slunce, a jak ona leží. Lehli byste si takhle, pokud byste byli aspoň trochu při smyslech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 ..pri smyslech?Bych te chtel videt,po litranku Finsky,jak bys tam lezel smotanej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 ...podle mě nechlastá...prostě se jen trošku zula... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Kolik lidí si taky dává na pláži boty pod nos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Hlavne bych to tipoval na cizi krapy,ze se k nekomu domotala a upadla tam..az se vzbudi,asi ji bude blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Nevím jestli cizí, ale jsou až nápadně podobné těm, které si nesla v útěkové reportáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Tak na utekovou reportaz jsem se nedival,mas to dobre nastudovany:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 sice nevim kde je pravda, ale je mi ji vlastne lito. mimochodem, jak je mozny zverenit soukromy hovor bez souhlasu toho druheho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Hele,ber to tak,ze nebejt bulvaru,nikdo po ni uz ani nestekne,tak to proste je.Myslis,ze za ty svoje priblbly fotky a rozhovory neinkasuje penize?Jiste,ze jo,jinak by to nedelala.To,ze je to vypita troska,ktera byvala slavna predevsim kvuli zpevu,je uz vec druha.Nechci bejt nelida,ale myslim,ze tady zrovna litost neni moc na miste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Vono to teda k smíchu moc není. Holka je pěkně vykomatěná. Hlavně ty gaťky naruby a obráceně. Jestli teda není úplně tuhá.IVETKAOno asi podprda je naruby, ale hlavně asi "nový módní trend" - to nejsou plavky, ale spoďáry. Je mi jí holky dost líto, vždycky mi byla sympatická, tohle si nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....!A to jsem si myslel,jakej sem nelida zlej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Takovej shit fakt nikoho nezajímá, já chci ve zprávách videt, co se děje ve světě, a ne mokrej flek na teplákách ožraly. To múžu večer jít na náměstí a tam se koukat po bezdákách. Akorát rychtář chybí, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....!Já ji taky neměl rád, ale fous slušnosti by neškodil. To není ani vtipné, ani věcné, ale vulgární a hloupé !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 To s Tebou plně souhlasím, at už jí neukazujou ve zprávách, máš pravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 No no,kluci,netreba zabihat do extremu,to Iveta zvlada sama,fajn,rekli jsme si svoje a uz ji nechame odpocivat...na plazi,at se nespali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 když jsem kdesi zahlídl titulek že se Ivetka pohřešuje, okamžitě mi vytanula myšlenka: Bude ji vůbec někdo hledat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Vzdyt se Pepa snazi,i barak svymu sokovi procesal,tak pssst a drzme mu palce,dobre to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Hlavně je za kokota "únosce" - když si zlitou Ivetu odvedl na Jagermeistra a na pláž, tak si ji kurnik taky měl oblíct a koupit jí plavky a ne ji tam vystavit v otočených bombarďácích. Ještě, že chudinka neměla tanga. Je to debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky