Georf Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Doběhne chlap předhospodu, v ruce drží pistoli, rozkopne dveře a křičí:?Kterej z vás mi š? ženu ?! Na fleku ho zastřelím !?A zezadu se ozve tichý hlas: ?Tak tolik nábojů nemáš...?
Georf Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Policajt dostane poprvé v životě baterku. Druhý den přijde do práce a je celý nešťastný. Šéf se ho ptá co se stalo . "Mám problém veliteli, když baterku zapnu, světlo je tam, ale když ji vypnu, kam to světlo zmizne? Rozebral jsem celou baterku a nebylo tam!"Šéf: "No tak na to se já musím podívat!" Druhý den přijde šéf vysmátý do práce.Policajt se ptá: "Tak jak šéfe?"Šéf: "Vše jsem zjistil a vypátral! Nejdříve jsem vyhnal z bytu ženu a děti. Potom jsem pozatahoval závěsy, aby ani kouseksvětla nepronikl dovnitř. Zapnul jsem baterku, světlo bylo tam! Vypl jsem jia začal jsem světlo hledat po celém bytě.A víš, kde se ta svině ukryla? V LEDNIČCE !!!"
Lu2cz Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Uuuuf, ještě že už tyhle radovánky nezponzoruju.... daň na cíga je fakt asi velmi vysoká....
Viktor Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Ohne sranda: daně na cigára a tabák jsou druhým největším příjmem státu ze spotřebních daní, v roce 2013 cca 47 mld Kč. Pro srovnání benzín/nafta nejvíc s cca 70 mld. Kč, pivo 4,5, líh 6,4 mld, víno paběrkuje s 0,3 mld. A trochu humoru, když jsme v tom vlákně: ty daně na chlast korespondují s názorem, že víno je od boha (proto nejnižší daň), pivo od člověka a kořalka od ďábla .
Lu2cz Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 a na to se napijeme! Na zdraví!!! - klasickým valašským trojbojem...pivo víno slivovica....
marosh Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Tady má někdo formu...Zlatý Dikobraz.
odjinud Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Ty voe, to je grafika, málem jsem hodil šavli...
Georf Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 "Přísahám ti! Na MDŽ jsem od něj chtěla krém a ne Krym."P.S.Za vším hledej ženu. A navíc, Voloďa se přeslechl.
schrapnel Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Moje omegy zrejme zacali odpocitavat cas, ktory mi ostava do konca ....http://www.youtube.com/watch?v=t12lM6rkPbM&feature=youtu.be
klobadysek Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 6:52, schrapnel napsal: Moje omegy zrejme zacali odpocitavat cas, ktory mi ostava do konca ....http://www.youtube.com/watch?v=t12lM6rkPbM&feature=youtu.beTy woe, je to možný, nebo někdo pustil video pozpátku?
Lu2cz Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Ty jo, taky jsem nad tím přemýšlel, a jak říkáš, technicky nejjednodušší řešení by bylo pozpátku puštěné video... aby se ozubená kola točila opačně je nereálné, a že by to byly fíky, do kterých by někdo nainstaloval upravený třebas quartz strojek jdoucí opačně, to tak silně pochybuju... no a pak je tu třetí možnost - je to zázrak
schrapnel Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Dam vam hint Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem schrapnel
varjag Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 7:19, klobadysek napsal: Ty woe, je to možný, nebo někdo pustil video pozpátku? sou natažený na druhou stranu.
Doporučené příspěvky