Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Hele,ber to tak,ze nebejt bulvaru,nikdo po ni uz ani nestekne,tak to proste je.Myslis,ze za ty svoje priblbly fotky a rozhovory neinkasuje penize?Jiste,ze jo,jinak by to nedelala.To,ze je to vypita troska,ktera byvala slavna predevsim kvuli zpevu,je uz vec druha.Nechci bejt nelida,ale myslim,ze tady zrovna litost neni moc na miste...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....!

Odkaz ke komentáři

Vono to teda k smíchu moc není. Holka je pěkně vykomatěná. Hlavně ty gaťky naruby a obráceně. Jestli teda není úplně tuhá.

IVETKA

Ono asi podprda je naruby, ale hlavně asi "nový módní trend" - to nejsou plavky, ale spoďáry. Je mi jí holky dost líto, vždycky mi byla sympatická, tohle si nezaslouží.

Odkaz ke komentáři

Koho zajímá taková lundra a její psychopati. Nemaj o čem psát, je odepsaná, zkrachovalá pochcaná alkoholička. Jestli vytuhla, aspoň s ní nebudou už otravovat, až to pořeší bulvár. Zapláčou, pustěj voříšky a konec zvonec. Je to o h.....!

A to jsem si myslel,jakej sem nelida zlej:-)

Odkaz ke komentáři

Já ji taky neměl rád, ale fous slušnosti by neškodil. To není ani vtipné, ani věcné, ale vulgární a hloupé !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...