Návštěvník YPO? Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 http://www.alkohol-test.cz/cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Přestože anglicky skoro neumím, u tohohle jsem se zasmál. Ještě jednou to samé jen v jiném provedení - (lepší pro ty co neumí anglicky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Žije New Milis? Vysokozdvižný vozík spadl na muže v soukromé firmě v obci Dubno na Příbramsku. Pracovník byl těžce zraněný a skončil v pražské nemocnici Motol. Hasiči měli na místě také práci s vytékajícím olejem. (iDnes - černá kronika) tohle se u nás stalo taky ale stroj byla stará Desta. Když řidič zjistil že padá z rampy tak zachoval nervy a držel se volantu takže se mu nic nestalo. Jen se trochu zohýbala kabina a vypadly skla plus trochu nafty. A když to tak hezky leželo na boku tak šel kolem náš holandský šéf, ukázal na podvozek a řek řidiči něco ve smyslu "moh bys to zespoda umejt když to tak hezky leží" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Žije New Milis? Vysokozdvižný vozík spadl na muže v soukromé firmě v obci Dubno na Příbramsku. Pracovník byl těžce zraněný a skončil v pražské nemocnici Motol. Hasiči měli na místě také práci s vytékajícím olejem. (iDnes - černá kronika) To se samozřejmě jednalo o úplně jiného kolegu, ale už jsme to my všichni s Ještěrkářsko-odborářského svazu ještěrkářů dostali do emajlu jako oběžník a v pondělí budeme kvůli tomu podepisovat novou přísahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 více evoluce zde http://rozzlobenimuzi.com/?media=1188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 více evoluce zde http://rozzlobenimuzi.com/?media=1188 Jo rozzlobení muži, zejména rubrika Fůůůůj je občas silně fůůůůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 sem si rikal, ze tam urcite par zdejsich jedincu zavita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 (upraveno) Kdysi dávno jsem dělal v jiné firmě. Tam se vozíčkáři ožrali, a ke konci šichty se snažili dohonit co zameškali. Jeden se převrátil, nenechal ruce na volantu a bezpečnostní rám mu rozdrtil ruku. Jelikož byl ožralý, tak ho v nemocnici nechtěli hned operovat, až trochu vystřizlíví. Pak mu tu ruku uřezali. Takže by to asi do humorného vlákna patřit nemělo. Upraveno 27. února 2009 uživatelem Honza49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Muž se ženou leží v posteli.Muž dostane strašnou žízeň, a protože leží u stěny,opatrně překračuje ženu a chce se jít napít.Ta si myslí, že se chce milovat a potichu říká "Počkej, malý ještě nespí." Po 3 minutách muž znovu zkouší přelézt přes ženu,protože žízeň se stupňuje.Žena :"Říkala jsem ti počkej, než malý usne!" Muž ještě chvíli čeká, ale potom se rezolutně zvedne a jde rovnou do kuchyně.Chce se napít minerálky, ale žádnou nenajde a tak vytáhne z ledničky šampaňský..... Žena slyší bouchnout špunt a křičí:"Co tam proboha děláš?" A na to se z dětského pokoje ozve pětiletý syn:"Vidíš,nechtěla jsi mu dát, tak se zastřelil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Muž se ženou leží v posteli.Muž dostane strašnou žízeň, a protože leží u stěny,opatrně překračuje ženu a chce se jít napít.Ta si myslí, že se chce milovat a potichu říká "Počkej, malý ještě nespí." Po 3 minutách muž znovu zkouší přelézt přes ženu,protože žízeň se stupňuje.Žena :"Říkala jsem ti počkej, než malý usne!" Muž ještě chvíli čeká, ale potom se rezolutně zvedne a jde rovnou do kuchyně.Chce se napít minerálky, ale žádnou nenajde a tak vytáhne z ledničky šampaňský..... Žena slyší bouchnout špunt a křičí:"Co tam proboha děláš?" A na to se z dětského pokoje ozve pětiletý syn:"Vidíš,nechtěla jsi mu dát, tak se zastřelil.... To jsi vymyslel sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 nebudu sem davat vsechny ustredny, ale tahle je taky dobra. http://www.youtube.com/watch?v=VIIPQ6eSiXc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v bobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant. A pak vypadá jako decibel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 To jsi vymyslel sam? To na me vyskocilo z mailboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v bobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant. A pak vypadá jako decibel. Crabtree rulez aneb Bodré podoledne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 pro Kamila taky tvuj pejsek takhle hezky vrci? na vysvetlenou, snazili se mi do ouska dat kapky proti infekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Ne, vrčí o trochu víc jako pes. Ale chrápe mnohem hlasitěji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tara Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 (upraveno) Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v bobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant. A pak vypadá jako decibel. Patriku prosím nepoužívej cizich temitů nejsi li o nich náležitě menstruován, neboť by to mohlo dopadnout katastrálním fiakrem / Conrad z Tařina PC/ Upraveno 27. února 2009 uživatelem Tara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 ... kdo chce psa jist, hulky si vzdycky najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Patriku prosím nepoužívej cizich temitů nejsi li o nich náležitě menstruován, neboť by to mohlo dopadnout katastrálním fiakrem / Conrad z Tařina PC/ Mě zastavil policajt na silnici, že mně na autě nesvítí levý heligón. Když jsem se ho snažil opravit, takže prej sem ňákej suvenýr a napařil mně pokutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Tak co kamaráde jak ses měl na tom školení? Ale znáš to - první den byl seznamovací večírek, poznal jsem tam překrásnou ženskou. Druhý den posezení u vínečka, pěkná náladička a už jsme byli v posteli. No a co bylo pak dál? Představ si ona začala ráno vzlykat: "Co to tu vyvádím, mám doma skvělého muže dvě krásné děti a chovám se takhle hrozně" Tak povídám:"To jsme na tom stejně mám doma šikovnou a pečlivou manželku, dvě skvělé děti a teď dělám tohle". No a jak to prosím Tě dopadlo? No tak jsme brečeli a šukali celý tři týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky