villain83 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 moc ti dekuji! tenhle hodne potesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Toš sorry synku. Abych to vyvážil: ODVAHA 1. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:"Zametáš, nebo ještě někam letíš?" ODVAHA 2. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.Manželka leží v posteli a nespí.Vezmeš si židli a sedneš si k ní.Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš:"Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne." ODVAHA 3. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.Sm.díš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácnešmanželku po zadku a řekneš:"Tak a teď jsi na řadě ty!" ODVAHA 4. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.V dobré náladě a objetí dvou slečen. Manželce ve dveřích řekneš:"Stará, nebuď svině, řekni že jsi ségra..."ale, nezavání ten 3. a 4. stupeň kuframa z venku, že ne? Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jojo - to už jsem slyšel jinak: "Manželka je nejdražší kurwa na světě." Tyhle skládací mám ještě někde taky, jen jsou žlutý. A ještě platí, že kurwám se neplatí za sex, ale za to, že ráno bez keců vypadnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-5682.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tak to je vyborny vyvrcholeni ty vzpominkovy vlny :-))) .. tu hroznou teslu, walkmen jako krava ceske vyroby (nekolik stranek zpatky) jsem do skoly v prirode taky dostal... a nejlepsi sluchatka byly skladane sonky, protoze nam, co nedrzi spunty, ani nic jinyho neslo :-) <br /><br />z mobilu...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 A je to tady.......očekává se opět vzorná reprezentace ČR v zahraničí http://www.image84.cz/zeman-se-chysta-na-olympijadu/ V kombinaci s tímhle už nepochybuju a jen přemýšlím, jakou disciplínu si vybral...možná čůrling? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 V Rusku bobra náhodně zpozorující řidič vozu zastavil, aby se s ním vyfotil. Milé zvíře si zřejmě nevinný záměr humanoida vyložilo poněkud dramatičtěji a jalo se fotografa kousnout do nohy. Bohužel však při skusu bobra v cestě jeho zoubků byla tepna fotografa a řidiče v jedné osobě. Ten na následky zranění zemřel.Ponaučení?:Nikdy se nefoťte s bobrem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathyk Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak toto je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Svatý Petr uslyší klepání na nebeskou bránu, otevře a uvidí tam stát muže. Než se ho stačí na cokoliv zeptat, muž zmizí. Po chvíli se klepání ozve znovu. Když svatý Petr otevře, stojí před ním tentýž muž, ale v příští vteřině zmizí.?Poslyšte!? zavolá za ním svatý Petr. ?Vy si ze mě děláte šprťouchlata nebo co??"˝Ne,? ozve se v dálce, ?oni se mě snaží vzkřísit.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) proč nestavět stan nalitej............ http://www.youtube.com/watch?v=HV9x0w8fXLY#t=67 Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Hitler takhle jednou přijde do koncentráku a říká : ?Dneska mám dobrou náladu, polovinu z vás pošlu domů.? V koncentráku propukne obrovské nadšení, jásot. Hitler se podívá na esesáky, co stojí vedle něho a řekne : ?To jsem nečekal, že to sklidí takový úspěch, přineste teda ty pily, hoši.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 proč nestavět stan nalitej............ http://www.youtube.com/watch?v=HV9x0w8fXLY#t=67 V tom bude mnohem víc, než jenom chlast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 V tom bude mnohem víc, než jenom chlast... Jojo - chlast + sluníčko - vražedná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 jsem rozený Slovák, ale toto mně fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Nj, vymenili nás za Slovinsko :-)?to sa stáva pomerne často. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 jsem rozený Slovák, ale toto mně fakt pobavilo Taky jsem rozeny Slovak a cestou do Japonska jsem zustal hodinu na letisti Narita, protoze jsem jim za.bo.ha nemohl vysvetlit, ze Slovensko turisticke vizum nepotrebuje a ze nejsem Slovinec Nakonec vsechno dobre dopadlo, velitel letiste donesl anglicky manual, kde jsem mu obe zeme nasel a tam se docetl, ze slovak muze byt v Japonsku 3 mesice bez viza. Rok 2002 - finale MS ve fotbale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky