Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nojo, vona má tu kebuli úplně vymydlenou, ale i tak, podívejte se jak svítí slunce, a jak ona leží. Lehli byste si takhle, pokud byste byli aspoň trochu při smyslech? 

Odesláno

Hele,ber to tak,ze nebejt bulvaru,nikdo po ni uz ani nestekne,tak to proste je.Myslis,ze za ty svoje priblbly fotky a rozhovory neinkasuje penize?Jiste,ze jo,jinak by to nedelala.To,ze je to vypita troska,ktera byvala slavna predevsim kvuli zpevu,je uz vec druha.Nechci bejt nelida,ale myslim,ze tady zrovna litost neni moc na miste...

Odesláno

Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....!

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 12:54, Horhe napsal:

Vono to teda k smíchu moc není. Holka je pěkně vykomatěná. Hlavně ty gaťky naruby a obráceně. Jestli teda není úplně tuhá.

IVETKA

Ono asi podprda je naruby, ale hlavně asi "nový módní trend" - to nejsou plavky, ale spoďáry. Je mi jí holky dost líto, vždycky mi byla sympatická, tohle si nezaslouží.

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 18:48, Hasič napsal:

Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....!

A to jsem si myslel,jakej sem nelida zlej:-)

Odesláno

Takovej shit fakt nikoho nezajímá, já chci ve zprávách videt, co se děje ve světě,  a ne mokrej flek na teplákách ožraly. To múžu večer jít na náměstí a tam se koukat po bezdákách. Akorát rychtář chybí, no

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 18:48, Hasič napsal:

Já ji taky neměl rád, ale fous slušnosti by neškodil. To není ani vtipné, ani věcné, ale vulgární a hloupé !!!

Odesláno

Hlavně je za kokota "únosce" - když si zlitou Ivetu odvedl na Jagermeistra a na pláž, tak si ji kurnik taky měl oblíct a koupit jí plavky a ne ji tam vystavit v otočených bombarďácích. Ještě, že chudinka neměla tanga. Je to debil.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...