Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlap vyráží do hospody a před odchodem zavolá na manželku : Hej stará obleč si bundu !

Manželka celá nadšená k němu přiběhne a zeptá se: Franto to můžu jít dneska s tebou ?

Manžel: Ne ! Vypínám topení. 

Odesláno

Slušná práce :clap: , mimochodem já vařím párky na páře, je to taková rodová tradice ....

richtig, párek vařený jinak než na parníčku pod pokličkou, je barbarství /musí to být samozřejmě jiný, než Babiš/Bureš-Wurst bez masa/...

Odesláno

richtig, párek vařený jinak než na parníčku pod pokličkou, je barbarství /musí to být samozřejmě jiný, než Babiš/Bureš-Wurst bez masa/...

Tak to je pro mě celkem překvápko (příjemné) neb všichni mí známí, když tohle řeknu, tak se na mě dívají jak na podívína. Dokonce i manželku jsem musel tomuto způsobu nějaký čas učit.

Odesláno (upraveno)

Tak to je pro mě celkem překvápko (příjemné) neb všichni mí známí, když tohle řeknu, tak se na mě dívají jak na podívína. Dokonce i manželku jsem musel tomuto způsobu nějaký čas učit.

tak v naší rodině se takhle párky ohřívají už asi 5 generací... Voda, mikrovlnka, friťák a trouba jsou zapovězeny! Jinak, jak náročný byl proces "učení" u manželky?

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

No ale mušku má teda perfektní a razance toho praku je taky neskutečná - takovej já mít, když mi bylo deset ... 

No tak už bys tady asi moderátora nedělal.Jestli jsi byl jak já samej průser.

Odesláno

Tak to je tedy nechutny. Takhle jsem jednou v mladi koval kramli na kovadline a misto kramle jsem bouchnul kladivem do kovadliny. Bohuzel tehdy nebyly rychlokamery a internet, abych se o to s Vami mohl podelit, ale bolelo to stejne...

Odesláno

Tak to je tedy nechutny. Takhle jsem jednou v mladi koval kramli na kovadline a misto kramle jsem bouchnul kladivem do kovadliny. Bohuzel tehdy nebyly rychlokamery a internet, abych se o to s Vami mohl podelit, ale bolelo to stejne...

Jo, špony, to jsou pěkný potvory, takhle jsem štípal kmen klínem, jak jsou vykovaný, lítají z nich fakt strašně ostrý špony, jauvajs, a ta přednáška ve špitále...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...