Frantik Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 V 26. 7. 2013 v 6:53, igor261069 napsal: Je to vtip či skutečnost? Jak to řešit ?Také jste si jistě všimli nepokojů v Č. Budějovicích. Potkal jsem jednoho staréhoznámeho cikána co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu.Vystupuje z pěknýho BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz nakrku. Říkám co to je, co se to v Českých Budějovicích dějě. Proč tam bylo 95% těchlidí byli rodiny co tam bydlí, myslím na Máji?Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se, pravděpodobný důvod těchto nepokojů.Povídá, ? no šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžove sou nasraný, neumívyužívat systém a závidí nám, já Vám povím jak to děláme.? 1/ Nejdůležitější příjmy jsou, že každý rok dítě musí moje žena porodit dítě, na tomůžeš vybrat jednorázově dopředu , všechny přídavky, což děláKč. 230 000,- Dají tě to pěkně na ruku a nebo šek a v bance to máš za pět minut. Zato si koupím trocha zlata na krk já i žena, ojeté auto, nějaké luxusní hadry a voňavkyi do herny zajdeme s manželkou a ukážeme gadžům , kdo jsme my Romové, že pronás pustit Kč 20 000 až Kč 30 000 za večer nic není. A to jdeš ráno domů z herny,gádžové běží do práce a mají rasistický keci. Tak jsem jim to minule nandal, říkám,koukejtevíc makat ať my romové máme větší dávky, takhle už se nedá žít. Hele ty čuměli. 2/ Pak se musíš domluvit s domácím na pronájmu tak, aby to nasadil co nejvýše aprotože nájem nám platí město, tak řekněme, on chce do kapsy Kč 10 000, řeknu muhele dej nájem Kč 15 000,- oficiálně a mě vrátíš Kč. 5 000,- Všichni na to kejvnoušéfíku! Všichni jsou spokojený. 3/ S vodou, elektrikou a topením si nemusíme dělat žádné starosti, to nám platísociálka, protože já ani moje žena jsme nikdy nepracovali a nic nemáme, tak to jesnad jasný, že se o nás musí postarat né? 4/ Pak jěště dostáváme sociální dávky na jídlo a oblečení, uhlí atd. hele s třemadětma je to kolem Kč 30 000,- Takže dobrý né! 5/ Hele šéfíku, protože nám platí sociálka elektriku, tak zajdeme na EON a zvýším sidrasticky zálohy na elektriku, tak abych to nikdy nemohl propálit. Nikoho tonezajímá. A sociálka je šťastná, že tam nechodíme a nenadáváme jim do bílejchsviní, však víš, to soudní rozhodnutí, minule řekli u soudu, že to není rasizmus. No akdyž nám něco nedají, kurva tak tam jdeme celá rodina a to bys viděl jak to funguje.Jsou posraný až za ušima a dají nám co chceme. No a protože je elektroměr na mojejméno, ten přeplatek vrátí mě za rok na moje konto v bance. Hele někdy dobrý, děláto i Kč. 35 000, za rok, dobrý sou, né! 6/ To co jsem říkal o elektrice děláme i s vodou a plynem, takže taky něco kápne nakonci roku dostaneme v průměru tak Kč 28 000,- 7/No a protože nemám práci a něco chci dělat, tak si vezmu katalog na nejnovějšímobily a televize a další elektroniku, zajdu do zastavárny, domluvím se s majitelemo jaký výrobky by měl zájem, co se mu nejlíp prodává. On mě to označí v katalogu,domluvíme se na ceně. Jsou to svině, většinou mě dají jen polovinu ceny vkatalogu, ale dobrý, za hodinu práce, kurva balík. No a my ze starou jdeme doprodejny elektroniky, napřed se mračí, ale když jim ukážu kolik dostávám každýměsíc od sociálky, a že mohu splácet , tak to dají. My s mámou vyberemeelektroniku co nám označil majitel zastavárny a koupíme to všechno na půjčku.Někdy dvě televize, máme hodně dětí kurva né, dva telefony, radio, video, CD atd.Ihned ještě nově zabalené mu to odvezeme do zastavárny a on nám vyplatí tu půlkuco jsme se domluvili. Hotově. Dobré né? Samozřejmě nic nesplácíme, kurva vždyťjsou pojištěný. Mě nic žádnej exekutor nic nesebere, já kurva nic nám. A jsougažové v p...li.No to zvládneme i dvakrát týdně, je to dřina, ale nemůžeš to dělat pořád. Myslím takKč 200 000,- máme za rok. Když přijde exekutor, nikoho nikdy nenajde a jak se tylumpové bojí k nám chodit. My je postrašíme a jdou do p....e. 8/ Výborné jsou měsíce před školním rokem, to máme nárok na brašny do školy adalší věci jako školní potřeby, je třeba to nepodceňovat, obuv a sešity a dalšípomůcky, třeba na tělocvik, no dobrý šéfíku. Moje máma vymyslela dobrej tah.Jde do obchodu koupí tu nejdražší tašku za Kč 1 500,- a další věci za dalších Kč1000,- jde na město a oni jí to proplatí, pak vezmeme tašku a věci a jdeme nazpět doobchodu to vrátit, ale nemůže jít sama, oni ty svině to nechtějí bez dokladu vrátitpeníze, ale jak nás tam přijde pět a začnem řvát, paní ještě ráda vrátí všechno atakže taky dobrý. Hele korunka ke korunce a minule jsem to celý vsadil na 19červenou na ruletě tu školní tašku a kurva padla a jsme v balíku. Na co si vygadžové tady pořád stěžujete? Tohle je ráj na zemi. No já musím pomalu jít, jdeme sise starou koupit koberce, tak poslouchejte. 9/ No a na konci měsíce dojdeme na sociálku, že děti nemají co jíst, poprvé tavedoucí nechtěla nic dát, tak jsem děti seřezal, aby pěkně řvali a nechal jsem jí to vpaneláku na chodbě, tam co bydlí. Od té doby vždycky něco dá.No šéfíku, vyšel jsem ze sedmé třídy, ale počítat umím, známe se dlouho tak kurvaVám to řeknu. Tak za rok:1/ Dítě každej rok.............................Kč 230 000,-2/ Rozdíl nájmu................................Kč 60 000,-3/ Rozdíl na elektrice.......................Kč 35 000,-4/ Rozdíl voda´ a plyn......................Kč 28 000,-5/ Sociálka na žití.............................Kč 360 000,-6/ Na elektronice..............................Kč 200 000,-Takže bratru ročně..........................Kč 913 000.- No a to děla měsíčně Kč 76 083,- Nějakej další meloušek také děláme po nocích, aleto Vám povídat nemohu. Takže připočtěte nějakejch Kč 300 000,- k tomu a měsíčnídoplatky ze sociálky, no šéfíku dobré na co si pořád stěžujete Vy bílý. Mě to bratruhodí měsíčně Kč 100 000,- A když přijde policajt a něco se ptá pošlu ho do p....e, rasistu! Tohle je ta pravá amerika, to je země snů , šéfíku já běžím, než mě zavřou v těchkobercích mějte se! Dlouho jsem se za ním díval a kroutil nevěřícně hlavou.Po rozhovoru s tím cikánem se zamýšlím a zamýšlím a opravdu se lidem v ČeskýchBudějovicích ani trochu nedivím. Pojedu tam protestovat také!Jiří MáškaJa jsem taky rasista a xenofob (podle modernich meritek) ale tohle je podobnej hoax, jako ze se cikanum vypocitava duchod z prumerneho platu :-)
Tomas_2002 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 V 26. 7. 2013 v 6:53, igor261069 napsal: Je to vtip či skutečnost? Jak to řešit ?Také jste si jistě všimli nepokojů v Č. Budějovicích. Potkal jsem jednoho staréhoznámeho cikána co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu.Vystupuje z pěknýho BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz nakrku. Říkám co to je, co se to v Českých Budějovicích dějě. Proč tam bylo 95% těchlidí byli rodiny co tam bydlí, myslím na Máji?Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se, pravděpodobný důvod těchto nepokojů.Povídá, ? no šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžove sou nasraný, neumívyužívat systém a závidí nám, já Vám povím jak to děláme.?................................. To je blbost. Na cikány je to příliš sofistiovaný :-) Bod jedna ještě budiž, ale bod 2 až zbytek počítá minimálně s matematikou základní školy, takže by bylo 99% cikánů automaticky diskvalifikováno.
Andrew Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 V 26. 7. 2013 v 12:43, Horhe napsal:
Bobisek Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 V 26. 7. 2013 v 6:53, igor261069 napsal: Je to vtip či skutečnost? Jak to řešit ? Také jste si jistě všimli nepokojů v Č. Budějovicích. Potkal jsem jednoho starého známeho cikána co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu. Vystupuje z pěknýho BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz na krku. Říkám co to je, co se to v Českých Budějovicích dějě. Proč tam bylo 95% těch lidí byli rodiny co tam bydlí, myslím na Máji? Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se, pravděpodobný důvod těchto nepokojů. Povídá, ? no šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžove sou nasraný, neumí využívat systém a závidí nám, já Vám povím jak to děláme.? 1/ Nejdůležitější příjmy jsou, že každý ... Po rozhovoru s tím cikánem se zamýšlím a zamýšlím a opravdu se lidem v Českých Budějovicích ani trochu nedivím. Pojedu tam protestovat také! Jiří Máška S tímhle státem to opravdu jde s kopce, nejenže tady je X set tisíc ciganu, který nikdy nebudou dělat; navíc tu máme 90 % zbylé populace, která věří takovýmhle hovadinám a když už si není schopna přečíst zákon, tak bohužel nepoužije ani selský rozum Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 2
pepster Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 26. 7. 2013 v 6:53, igor261069 napsal: Je to vtip či skutečnost? Jak to řešit ?Také jste si jistě všimli nepokojů v Č. Budějovicích. Potkal jsem jednoho staréhoznámeho cikána co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu.Vystupuje z pěknýho BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz nakrku. Říkám co to je, co se to v Českých Budějovicích dějě. Proč tam bylo 95% těchlidí byli rodiny co tam bydlí, myslím na Máji?Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se, pravděpodobný důvod těchto nepokojů.Povídá, ? no šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžove sou nasraný, neumívyužívat systém a závidí nám, já Vám povím jak to děláme.? 1/ Nejdůležitější příjmy jsou, že každý rok dítě musí moje žena porodit dítě, na tomůžeš vybrat jednorázově dopředu , všechny přídavky, což děláKč. 230 000,- Dají tě to pěkně na ruku a nebo šek a v bance to máš za pět minut. Zato si koupím trocha zlata na krk já i žena, ojeté auto, nějaké luxusní hadry a voňavkyi do herny zajdeme s manželkou a ukážeme gadžům , kdo jsme my Romové, že pronás pustit Kč 20 000 až Kč 30 000 za večer nic není. A to jdeš ráno domů z herny,gádžové běží do práce a mají rasistický keci. Tak jsem jim to minule nandal, říkám,koukejtevíc makat ať my romové máme větší dávky, takhle už se nedá žít. Hele ty čuměli. 2/ Pak se musíš domluvit s domácím na pronájmu tak, aby to nasadil co nejvýše aprotože nájem nám platí město, tak řekněme, on chce do kapsy Kč 10 000, řeknu muhele dej nájem Kč 15 000,- oficiálně a mě vrátíš Kč. 5 000,- Všichni na to kejvnoušéfíku! Všichni jsou spokojený. 3/ S vodou, elektrikou a topením si nemusíme dělat žádné starosti, to nám platísociálka, protože já ani moje žena jsme nikdy nepracovali a nic nemáme, tak to jesnad jasný, že se o nás musí postarat né? 4/ Pak jěště dostáváme sociální dávky na jídlo a oblečení, uhlí atd. hele s třemadětma je to kolem Kč 30 000,- Takže dobrý né! 5/ Hele šéfíku, protože nám platí sociálka elektriku, tak zajdeme na EON a zvýším sidrasticky zálohy na elektriku, tak abych to nikdy nemohl propálit. Nikoho tonezajímá. A sociálka je šťastná, že tam nechodíme a nenadáváme jim do bílejchsviní, však víš, to soudní rozhodnutí, minule řekli u soudu, že to není rasizmus. No akdyž nám něco nedají, kurva tak tam jdeme celá rodina a to bys viděl jak to funguje.Jsou posraný až za ušima a dají nám co chceme. No a protože je elektroměr na mojejméno, ten přeplatek vrátí mě za rok na moje konto v bance. Hele někdy dobrý, děláto i Kč. 35 000, za rok, dobrý sou, né! 6/ To co jsem říkal o elektrice děláme i s vodou a plynem, takže taky něco kápne nakonci roku dostaneme v průměru tak Kč 28 000,- 7/No a protože nemám práci a něco chci dělat, tak si vezmu katalog na nejnovějšímobily a televize a další elektroniku, zajdu do zastavárny, domluvím se s majitelemo jaký výrobky by měl zájem, co se mu nejlíp prodává. On mě to označí v katalogu,domluvíme se na ceně. Jsou to svině, většinou mě dají jen polovinu ceny vkatalogu, ale dobrý, za hodinu práce, kurva balík. No a my ze starou jdeme doprodejny elektroniky, napřed se mračí, ale když jim ukážu kolik dostávám každýměsíc od sociálky, a že mohu splácet , tak to dají. My s mámou vyberemeelektroniku co nám označil majitel zastavárny a koupíme to všechno na půjčku.Někdy dvě televize, máme hodně dětí kurva né, dva telefony, radio, video, CD atd.Ihned ještě nově zabalené mu to odvezeme do zastavárny a on nám vyplatí tu půlkuco jsme se domluvili. Hotově. Dobré né? Samozřejmě nic nesplácíme, kurva vždyťjsou pojištěný. Mě nic žádnej exekutor nic nesebere, já kurva nic nám. A jsougažové v p...li.No to zvládneme i dvakrát týdně, je to dřina, ale nemůžeš to dělat pořád. Myslím takKč 200 000,- máme za rok. Když přijde exekutor, nikoho nikdy nenajde a jak se tylumpové bojí k nám chodit. My je postrašíme a jdou do p....e. 8/ Výborné jsou měsíce před školním rokem, to máme nárok na brašny do školy adalší věci jako školní potřeby, je třeba to nepodceňovat, obuv a sešity a dalšípomůcky, třeba na tělocvik, no dobrý šéfíku. Moje máma vymyslela dobrej tah.Jde do obchodu koupí tu nejdražší tašku za Kč 1 500,- a další věci za dalších Kč1000,- jde na město a oni jí to proplatí, pak vezmeme tašku a věci a jdeme nazpět doobchodu to vrátit, ale nemůže jít sama, oni ty svině to nechtějí bez dokladu vrátitpeníze, ale jak nás tam přijde pět a začnem řvát, paní ještě ráda vrátí všechno atakže taky dobrý. Hele korunka ke korunce a minule jsem to celý vsadil na 19červenou na ruletě tu školní tašku a kurva padla a jsme v balíku. Na co si vygadžové tady pořád stěžujete? Tohle je ráj na zemi. No já musím pomalu jít, jdeme sise starou koupit koberce, tak poslouchejte. 9/ No a na konci měsíce dojdeme na sociálku, že děti nemají co jíst, poprvé tavedoucí nechtěla nic dát, tak jsem děti seřezal, aby pěkně řvali a nechal jsem jí to vpaneláku na chodbě, tam co bydlí. Od té doby vždycky něco dá.No šéfíku, vyšel jsem ze sedmé třídy, ale počítat umím, známe se dlouho tak kurvaVám to řeknu. Tak za rok:1/ Dítě každej rok.............................Kč 230 000,-2/ Rozdíl nájmu................................Kč 60 000,-3/ Rozdíl na elektrice.......................Kč 35 000,-4/ Rozdíl voda´ a plyn......................Kč 28 000,-5/ Sociálka na žití.............................Kč 360 000,-6/ Na elektronice..............................Kč 200 000,-Takže bratru ročně..........................Kč 913 000.- No a to děla měsíčně Kč 76 083,- Nějakej další meloušek také děláme po nocích, aleto Vám povídat nemohu. Takže připočtěte nějakejch Kč 300 000,- k tomu a měsíčnídoplatky ze sociálky, no šéfíku dobré na co si pořád stěžujete Vy bílý. Mě to bratruhodí měsíčně Kč 100 000,- A když přijde policajt a něco se ptá pošlu ho do p....e, rasistu! Tohle je ta pravá amerika, to je země snů , šéfíku já běžím, než mě zavřou v těchkobercích mějte se! Dlouho jsem se za ním díval a kroutil nevěřícně hlavou.Po rozhovoru s tím cikánem se zamýšlím a zamýšlím a opravdu se lidem v ČeskýchBudějovicích ani trochu nedivím. Pojedu tam protestovat také!Jiří MáškaHmmm...hoax jak vyšitej . EON vám zcela jistě nevyplatí žádné přeplatky za elektriku. Přeplatky se rozpočítaj na další měsíce. A pokud byla záloha nastavena příliš vysoko, tak na další období se automaticky a razantně snižuje. Jedině snad, že by existovala nějaká vnitřní firemní směrnice, která by v rámci pozitivní diskriminace umožňovala určitému etniku tyto přeplatky vracet.
FrantisekH Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Cez preplatky bud rozpocte nebo na vyzadani vrati..do minuleho vyuctovani vracel automaticky
borp18 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Promiňte, ale hledám vlákno humor, jsem zde dobře?
villain83 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 10:53, borp18 napsal: Promiňte, ale hledám vlákno humor, jsem zde dobře? Taky si rikam,ze do vlakna HUMOR cikory nepatrej...
Frantik Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 10:53, borp18 napsal: Promiňte, ale hledám vlákno humor, jsem zde dobře? Tak řekni něco vtipnyho.
Tomas_2002 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 12:11, Frantik napsal: Tak řekni něco vtipnyho. O.K. Víš proč se Stevie Wonder pořád usmívá?? ...................... páč neví, že je černej.
pepster Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Hmm..tak beru zpět. EON a pravděpodobně i další společnosti přeplatky vrátí. Záhadou však zůstává, že takovéto počínání "neviditelných" státu nevadí, vesele je toleruje a rozhazuje peníze danových poplatníků. A tohle určitě žádný humor není.
villain83 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Mluvil jsem vcera s panem,co ma nejaky quartzovy Tissoty v bicoloru,oblekovky...postezoval si,ze mu utikaj o 10 minut tejdne(!),kdyz jsem pravil,ze to je hodne divny,kdyz to neni mechanika,ale jen baterka,odvetil,ze az budu mit na ruce svycary,jako ma on,muzeme se o necem bavit...
Frostie Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 19:32, villain83 napsal: Mluvil jsem vcera s panem,co ma nejaky quartzovy Tissoty v bicoloru,oblekovky...postezoval si,ze mu utikaj o 10 minut tejdne(!),kdyz jsem pravil,ze to je hodne divny,kdyz to neni mechanika,ale jen baterka,odvetil,ze az budu mit na ruce svycary,jako ma on,muzeme se o necem bavit...takovejm ko..tům hodinky do ruky nepatří.
Locque Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 19:41, Frostie napsal: Mluvil jsem vcera s panem,co ma nejaky quartzovy Tissoty v bicoloru,oblekovky...postezoval si,ze mu utikaj o 10 minut tejdne(!),kdyz jsem pravil,ze to je hodne divny,kdyz to neni mechanika,ale jen baterka,odvetil,ze az budu mit na ruce svycary,jako ma on,muzeme se o necem bavit... takovejm ko..tům hodinky do ruky nepatří. ...ale jo, patřej. Ale přesně takový, co dělaj 10 min tejdně.
Pavlucha Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 19:41, Frostie napsal: takovejm ko..tům hodinky do ruky nepatří.Baterkový Tissoty v bicoloru a se zpožděním -10 min./tejden ano ...
villain83 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 19:41, Frostie napsal: takovejm ko..tům hodinky do ruky nepatří.ono je panovi,tipuju,kolem 60ti,tak jsem nechtel bejt zbytecne hrubej,ale pekne mi to vpalil:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 V 27. 7. 2013 v 19:32, villain83 napsal: Mluvil jsem vcera s panem,co ma nejaky quartzovy Tissoty v bicoloru,oblekovky...postezoval si,ze mu utikaj o 10 minut tejdne(!),kdyz jsem pravil,ze to je hodne divny,kdyz to neni mechanika,ale jen baterka,odvetil,ze az budu mit na ruce svycary,jako ma on,muzeme se o necem bavit... A co jsi měl?
Doporučené příspěvky