Exiztence Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Když nejde demolice podle plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 vieš čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 chytnout stopa se dá všelijak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Byt Batmanom je k-rva drahe :-) http://www.moneysupermarket.com/money/the-cost-of-being-batman-infographic.aspx F. jeho názor na Batmana je myslím dost jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Různé úhly pohledu: Ženy, dvě přítelkyně, si vyprávějí: 1: Tak jaký byl včera večer Valentýn? 2: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás? 1: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další dvě hodiny jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera! Muži, manželé těchto dam, diskutují ve stejnou dobu: 1: Tak co včera večer, dobrý? 2: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme se, vrzli jsme si a usnul jsem. Co ty? 1: Hotový peklo ! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni. Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě světlo nesvítilo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo v baráku aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo skoro hodinu, než jsem se schopil a další hodinu, než jsem dosáhl vrcholu. Nadřel jsem se jako blbec, až jsem z toho ještě hodinu nemohl usnout.........................a ta moje nezavřela hubu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Honza.manta -- dyk to říkám furt, že jsou jak z jiný planety.................................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 jeho názor na Batmana je myslím dost jasný Ciwe ty zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Ciwe ty zuby.Takové jsem viděl naposledy, když mi Roman I. nutil v rybárně pardubickou vlajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Snad to tu už není....-----------------------------------------Skúška kňazov:12 novicov je pred vysvätením. Je pred nimi len posledná, veľmi náročná skúška.Musia dokázať, že ich nezaujíma sex. Skúška spočíva v tom, že ich nahých postavia do radu a každému priviažu na nástroj malý zvonček. Vtedy pred nimi začne tancovaťnádherná mladá žena. V skúške obstojí len ten, koho zvonček nezazvoní. Jedenásť zvončekov nezazvoní, ale dvanásty sa začne veľmi prudko hýbať a zvoní ako divý,až nakoniec spadne na zem. Odhalený kňaz sa zahanbene zohne, aby ho zdvihol. A vtedy sa rozozvučí ostatných jedenásť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Takové jsem viděl naposledy, když mi Roman I. nutil v rybárně pardubickou vlajku. Jj, přesně takhle vypadá, když se baví s někým, kdo s ním nesouhlasí. Akorát ještě prská. Upraveno 27. února 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Jj, přesně takhle vypadá, když se baví s někým, kdo s ním nesouhlasí. Akorát ještě prská.Ty wole přesně, byl jsem celý od kapra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Přijde Ferův otec z třídních schůzek a ptá se syna Fero jak je možné, že máš samý pětky? Né tato tam všichni rasisti. Otec se rozhodne dát syna na soukromou školu za rok opět třídní schůzky Fero opět samý pětky otec se ptá jak to? Tato tam sú samý rasisti. Tak se ho rozhodne dát na křesťanskou školu po roce třídní schůzky a Fero samý jedničky otec u vytržení nechápe a tak se ptá jak to? Tato přidu tam na chodbě na zdi frajer přibitej na kříži, vlezu do třídy tam další frajer přibitej na kříži tak si řikám začnu se učit tady se s tim nemazlej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 http://9gag.com/gag/a5d2B8y?ref=fsidebar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 (upraveno) niekedy sa az hanbim ze mam japonske hodinky... Upraveno 28. února 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Tak to je príma. Asi to koupím všem členům rodiny, ať je chvilku klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 To mi připomnělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 poprskal jsem si monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 (upraveno) najdi kočku Upraveno 28. února 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky