Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po několika nocích po svatbě si nevěsta stěžuje matce:

"Už několik nocí spíme spolu a pořád ještě nic. Nevím co to má znamenat."

"Je možné, že je ve stresu?"

"Ale mami on si mě vůbec nevšímá, pořád jenom čte knížku."

"Dobrá, já si teda zkusím lehnout vedle něho místo tebe a zjistím, v čem je problém", navrhuje matka.

Další večer leží manžel v posteli, čte si knížku a tchýně si lehá vedle něho.

Najednou manžel strká ruku pod peřinu a pak přímo pod kalhotky.

Tchýně vyskočí, běží rovnou za dcerou a křičí: "Zlatíčko, jenom jsem si lehla vedle něho a hned to na mě začal zkoušet."

"Ale já vím mami, zvlhčí si prst, otočí stránku a čte si dál...."

Návštěvník Kamil
Odesláno

Paráda!

Máš ty staré díly na třech DVD, co vycházely jako příloha novin? Můžu zapůjčit.:)

Sůl nade vše! :lol2:

Odesláno
  911 napsal:
jeden stary, ale taky jde

Víte proč ve Star Treku nejsou cikáni? Protože s nima do budoucnosti nikdo nepočítá.

nezmutovali na Klingony?

Kdo z vás zase testoval fejky?

post-344-1236099620.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
Paráda!

Máš ty staré díly na třech DVD, co vycházely jako příloha novin? Můžu zapůjčit.:)

Sůl nade vše! :lol2:

jestli je do prazskeho srazu nebo te burzy nesezenu, tak bych si je prepalil. diky

Odesláno (upraveno)

BFU vytahoval zaseklý papír z tiskárny. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Až dojde faktura, doplním cenu opravy.

:gun_bandana: :suicide_anim:

post-344-1236144556.jpg

Upraveno uživatelem VS
Odesláno
  VS napsal:
BFU vytahoval zaseklý papír z tiskárny. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Až dojde faktura, doplním cenu opravy.

Tak to mě se během pár první týdnů v NESTu podařilo projet tiskárnou tlačítko od hodinek. Prostě měl jsem vytištěný papír s návodem na jeho sestavení (přišlo to jako náhradní díl ze Švýcarska, ale rozložené), takže jsem tlačítko v pytlíku přicvakl k tomu návodu. Pak jsem zjistil, že bych potřeboval na to ještě něco dopsat, tak mě nenapadlo nic jiného, než strčit papír do tiskárny a dotisknout to na něj. Bohužel jsem zapomněl, že z druhé strany je k němu připojené to tlačítko. Tiskárna to přežila (byla to inkoustovka), tlačítko bohužel ne. Škoda přes tisíc korun :(

Odesláno
  VS napsal:

hmm to znám, sice ne tak katastrofální ale taky to byl zážitek a dokonce dvakrát. Poprvé přišli z kanceláře k nám na dílnu že se jim šprajclo něco v tiskárně, jestli s tím něco dokážem. Tiskli adresy na samolepící štítky. Laserovka HP kdovíproč ten papír vede tak složitýma cestama že jeden štítek se rozhodl jít svou cestou. Namotal se na zažehlovací válec. Musel jsem rozebrat půl mašiny a opatrně jsem ho odlepil. Minulý týden to dotáhli zas, tentokrát to bylo veselejší. Zas se namotala samolepka čehož si nikdo nevšiml a za ní šel papír. Ten se přilepil k té samolepce a různě se trhajíce se namotal do mechanismu.

Odesláno
  PepaSFI napsal:
hmm to znám, sice ne tak katastrofální ale taky to byl zážitek a dokonce dvakrát. Poprvé přišli z kanceláře k nám na dílnu že se jim šprajclo něco v tiskárně, jestli s tím něco dokážem. Tiskli adresy na samolepící štítky. Laserovka HP kdovíproč ten papír vede tak složitýma cestama že jeden štítek se rozhodl jít svou cestou. Namotal se na zažehlovací válec. Musel jsem rozebrat půl mašiny a opatrně jsem ho odlepil. Minulý týden to dotáhli zas, tentokrát to bylo veselejší. Zas se namotala samolepka čehož si nikdo nevšiml a za ní šel papír. Ten se přilepil k té samolepce a různě se trhajíce se namotal do mechanismu.

Ahoj,čtu tady o kancelářských strojích,tak přidám jednu humornou.

Před pár lety jsem pracoval jako opravář kopírek atd.Nahlásili k nám prosbu o kontrolu kopírky po vloupání.

Po příjezdu do kanceláře Zemědělského družstva jsem nevěřil vlastním očím.

Kopírka stála vedle prvorepublikového trezoru,do kterého udělal lupič díru a ten prach z mezipláště napadal přímo do ní.

Vyčištění proběhlo celkem dobře a kopírka šlapala dál.

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

In a rural program for farmers, a female TV reporter seeking the main cause of Mad Cow disease, arranged for an interview with a farmer who may have some theories on the matter ...

The interview was as follows:

The lady reporter: "I am here to collect information on the possible sources of Mad Cow Disease. Can you offer any reason for this disease?"

The farmer stared at the reporter and said: "Do you know that a bull mounts a cow only once a year?"

Reporter (obviously embarrassed) : "Well, sir, that's a new piece of information.. but what's the relation between this phenomenon and Mad Cow disease?"

Farmer: "And, madam, do you know that we milk a cow twice a day?"

Reporter: "Sir, this is really valuable information, but what about getting to the point?"

Farmer: "I am getting to the point, madam. Just imagine, if I was playing with your tits twice a day ... and only screwing you once a year, wouldn't you get MAD?!!"

Odesláno

Josef si chtěl užít se sekretářkou ve své kanceláři, ale ona měla svého přítele.

Jednoho dne se Josef cítil tak bídně, že se před ni postavil a řekl:

"Dám Vám 1000 korun, když mi dopřejete chvilku potěšení"..

Ale ona odpověděla: "V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ !! "

Josef řekl: "Budu rychlý. Hodím Vám peníze na zem,

Vy se ohnete a než je stačíte zvednout tak budu hotov".

Dívka se na okamžik zamyslela a nakonec řekla,

že by se chtěla poradit se svým přítelem.

Tak večer vše vyprávěla svému příteli a on jí poradil :

"Řekni si o 2000 korun a zvedni ty peníze tak rychle,

aby nebyl schopen si ani stáhnout kalhoty."

Dívka tedy souhlasila s návrhem.

Přes půl hodiny čekal přítel na telefon od své milé.

Nakonec po 45-ti minutách zavolal on a zeptal se :

"Co se kruci děje?"

Dívka trhaně odpovídá: "SAK...RA !! ... MÁ ....TO ......V DROB.......NÝCH

.....!"

POUČKA: Vždy zvažte všechny možné aspekty obchodního návrhu před tím než

s ním budete souhlasit.

• Dát hlas 1
Odesláno
  Patrik napsal:
POUČKA: Vždy zvažte všechny možné aspekty obchodního návrhu před tím než s ním budete souhlasit.

... A nezapomeňte ošetřit možnosti zániku smlouvy, zejména aby od ní druhá strana nemohla odstoupit (když jí to, jako v popisovaném případě, děláte zezadu).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...