Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže. Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem. Je v tom ale jeden háček, jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže.

V prvním patře vidí ceduli: "Tito muži mají práci". No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslelasi žena, ale podívám se, co je výš.

Ve druhém patře byl nápis: "Muži zde mají práci a mají rádi děti" Pěkné, ale podíváme se, co je výš.

Ve třetím patře byla tabulka: "Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní." No čím dál tím líp - pomyslela si - ale výš to už musí být....

Ve čtvrtém patře si mohla přečíst: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích." Sladké, jak sladké... Ale zkusím ještě o patro výš.

V pátém patře stálo: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli". No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?!

V šestém patře si velice překvapená žena přečetla: "Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět."...

Odesláno

Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající čas,

když tu ucítí lákavou vůni koblih.

Sesbírá poslední síly, doplazí se do kuchyně a natáhne se po jedné koblize.

V tom přiběhne manželka, plácne ho přes ruce a křičí:

"Necháš to, to je na pohřeb!"

Přijímací test do blázince.

Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých

kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.

Ředitel vysvětluje:

"No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho,

aby vanu vyprázdnil". Návštěvník povídá:

"Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?"

Ředitel: Ne, normální člověk vytáhne špunt... Chcete pokoj s balkonem nebo bez?"

Odesláno

MYŠLENKA DNE:

Myslím si, že lidé by měli chodit bosí,

protože je to opravdu mnohem zdravější.

Například já, když se ráno vzbudím obutý,

tak mě pak celý den ukrutně bolí hlava

a ještě ke všemu mám hroznou žízeň...!

Odesláno

Přijde politik po výplatě domů a začne z kapes vytahovat peníze. Manželka mu říká: ?Hele, už to nenos, já už nevím co s tím. Skříně plný, do sklepa se to taky nevejde.? Politik na to odpoví: ?No, a to si představ, že v některých rodinách vydělávají i dva!?

taky jste se nesmali? :)

Odesláno

Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou. Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět." Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test." Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!"

Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka. "Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne využít. "Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" "No přece já!", odpoví překvapený Kalousek. Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, je to Kalousek!!" Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - je to Tony Blair!!!"

Odesláno

Manželka se vrací domu z velkého nákupu a je šokována, když najde manžela v posteli s cizí mladou slečnou. Praští taškami a žene se ke dveřím, když ji konečně manžel doběhne a říká, že jí všechno vysvětlí. Zastaví se tedy a dá mu šanci. On povídá: "Drahá, bylo to takhle? Jel jsem domů a tohle stvoření stálo na dálnici a vypadalo děsně zubožele, tak jsem zastavil. Zjistil jsem, že ji vyhodil z auta její partner a byla úplně bez prostředků a vyhladovělá. Tak jsem ji zavezl domů a dal jí to vepřové, cos včera nedojedla, k večeři. Měla prošlapané boty, tak jsem jí dal nějaké sportovní, které už nenosíš, protože nejsou v módě. No a protože bylo venku zima, dal jsem jí ten svetr, cos dostala loni k narozeninám a nenosíš ho, protože ti prý nesluší. Pak jsem jí dal jedny tvoje tepláky, do kterých už se nevejdeš. No, a když už odcházela, tak se mě ještě zeptala: "Je tady ještě něco, co vaše žena už nepoužívá?" "No, a bylo ......

Odesláno

to me pripomnelo to, proc asi pred 15-20 lety vznikla nalepka na klavesnici resp. klavesu s napisem "any key". protoze spousta amiku volala na IT help desk a kdyz jim bylo receno "press any key" tak rikaly , ze takovou klavesu na svem pocitaci nemaji. :)

Odesláno

to me pripomnelo to, proc asi pred 15-20 lety vznikla nalepka na klavesnici resp. klavesu s napisem "any key". protoze spousta amiku volala na IT help desk a kdyz jim bylo receno "press any key" tak rikaly , ze takovou klavesu na svem pocitaci nemaji. :)

:D

Ale to byla také blbost těch programátorů. Kdyby místo any key napsali space, tak měli po problémech. Zákazníkům se nesmí dávat moc na výběr, protože jinak začnou trojčit.

Odesláno
:gora:

Jenom se zeptám na tom začátku - moc jsem nepochopil, proč mu přinesli jen 1 toust. Ty dva kousky si snad objednal správně, ne?

Odesláno
Jenom se zeptám na tom začátku - moc jsem nepochopil, proč mu přinesli jen 1 toust. Ty dva kousky si snad objednal správně, ne?

to je jen kvuli te pointe aby mohl zopakovat to piss/two piece(s)

Odesláno

Žije New Milis?

Vysokozdvižný vozík spadl na muže v soukromé firmě v obci Dubno na Příbramsku. Pracovník byl těžce zraněný a skončil v pražské nemocnici Motol. Hasiči měli na místě také práci s vytékajícím olejem. (iDnes - černá kronika)

post-3826-1235667701.jpg

Odesláno (upraveno)
Žije New Milis?

Vysokozdvižný vozík spadl na muže v soukromé firmě v obci Dubno na Příbramsku. Pracovník byl těžce zraněný a skončil v pražské nemocnici Motol. Hasiči měli na místě také práci s vytékajícím olejem. (iDnes - černá kronika)

Jistě že žije,za chlast mu vzali papíry tak tuhle musel předat a teď jezdí se šlapací. :thumbsup_anim: To mu ale klesl hodinový výkon a tak musel vzít jako vedlejšák moderátora.

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...