Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mě při cestě z Plzně domů překvapil kamion s tfuj slovem na spojleru. Jen jsem se zmohl na sním či bdím   :eek: ?. Doma jsem dohledal, že se mi to nezdálo a jde o pravděpodobně chorvatského přepravce. Tak toho jsem hejtu ještě neviděl...

attachicon.gifscania26.jpg

V Trogiru na hlavní ulici funguje notarius Ante Ču.rak

Odesláno

Na papežském koncilu si vezme slovo jeden z kardinálů a říká:
?Drazí bratři, kontaktovala mě firma Coca-cola a nabídla nám tři miliardy dolarů jako dar pro církev.?

V místnosti to radostně zašumí...

Kardinál pokračuje: ?Má to ale jeden háček.

Chtějí, abychom v modlitbě Otče náš, zaměnili chléb náš vezdejší za Coca-colu naši vezdejší.

A tak se vás tedy ptám - kdy nám vlastně končí smlouva s pekárnami??

Odesláno

Přijela televize z Prahy natáčet dokument o životě ovčáků v Nízkých Tatrách. Moderátorka se ptá bači:

Pane bačo, jak se vám tu žije, v tomhle kraji a s tímhle povoláním?

Aj, je to ťažké, ťažké, ale predovšetkým je to strašlivá nuda!

Ale no tak, určitě máte aspoň nějakou veselou historku, ne?

No tak, mal by som jednu, to tu bolo velmi veselo. Asi tak pred tromi rokmi sa nám stratila ovečka. Hladali sme ju všetci z dediny, tri dni sme ju hladali! Ale pak sme ju našli, z radosti sme sa všetci ožrali do nemoty a všeci sme ju dva razy otrtkali!

Tak tohleto do televize dát nemůžeme, nemáte ještě nějakou veselou historku?

No tak, mal by som este jednu, to tu tiež bolo velmi veselo. Asi tak pred dvomi rokmi sa nám stratila kozička. Hladali sme ju všetci z dediny, tri dni sme ju hladali! Ale pak sme ju našli, z radosti sme sa všetci ožrali do nemoty a všeci sme ju tri razy otrtkali!

Tak to je zase to samé, tohleto do televize opravdu dát nemůžeme, nemáte prosím vás ještě nějakou jinou veselou historku?

Tož, mal by som ešte jednu, ale je skor smutná ako veselá. Asi tak pred rokom som sa stratil ja...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...