Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ukrajinská armáda povolala všechny vojenské zálohy,

... v celé Západní Evropě se zastavily stavební práce a přestaly poskytovat některé služby.

Tak to mě pobavilo :-D Vždycky mě udiví, jak rychle se vyrojí vtipy reagující na aktuální situaci.

Odesláno

Čert a manželka mi dnes nakukali, že jsme strčili nos do prodejny STORM na Příkopech. Byli jsme oba vkusně oděni ve stylu "na šupáka" - džíny, bunda - prostě spořádaný pár středního věku na nedělní procházce. Po chvíli okukování přišel dotaz na cenu jedněch docela přijatelných dámských hodinek - slečna přerušila konverzaci v ruštině a vypadlo z ní "tady máme jen dražší hodinky, tak od 3 tisíc výše" a pokračovala opět v ruské konverzaci s předchozím zákazníkem.  :lol:  :lol:  :lol:

Odesláno

Pro svý první Omegy jsem šel do renomovaného obchodu v do*baných džínách a mikině která sice nějakou kačku stála, ale vypadá . . . no . . . to je jedno, jedině zbývá čumět na boty :)

Majitel obchodu si asi nebyl na začátku 100% jistý, nicméně teď má ve mě vracejícího se zákazníka. Jenže to je stará škola, PAN prodavač duší, na mladý pipenky je sice hezký pokoukání ale to je tak asi všechno.

Odesláno

Do Koscomu jsem zavítal v kšiltovce, soft-shellce, džínách a botaskách, a prodavač velmi vstřícný, i hodinky na packu mi vnutil, prostě profík. :cool02:

Odesláno

Čert a manželka mi dnes nakukali, že jsme strčili nos do prodejny STORM na Příkopech. Byli jsme oba vkusně oděni ve stylu "na šupáka" - džíny, bunda - prostě spořádaný pár středního věku na nedělní procházce. Po chvíli okukování přišel dotaz na cenu jedněch docela přijatelných dámských hodinek - slečna přerušila konverzaci v ruštině a vypadlo z ní "tady máme jen dražší hodinky, tak od 3 tisíc výše" a pokračovala opět v ruské konverzaci s předchozím zákazníkem.  :lol:  :lol:  :lol:

měla pravdu, to zboží je jen pro TOP TEN zákazníky a ne pro nějaký ...............

a na tyhle bys ani duševně neměl

http://www.stormwatches.cz/eshop/dualon-leather--2769/

Odesláno

Asi pred desiatimi rokmi som prisiel do jednej dnes uz neexistujucej predajne s oblecenim a slecna mi uz vo dverach povedala, "ale my tu mame len prave veci". Najvacsia sranda bola, ze som mal na sebe bundu a ciapku kupenu u nich.

Odesláno

To se asi stalo už každému. Já si chtěl v Butiku vyzkoušet bundu a slečny na mně svorně: "Víte vůbec kolik stojí?" Tak jsem řekl, že mi to je jedno, neboť se mi líbí. Taky jsem si jí koupil a dodneška leží ve skříni, neboť se mi nakonec nelíbí, ale koupil jsem jí z trucu těm dvěma pipinám. :wallbash:

Odesláno

To se asi stalo už každému. Já si chtěl v Butiku vyzkoušet bundu a slečny na mně svorně: "Víte vůbec kolik stojí?" Tak jsem řekl, že mi to je jedno, neboť se mi líbí. Taky jsem si jí koupil a dodneška leží ve skříni, neboť se mi nakonec nelíbí, ale koupil jsem jí z trucu těm dvěma pipinám. :wallbash:

Asi profi obchodníci a ví jak člověka přemluvit ke koupi :clap: .

Odesláno

Pro svý první Omegy jsem šel do renomovaného obchodu v do*baných džínách a mikině která sice nějakou kačku stála, ale vypadá . . . no . . . to je jedno, jedině zbývá čumět na boty :)

Majitel obchodu si asi nebyl na začátku 100% jistý, nicméně teď má ve mě vracejícího se zákazníka. Jenže to je stará škola, PAN prodavač duší, na mladý pipenky je sice hezký pokoukání ale to je tak asi všechno.

Na podzim jsem měl cestu na Příkopy a šel jsem kolem Dušáka. Oblečený jsem byl - no, řekněme - v civilu. A navíc pršelo, takže jsem byl mokrý. Ale zvědavost byla silnější, a tak jsem vešel. Zprvu jsem se obával, že se mi stane něco podobného jako JHonzovi. Ale to byl omyl. Mladá slečna se mě ochotně ujala a bez sebemenšího zaváhání mi půjčila na ruku troje Breitlingy. Když jsme se loučili, ještě mi řekla, ať se občas zastavím, že jim průběžně chodí další modely a varianty.

Byl jsem mile překvapen.

Odesláno

No já šel jednou do Blažka pro zimní krátký kabát a po vyzkoušení a nevybrání si ničeho jsem jim ukazoval, že bych rád něco sportovnějšího jako to, v čem jsem tam přišel akorád teplejšího a prodavačka mi řekla, že něco takovýho rozhodně nedělají (slovně sice ok, ale výraz hovořil "ať jdu do adidasu pro péřovku") a pochopitelně ten můj stávající kabát byl taky Blažek...

Odesláno

Putin navštíví věštkyni:
P: Rád bych věděl co bude v budoucnosti
V: Rusko bude válčit s Ukrajinou
P. To vím, to už mám v plánu, ale řekni kolik třeba bude stát vodka příští rok v Moskvě
V: 10 Hřiven

-------------------------------------------------------------

Vojská Ruskej federácie sa dnes pokúsili o inváziu na územie EÚ. Tanky a vozidlá však nespĺňali emisnú normu EURO5 a vstup im bol znemožnený.

-------------------------------------------------------------

EU je šokována faktem, že si Ruské vojsko při okupaci svítí 100W žárovkami.

Odesláno

Obama vyzval Putina , aby stahl sve vojaky z Krymu.    .....Kreml se k teto vyzve zatím nevyjadril, protoze sestaveni seznamu, odkud by mely USA stahnout sve vojaky, bude chvili trvat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...