Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Od půlky letošního roku se má změnit povinná výbava:

Má ubýt rezerva, klíč na kola. Přibude papír pro sepsání pojistné události, tužka, reflexní barva a pásmo, to aby si řidiči sepsali sami nehodu, protože Policie ČR jezdí k nehodám nad 100 000 Kč nebo k nehodám s účastí aut v držení třetí osoby.

Od roku 2010:

Přestane jezdit záchranka k méně než dvěma zraněným, takže k povinné výbavě přibude anestetikum, převozní lůžko a resuscitační jednotka.

Od června 2011:

Přestane jezdit pohřební služba k tragickým nehodám o méně než 3 mrtvých a k povinné výbavě přibude lopata, krumpáč, 2x černý pytel se zipem, mramorová deska 1x1m a 2x svíčka.

Upraveno uživatelem Ruda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem se pěkně natáhnul na tom *** ledu :(. Jak jsem tam tak seděl na zemi, uvědomil jsem si, že první myšlenka nepatřila mým končetinám, ale notebooku který ležel na zemi vedle mě (naštěstí to přežil a já taky, jen mám naražený koleno a modřinu na zadku) a tak jsem si vzpomněl na jeden vtip i když tu už nejspíš zazněl:

Chlap vystupuje z Rollse a jak otevře dveře, projede kolem jiný auto a urazí mu dveře. On začne naříkat, jaký to bylo krásný a hezký auto a kolik ta oprava teď bude stát, jede kolem cyklista a říká: "No jo, to jste vy boháči, to že vám chybí dveře od auta si všimnete, ale to že vám přitom utrhnul i levou ruku ne". Chlap se podívá na levou stranu a strašně zakleje".....moje Rolexky!"

Odkaz ke komentáři

Včera jsem se pěkně natáhnul na tom *** ledu :(. Jak jsem tam tak seděl na zemi, uvědomil jsem si, že první myšlenka nepatřila mým končetinám, ale notebooku který ležel na zemi vedle mě (naštěstí to přežil a já taky, jen mám naražený koleno a modřinu na zadku) a tak jsem si vzpomněl na jeden vtip i když tu už nejspíš zazněl:

Chlap vystupuje z Rollse a jak otevře dveře, projede kolem jiný auto a urazí mu dveře. On začne naříkat, jaký to bylo krásný a hezký auto a kolik ta oprava teď bude stát, jede kolem cyklista a říká: "No jo, to jste vy boháči, to že vám chybí dveře od auta si všimnete, ale to že vám přitom utrhnul i levou ruku ne". Chlap se podívá na levou stranu a strašně zakleje".....moje Rolexky!"

Dobrý, zasmál jsem se. :thumbsup_anim: Dodatečně vše nej ke včerejšímu svátku Patriku. To jsem si taky jen tak vzpomněl.

Odkaz ke komentáři

Zastaví kamion na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na

okénko. Řidič ho stáhne a blondýna na něj: Jmenuju se Marie, jedu za váma

a ztrácíte náklad. Řidič zakroutí hlavou, padne zelená a jede.

Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí křižovatce to řidič

nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko blondýny a řekne: Já jsem

nějakej Karel, je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici.

Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť

si vzpomene, co ji radil otec: Kdykoliv Tě zastihne sněhová bouře,

počkej až pojede kolem pluh a pak jeď za ním.

Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka ho podle rady

následuje. Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se jí, co

dělá. Ona mu vysvětlí, že otec jí poradil, že při sněhové bouři je nejlepší

jet za sněhovým pluhem.

Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak

jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu!"

Odkaz ke komentáři

No toto je z Novinek, je to spíš k pláči, ale zařadil bych to spíše jako Nevídané nebo dokonce Neuvěřitelné do sekce Humor, ale rozhodně patří zvýrazněná část :thumbsup_anim:

Při masopustním veselí v Zadní Třebani na Berounsku v sobotu usmrtil vlak koně. Zvířeti, které převáděli přes železniční přejezd, se zaklínilo kopyto v kolejišti a do příjezdu vlaku se ho nepodařilo vyprostit. Projíždějící rychlík nestačil zabrzdit a koně přejel, řekla mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

21. 2. 2009 15:48 Lidé se snažili zvíře vyprostit a zároveň běželi proti vlaku, aby na situaci upozornili strojvůdce. Neštěstí se ale již nepodařilo odvrátit. Kvůli nehodě byl na trati mezi Prahou a Berounem dočasně přerušen provoz.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Ty si z toho děláš prdel ale já jsem fakt obstojný tanečník.

Mohu potvrdit. Naposled jak jsme byli v Itálii, vyhrál Milis soutěž o speciální růžovou pizzu pro nejlepšího tanečníka. Jednalo se o národní tance a Milis předvedl hradeckou variantu odzemku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Kamile co vyhrál?

Nějakou rytířku...

...teda ještě nějaký oblek a ručně šité boty a nějaké jídlo.

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...