Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže. Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem. Je v tom ale jeden háček, jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže. V prvním patře vidí ceduli: "Tito muži mají práci". No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslelasi žena, ale podívám se, co je výš. Ve druhém patře byl nápis: "Muži zde mají práci a mají rádi děti" Pěkné, ale podíváme se, co je výš. Ve třetím patře byla tabulka: "Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní." No čím dál tím líp - pomyslela si - ale výš to už musí být.... Ve čtvrtém patře si mohla přečíst: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích." Sladké, jak sladké... Ale zkusím ještě o patro výš. V pátém patře stálo: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli". No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?! V šestém patře si velice překvapená žena přečetla: "Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět."...
horal Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající čas, když tu ucítí lákavou vůni koblih. Sesbírá poslední síly, doplazí se do kuchyně a natáhne se po jedné koblize. V tom přiběhne manželka, plácne ho přes ruce a křičí: "Necháš to, to je na pohřeb!" Přijímací test do blázince. Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne. Ředitel vysvětluje: "No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnil". Návštěvník povídá: "Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?" Ředitel: Ne, normální člověk vytáhne špunt... Chcete pokoj s balkonem nebo bez?"
vlamor Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 MYŠLENKA DNE: Myslím si, že lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější. Například já, když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň...!
911 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 posledni dve vlakna o štajnhart super big pilot je to prijemne, antistresove cteni
911 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Přijde politik po výplatě domů a začne z kapes vytahovat peníze. Manželka mu říká: ?Hele, už to nenos, já už nevím co s tím. Skříně plný, do sklepa se to taky nevejde.? Politik na to odpoví: ?No, a to si představ, že v některých rodinách vydělávají i dva!? taky jste se nesmali?
pete Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 (upraveno) Jen se bojím, že to není k smíchu, ale k poučení.... http://www.reflex.cz/Clanek15608.html Upraveno 25. února 2009 uživatelem pete
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou. Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět." Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test." Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!" Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka. "Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne využít. "Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" "No přece já!", odpoví překvapený Kalousek. Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, je to Kalousek!!" Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - je to Tony Blair!!!"
Patrik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Manželka se vrací domu z velkého nákupu a je šokována, když najde manžela v posteli s cizí mladou slečnou. Praští taškami a žene se ke dveřím, když ji konečně manžel doběhne a říká, že jí všechno vysvětlí. Zastaví se tedy a dá mu šanci. On povídá: "Drahá, bylo to takhle? Jel jsem domů a tohle stvoření stálo na dálnici a vypadalo děsně zubožele, tak jsem zastavil. Zjistil jsem, že ji vyhodil z auta její partner a byla úplně bez prostředků a vyhladovělá. Tak jsem ji zavezl domů a dal jí to vepřové, cos včera nedojedla, k večeři. Měla prošlapané boty, tak jsem jí dal nějaké sportovní, které už nenosíš, protože nejsou v módě. No a protože bylo venku zima, dal jsem jí ten svetr, cos dostala loni k narozeninám a nenosíš ho, protože ti prý nesluší. Pak jsem jí dal jedny tvoje tepláky, do kterých už se nevejdeš. No, a když už odcházela, tak se mě ještě zeptala: "Je tady ještě něco, co vaše žena už nepoužívá?" "No, a bylo ......
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 to me pripomnelo to, proc asi pred 15-20 lety vznikla nalepka na klavesnici resp. klavesu s napisem "any key". protoze spousta amiku volala na IT help desk a kdyz jim bylo receno "press any key" tak rikaly , ze takovou klavesu na svem pocitaci nemaji.
Patrik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 to me pripomnelo to, proc asi pred 15-20 lety vznikla nalepka na klavesnici resp. klavesu s napisem "any key". protoze spousta amiku volala na IT help desk a kdyz jim bylo receno "press any key" tak rikaly , ze takovou klavesu na svem pocitaci nemaji. Ale to byla také blbost těch programátorů. Kdyby místo any key napsali space, tak měli po problémech. Zákazníkům se nesmí dávat moc na výběr, protože jinak začnou trojčit.
Patrik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Přestože anglicky skoro neumím, u tohohle jsem se zasmál.
filo-boxer Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Přestože anglicky skoro neumím, u tohohle jsem se zasmál.
Patrik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Jenom se zeptám na tom začátku - moc jsem nepochopil, proč mu přinesli jen 1 toust. Ty dva kousky si snad objednal správně, ne?
Joshua007 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Přestože anglicky skoro neumím, u tohohle jsem se zasmál. Super. Tleskám....
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Jenom se zeptám na tom začátku - moc jsem nepochopil, proč mu přinesli jen 1 toust. Ty dva kousky si snad objednal správně, ne? to je jen kvuli te pointe aby mohl zopakovat to piss/two piece(s)
kejklik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Žije New Milis? Vysokozdvižný vozík spadl na muže v soukromé firmě v obci Dubno na Příbramsku. Pracovník byl těžce zraněný a skončil v pražské nemocnici Motol. Hasiči měli na místě také práci s vytékajícím olejem. (iDnes - černá kronika)
Conrad Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Žije New Milis? Vysokozdvižný vozík spadl na muže v soukromé firmě v obci Dubno na Příbramsku. Pracovník byl těžce zraněný a skončil v pražské nemocnici Motol. Hasiči měli na místě také práci s vytékajícím olejem. (iDnes - černá kronika) Jistě že žije,za chlast mu vzali papíry tak tuhle musel předat a teď jezdí se šlapací. To mu ale klesl hodinový výkon a tak musel vzít jako vedlejšák moderátora. Upraveno 26. února 2009 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky