Ruda Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Od půlky letošního roku se má změnit povinná výbava: Má ubýt rezerva, klíč na kola. Přibude papír pro sepsání pojistné události, tužka, reflexní barva a pásmo, to aby si řidiči sepsali sami nehodu, protože Policie ČR jezdí k nehodám nad 100 000 Kč nebo k nehodám s účastí aut v držení třetí osoby. Od roku 2010: Přestane jezdit záchranka k méně než dvěma zraněným, takže k povinné výbavě přibude anestetikum, převozní lůžko a resuscitační jednotka. Od června 2011: Přestane jezdit pohřební služba k tragickým nehodám o méně než 3 mrtvých a k povinné výbavě přibude lopata, krumpáč, 2x černý pytel se zipem, mramorová deska 1x1m a 2x svíčka. Upraveno 18. února 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 to je pro Kamila jak stvorene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 to Baker a 911> Počkejte, vy dva, řeknu to Kryštofovi a Elišce, že si z nich děláte legraci. Není to žádná legrace, být roztrhán divokými psi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 (upraveno) edit: nejak sa mi nedarí dať obrázoka.bmp Upraveno 20. února 2009 uživatelem luboš72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Včera jsem se pěkně natáhnul na tom *** ledu . Jak jsem tam tak seděl na zemi, uvědomil jsem si, že první myšlenka nepatřila mým končetinám, ale notebooku který ležel na zemi vedle mě (naštěstí to přežil a já taky, jen mám naražený koleno a modřinu na zadku) a tak jsem si vzpomněl na jeden vtip i když tu už nejspíš zazněl: Chlap vystupuje z Rollse a jak otevře dveře, projede kolem jiný auto a urazí mu dveře. On začne naříkat, jaký to bylo krásný a hezký auto a kolik ta oprava teď bude stát, jede kolem cyklista a říká: "No jo, to jste vy boháči, to že vám chybí dveře od auta si všimnete, ale to že vám přitom utrhnul i levou ruku ne". Chlap se podívá na levou stranu a strašně zakleje".....moje Rolexky!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Včera jsem se pěkně natáhnul na tom *** ledu . Jak jsem tam tak seděl na zemi, uvědomil jsem si, že první myšlenka nepatřila mým končetinám, ale notebooku který ležel na zemi vedle mě (naštěstí to přežil a já taky, jen mám naražený koleno a modřinu na zadku) a tak jsem si vzpomněl na jeden vtip i když tu už nejspíš zazněl: Chlap vystupuje z Rollse a jak otevře dveře, projede kolem jiný auto a urazí mu dveře. On začne naříkat, jaký to bylo krásný a hezký auto a kolik ta oprava teď bude stát, jede kolem cyklista a říká: "No jo, to jste vy boháči, to že vám chybí dveře od auta si všimnete, ale to že vám přitom utrhnul i levou ruku ne". Chlap se podívá na levou stranu a strašně zakleje".....moje Rolexky!" Dobrý, zasmál jsem se. Dodatečně vše nej ke včerejšímu svátku Patriku. To jsem si taky jen tak vzpomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Dobrý, zasmál jsem se. Dodatečně vše nej ke včerejšímu svátku Patriku. To jsem si taky jen tak vzpomněl. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Zlati sportovci... http://zpravy.idnes.cz/hejtman-a-poslanec-...10&strana=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Pokud to tady už bylo, tak se omlouvám, ale po čase jsem si vzpomenul na GAI project z Kompostu a vždycky mě to spolehlivě pobaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Zastaví kamion na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. Řidič ho stáhne a blondýna na něj: Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad. Řidič zakroutí hlavou, padne zelená a jede. Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí křižovatce to řidič nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko blondýny a řekne: Já jsem nějakej Karel, je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici. Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co ji radil otec: Kdykoliv Tě zastihne sněhová bouře, počkej až pojede kolem pluh a pak jeď za ním. Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka ho podle rady následuje. Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se jí, co dělá. Ona mu vysvětlí, že otec jí poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem. Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 A ještě jedna drobnost... . Prostě zlatý sedmdesátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 A ještě jedna drobnost... . Prostě zlatý sedmdesátky... Ty voe! To je tanec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 No toto je z Novinek, je to spíš k pláči, ale zařadil bych to spíše jako Nevídané nebo dokonce Neuvěřitelné do sekce Humor, ale rozhodně patří zvýrazněná část Při masopustním veselí v Zadní Třebani na Berounsku v sobotu usmrtil vlak koně. Zvířeti, které převáděli přes železniční přejezd, se zaklínilo kopyto v kolejišti a do příjezdu vlaku se ho nepodařilo vyprostit. Projíždějící rychlík nestačil zabrzdit a koně přejel, řekla mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková. 21. 2. 2009 15:48 Lidé se snažili zvíře vyprostit a zároveň běželi proti vlaku, aby na situaci upozornili strojvůdce. Neštěstí se ale již nepodařilo odvrátit. Kvůli nehodě byl na trati mezi Prahou a Berounem dočasně přerušen provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 A ještě jedna drobnost... . Prostě zlatý sedmdesátky... Mým favoritem je ten duhový dlouhovlasý Harald v brčálově zelených stulpnách, protože mi velice připomíná zdejšího váženého člena a moderátora v jedné osobě Milhouse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 Mým favoritem je ten duhový dlouhovlasý Harald v brčálově zelených stulpnách, protože mi velice připomíná zdejšího váženého člena a moderátora v jedné osobě Milhouse. Ty si z toho děláš prdel ale já jsem fakt obstojný tanečník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 No jestli máš v repertoáru podobné otočky jako třeba ten démon ve žlutém dresu, tak můžem v poho vyrazit na nějakou buznapárty, už vím kdo bude šampón večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 Ty si z toho děláš prdel ale já jsem fakt obstojný tanečník. Mohu potvrdit. Naposled jak jsme byli v Itálii, vyhrál Milis soutěž o speciální růžovou pizzu pro nejlepšího tanečníka. Jednalo se o národní tance a Milis předvedl hradeckou variantu odzemku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 Já slyšel, že býval prvním tanečníkem zábavného pořadu ainkeslbuntes, ale že účinkoval i v Itálii, to bych do něj nikdy neřek. Kamile co vyhrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 (upraveno) Kamile co vyhrál? Nějakou rytířku... ...teda ještě nějaký oblek a ručně šité boty a nějaké jídlo. Upraveno 21. února 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky