siwi Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Němčina jak ze žurnálu: https://www.youtube.com/watch?v=-HyIziPqlrM
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Asi to bude takový ten typ, co úplně všechno ví a nestydí se za to. Prostě normální ženská.
lukin_ova Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Politika sem sice nepatří, ale v této sekci a v této formě snad nebude problém.Největší vtip je to, že to není vtip .... Kompletní přepis rozhovoruJiří Rusnok: Ty vole, teď ještě zase zemřel Mandela...Vlastimil Picek: No hele, kdo tam pojede?Jiří Rusnok: No, já doufám, že prezident, ty vole. Já se uplně třepu, abych tam nemusel jet.Vlastimil Picek: Oni to dělaj tak do těch desíti dnů, většinou.Jiří Rusnok: Čtrnáctýho v sobotu to je... Teď já mám ještě nejakej oběd, pak máme večeři, takže já, vole, jsem ve strachu, že budu muset ještě jet tam. Vůbec se mi tam nechce. Vůbec. Devatenáctýho mám zase Brusel. A to, vole, ještě nevim, dyť to je dálka jako prase! Já nevim, to bych tam musel nějakou linkou nebo něčim...Vlastimil Picek: Nee, speciálem...Jiří Rusnok: Ty vole, ale kdo to zaplatí?Vlastimil Picek: Já to zaplatim.Jiří Rusnok: No, rozpočet letos to zvládne... No, hrozný, já doufám, hele, já doufám, že Miloš je nažhavenej, že chce někam jet a že pojede. Oni doktoři mu budou určitě řikat, ať tam nejede.Vlastimil Picek: Můžeš mi říct, jak vyleze do těch schodů do toho letadla?Jiří Rusnok: No, já nevim...Vlastimil Picek: Dyť on má problémy se schodama.Jan Fischer: To je úplná blbost. Ještě tam bude nějakej průser.Vlastimil Picek: Hele, nám zrušil cestu do Afghoše dvacátýho a poletí tady?Jiří Rusnok: No, tak asi nepoletí, tak je to v prdeli. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusnokovi-se-nechce-na-mandeluv-pohreb-dh9-/domaci.aspx?c=A131207_123827_domaci_klm
Mirek Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Zrovna jsem to zmerkl a chtěl to sem dát...akorát teda nevím, jestli se mám smát, nebo brečet...
gougy Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 tohle ne toto. Dejme jim šanci, Nějaká Karosa se ve vozovém parku najde a mohou jet oba :D
Frostie Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Němčina jak ze žurnálu:eine große Schlamperei und Simulantenbande! Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem Frostie
siwi Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 eine große Schlamperei und Simulantenbande! Ja, genau!!!
tommas4 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Zrovna jsem to zmerkl a chtěl to sem dát...akorát teda nevím, jestli se mám smát, nebo brečet...+1
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Ja se nezasmeju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Ja se nezasmeju... Nebyl by alespoň hrubý nástřel v češtině?
laskajefajn Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georgeisin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Politika sem sice nepatří, ale v této sekci a v této formě snad nebude problém.Největší vtip je to, že to není vtip .... Jediný pozitivní moment toho rozhovoru, dáli se to tak říct, spatřuji v tom, že Rusnok alespoň projevil starost o naši společnou státní kasu. Pisek sebevědomě "Já to platím" naopak prokázal úplný opak. Už si kus tý kasy přivlastnil, těžko si představit, jak jednoduše pak dělají finančně nákladná rozhodnutí, jouda PIcek to všechno platí, dobrák.
Georgeisin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Nebyl by alespoň hrubý nástřel v češtině?Taky se přidávám, mám z němčiny maturitu, ale už je to dlouho .
El Nano Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) je to jenom, že si v Německu nemůže pustit Niki a Kurta nebo toho Rusnoka, protože to pravděpodobně obsahuje hudbu, která nemá potřebná práva od GEMY. Aspoň mysím. Kdyžtak mě opravte. Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem El Nano
tommas4 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Jediný pozitivní moment toho rozhovoru, dáli se to tak říct, spatřuji v tom, že Rusnok alespoň projevil starost o naši společnou státní kasu.Tak to určitě. Ten je totiž úplně hotovej z toho že by musel letět obyčejnou linkou.
Mirek Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 je to jenom, že si v Německu nemůže pustit Niki a Kurta nebo toho Rusnoka, protože to pravděpodobně obsahuje hudbu, která nemá potřebná práva od GEMY. Aspoň mysím. Kdyžtak mě opravte. Spíš bude problém v tom, že si klip dělá pr-srandu ze skopčáků a němčiny obecně, text až tak moc smysl nedává, není moc co překládat, jde o fráze poskládaný tak, aby se rýmovaly.. "vtipná" má být spíš výslovnost a pavlásek hrající si na dederóna..no nevim, dle mě filo-boxer o nic nepřichází, německou ip bych kvůli tomu neměnil..
Návštěvník YPO Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Tak to určitě. Ten je totiž úplně hotovej z toho že by musel letět obyčejnou linkou.se mu ani nedivim, drepet 11 hodin v letadle, polozit kvetinu a zase to samy zpatky ...... leda by sebou vzal mamu a pres svatky s ní drandil v krůgráči na zebře
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Nebyl by alespoň hrubý nástřel v češtině?Jak pise El Nano, GEMA.
siwi Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Nebyl by alespoň hrubý nástřel v češtině? Jo, je to tak. Prostě je tam napsaný, že: Toto video je v Německu nedostupné, jelikož nejspíše obsahuje hudbu, pro níž nebyla GEMOu uvolněna práva.
siwi Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Spíš bude problém v tom, že si klip dělá pr-srandu ze skopčáků a němčiny obecně, text až tak moc smysl nedává, není moc co překládat, jde o fráze poskládaný tak, aby se rýmovaly.. "vtipná" má být spíš výslovnost a pavlásek hrající si na dederóna..no nevim, dle mě filo-boxer o nic nepřichází, německou ip bych kvůli tomu neměnil.. V tom problém není. V Německu prostě nejde tak snadno jako u nás pouštět si hudbu z YouTube. Nedávno jsem o tom cosi četl. Je to opravdu o těch právech. Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky