Micey Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 laskajefajn: Tyjo, šedesát? To nejde přelakovat, nebo?
laskajefajn Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Prokopnutý náraznik,vymláceny mlhovky,poškozeny ledvinky...kapota šla přelakovat,ostatní díly jsou fungl nové z DE.Ale musim pochválit servis BMW v HK.Během čtyř pracovních dnu to dali dohromady.
Micey Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Jo až tak, dobytci. Tak hlavně že to už máš v cajku.
Duke650 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 V životě nepochopím mentalitu nebo motivaci někoho, kdo něco takového udělá... syndrom nekonečné frustrace doživotního nýmanda nebo WTF?Prokopnutý náraznik,vymláceny mlhovky,poškozeny ledvinky...kapota šla přelakovat,ostatní díly jsou fungl nové z DE.Ale musim pochválit servis BMW v HK.Během čtyř pracovních dnu to dali dohromady.
prukajda Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 V životě nepochopím mentalitu nebo motivaci někoho, kdo něco takového udělá... syndrom nekonečné frustrace doživotního nýmanda nebo WTF? Já taky ne. Já jsem měl na kapotě hřebíkem vyrytý takový pubescentní symbol. Když jsem zjistil, že na parkovišti nejsem podobně postižený sám a že se tím někdo v noci asi dobře baví, nechal jsem to provizorně zamazat tužkou a vyleštit, protože bitva s neznámým blbcem je marná. Horší to bylo s autem ženy - prošlápnutá kapota, vymlácená lampa, halogen v háji, škoda kolem 50 tis. Kč. Den před Štědrým dnem. Máme fajn sousedy.
straspol Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Já jsem si tohle strašně užil. Před pár lety jsem náhodou ve tři ráno vyšel na balkon a zahlídnul jsem týpka jak kutí na sousedovic škodověnce. Máme fajn pouliční osvětlení a měsíček zářil jak rybí oko.Tak jsem hmátnul do sbírky po vojenský sedmačtyřicítce, mám ji vždycky nabitou a má štelovací mířidla. Hned první brok koupil do řiti a pak jsem se trefil ještě několikrát, než začal kličkovat. Soused měl jen ohnutej plech u zámku a přišel o zrcátko (chlápek ho urazil hlavou jak se rychle narovnal). Několik let jsme pak byli nejbezpečnější ulice v celý čtvrti, přestaly mizet radia i kola. Lidi, to Vám byl takovej pocit k nepopsání. Fakt zážitek na celej život. Tři roky jsem jen vždycky musel sednout na tramvaj a ject si na Synkáč do zastavárny koupit svoje kolo zpátky. Jednou jsem měl dokonce na cihlách celou zadní nápravu a jak jsem byl po ránu chcíplej, málem jsem se s tím rozjel. A teď jsem ho měl v drápech škoda že byl tak rychle mimo dostřel...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Tak jsem hmátnul do sbírky po vojenský sedmačtyřicítce, mám ji vždycky nabitou a má štelovací mířidla. Co to je a kde se to da sehnat?
gougy Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Co to je a kde se to da sehnat?Je toho spousta Edit: ale jsou daleko lepší alternativy.. Upraveno 30. července 2013 uživatelem gougy
Honza.manta Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Vzduchovka s nabíjecí pákou jako u starých opakovaček. V podstatě to byla cvičná zbraň maximálně podobná skutečné opakovačce - jen na 4,5mm broky. Asi starožitnosti a možná aukro a podobné.
straspol Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Vzduchovka s nabíjecí pákou jako u starých opakovaček. V podstatě to byla cvičná zbraň maximálně podobná skutečné opakovačce - jen na 4,5mm broky. Asi starožitnosti a možná aukro a podobné.Ty broky se občas špatně shánějí, na 4.5 to nefachá, správná ráže je 4.46. Namouduši, ten rozdíl zajišťuje naprosto spolehlivou funkci.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Edit: ale jsou daleko lepší alternativy.. Sem s nimi nebo pres SZ, pls.
straspol Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Sem s nimi nebo pres SZ, pls.Lepší si nedokážu představit. Spoustu hezkejch orgasmů bych za to klidně vyměnil...
911 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 jen ze zvedavosti, jak by dopadl soud, pokud bych trefil ze vzduchovky zlodeje a on na me pak zavolal policajty? neotocilo by se to cele proti me?
Radius Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Samozřejmě že ano, je to nesmysl. Možná to zafungovalo na nějakou cikádu co krade vajgly, jak se tu shora píše, ale nelajsnul bych si to...
straspol Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 jen ze zvedavosti, jak by dopadl soud, pokud bych trefil ze vzduchovky zlodeje a on na me pak zavolal policajty? neotocilo by se to cele proti me?Ujišťuju Tě, že mi to v tu chvíli bylo úplně jedno, takovou úvahou jsem se od míření nenechal vůbec rušit. Ale ruku na srdce : chlápek měl na sobě nějaké džíny a jsem si celkem jistej, že kromě nepříjemného štípnutí s maličkou modřinkou mu na tu vzdálenost ty broky nic neudělaly- ta flinta je sice v luxusním stavu, ale je to stejně pořád jen vzduchovka, vůbec není schopna na tu vzdálenost tak silnou tkaninu prostřelit.... Kdybych byl vytáhnul třeba něci většího, mohl to být průšvih. Ale další tři-čtyři roky jsme v ulici neviděli rozbitý dklo nebo auťák bez kola. Zloděje, který zavolá policajty, jsem ještě neviděl. Osobně bych mu rád stiskl ruku (nebo třeba krk).
j3ykobim Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Když nic nepřiznáš, nic ti neudělaj, budou rádi že mají další špínu z ulice. Kmotříkovi takhle 2 borci(čti fetáci) brali železo na zahradě, aby to nemusel tahat sám. Tak k nim potichu přišel a jednoho nakop vší silou, ten se lekl a utek. Druhej se otočil, v ruce nuz, tak ho namístě dobil. Jenže to nějak přepísk a týpek ztratil vědomí, musel zavolat záchranku. Ty by chtěli zaplatit výjezd, musel vysvětlil že se fetka lekla a rozbila o nějakej bordel co má na zahradě. Policajti jukli na fetku, bylo jim to zcela jasný, jen potvrdili událost a měl klid.
odjinud Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Bohužel dneska je chráněnej více zloděj / gauner než obránce práva... ale to už není do sekce Humor.
misoo Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 worst album covers http://blog.tastebuds.fm/worst-album-covers-of-all-time/
Tomas_2002 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 worst album covers http://blog.tastebuds.fm/worst-album-covers-of-all-time/ "My lips are for blowing" :D
Doporučené příspěvky