FraK Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Tuhle reklamu na Pepsi ve formě skryté kamery s Jeffem Gordonem, jezdcem NASCAR, který prodejci tvrdí, že momentálně řídí minivan znáte? Pokud ne, doporučuji zhlédnout. např. zde:http://www.youtube.com/watch?v=Q5mHPo2yDG8 Stojí to za to. Dobře jsem se pobavil. Ale u AAA nebo u AutESA to raději zkoušet nebudu.
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Chlap vyráží do hospody a před odchodem zavolá na manželku : Hej stará obleč si bundu !Manželka celá nadšená k němu přiběhne a zeptá se: Franto to můžu jít dneska s tebou ?Manžel: Ne ! Vypínám topení.
JR_2010 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Nejde ani tak o TENTO RECEPT, ale super jsou následné komentáře, odbouraly mě hlavně ty datované od 16.11.2011...
warann Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Nejde ani tak o TENTO RECEPT, ale super jsou následné komentáře, odbouraly mě hlavně ty datované od 16.11.2011... Slušná práce , mimochodem já vařím párky na páře, je to taková rodová tradice ....
Frostie Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Slušná práce , mimochodem já vařím párky na páře, je to taková rodová tradice ....richtig, párek vařený jinak než na parníčku pod pokličkou, je barbarství /musí to být samozřejmě jiný, než Babiš/Bureš-Wurst bez masa/...
warann Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 richtig, párek vařený jinak než na parníčku pod pokličkou, je barbarství /musí to být samozřejmě jiný, než Babiš/Bureš-Wurst bez masa/...Tak to je pro mě celkem překvápko (příjemné) neb všichni mí známí, když tohle řeknu, tak se na mě dívají jak na podívína. Dokonce i manželku jsem musel tomuto způsobu nějaký čas učit.
Frostie Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) Tak to je pro mě celkem překvápko (příjemné) neb všichni mí známí, když tohle řeknu, tak se na mě dívají jak na podívína. Dokonce i manželku jsem musel tomuto způsobu nějaký čas učit.tak v naší rodině se takhle párky ohřívají už asi 5 generací... Voda, mikrovlnka, friťák a trouba jsou zapovězeny! Jinak, jak náročný byl proces "učení" u manželky? Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem Frostie
warann Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Nijak zvlast slozity to nebylo, proste to neznala a povazovala to za kravinu. Pak parkrat provedla chutove srovnani a seznala, ze mám (vyjimecne :-) ) pravdu.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ono to zas tak humorny neni, ale kokot je to poradnej (kdyby si aspon vzal helmu):http://www.liveleak.com/ll_embed?f=24113d89dfd8
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ono to zas tak humorny neni, ale kokot je to poradnej (kdyby si aspon vzal helmu):http://www.liveleak.com/ll_embed?f=24113d89dfd8Podobně jsem v mládí přišel vo voko. Naštěstí se našlo a přišili mně ho zpátky. Chybná konstrukce praku.
Eman2208 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ono to zas tak humorny neni, ale kokot je to poradnej (kdyby si aspon vzal helmu):http://www.liveleak.com/ll_embed?f=24113d89dfd8Tak to je solidní debil !
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 No ale mušku má teda perfektní a razance toho praku je taky neskutečná - takovej já mít, když mi bylo deset ...
mondeo2 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 No ale mušku má teda perfektní a razance toho praku je taky neskutečná - takovej já mít, když mi bylo deset ... No tak už bys tady asi moderátora nedělal.Jestli jsi byl jak já samej průser.
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 No tak už bys tady asi moderátora nedělal.Jestli jsi byl jak já samej průser.Obávám se, že nejsi nijak daleko od pravdy.
jungle Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Je to viralni video, nic se mu nestalo Viz: youtube joergsprave
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Tak to je tedy nechutny. Takhle jsem jednou v mladi koval kramli na kovadline a misto kramle jsem bouchnul kladivem do kovadliny. Bohuzel tehdy nebyly rychlokamery a internet, abych se o to s Vami mohl podelit, ale bolelo to stejne...
straspol Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Tak to je tedy nechutny. Takhle jsem jednou v mladi koval kramli na kovadline a misto kramle jsem bouchnul kladivem do kovadliny. Bohuzel tehdy nebyly rychlokamery a internet, abych se o to s Vami mohl podelit, ale bolelo to stejne...Jo, špony, to jsou pěkný potvory, takhle jsem štípal kmen klínem, jak jsou vykovaný, lítají z nich fakt strašně ostrý špony, jauvajs, a ta přednáška ve špitále...
misoo Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem misoo
mondeo2 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 tomu říkám rychonafouknutí člunu, a jak se ho ten na přídi statečně drží................
Doporučené příspěvky