Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Toš sorry synku.

Abych to vyvážil:

ODVAHA 1. stupeň:

Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.

Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:

"Zametáš, nebo ještě někam letíš?"

ODVAHA 2. stupeň:

Manželka leží v posteli a nespí.

Vezmeš si židli a sedneš si k ní.

Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš:

"Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne."

ODVAHA 3. stupeň:

Sm.díš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácneš

manželku po zadku a řekneš:

"Tak a teď jsi na řadě ty!"

ODVAHA 4. stupeň:

V dobré náladě a objetí dvou slečen. Manželce ve dveřích řekneš:

"Stará, nebuď svině, řekni že jsi ségra..."

ale, nezavání ten 3. a 4. stupeň kuframa z venku, že ne? :mobile:

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je vyborny vyvrcholeni ty vzpominkovy vlny :-))) .. tu hroznou teslu, walkmen jako krava ceske vyroby (nekolik stranek zpatky) jsem do skoly v prirode taky dostal... a nejlepsi sluchatka byly skladane sonky, protoze nam, co nedrzi spunty, ani nic jinyho neslo :-) <br /><br />z mobilu...<br /><br />

Odkaz ke komentáři

:lol2:

:lol2:

V Rusku bobra náhodně zpozorující řidič vozu zastavil, aby se s ním vyfotil. Milé zvíře si zřejmě nevinný záměr humanoida vyložilo poněkud dramatičtěji a jalo se fotografa kousnout do nohy. Bohužel však při skusu bobra v cestě jeho zoubků byla tepna fotografa a řidiče v jedné osobě. Ten na následky zranění zemřel.

Ponaučení?:

Nikdy se nefoťte s bobrem!

Odkaz ke komentáři

Svatý Petr uslyší klepání na nebeskou bránu, otevře a uvidí tam stát muže. Než se ho stačí na cokoliv zeptat, muž zmizí. Po chvíli se klepání ozve znovu. Když svatý Petr otevře, stojí před ním tentýž muž, ale v příští vteřině zmizí.?Poslyšte!? zavolá za ním svatý Petr. ?Vy si ze mě děláte šprťouchlata nebo co??"˝Ne,? ozve se v dálce, ?oni se mě snaží vzkřísit.?

Odkaz ke komentáři

Hitler takhle jednou přijde do koncentráku a říká : ?Dneska mám dobrou náladu, polovinu z vás pošlu domů.? V koncentráku propukne obrovské nadšení, jásot. Hitler se podívá na esesáky, co stojí vedle něho a řekne : ?To jsem nečekal, že to sklidí takový úspěch, přineste teda ty pily, hoši.? 

Odkaz ke komentáři

jsem rozený Slovák, ale toto mně fakt pobavilo :D

Taky jsem rozeny Slovak a cestou do Japonska jsem zustal hodinu na letisti Narita, protoze jsem jim za.bo.ha nemohl vysvetlit, ze Slovensko turisticke vizum nepotrebuje a ze nejsem Slovinec :lol2:

Nakonec vsechno dobre dopadlo, velitel letiste donesl anglicky manual, kde jsem mu obe zeme nasel a tam se docetl, ze slovak muze byt v Japonsku 3 mesice bez viza. Rok 2002 - finale MS ve fotbale...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...