MJ. Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Oba chci domu V 11. 4. 2014 v 11:23, Ondoni napsal: HH (He´s Hero)
Juraj11 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 19:36, Lamiczka napsal: V kupé vlaku nás sedělo pět a na další zastávce k nám přistoupila mladistvě vypadající dáma s chlapcem, který jak se později ukázalo-nebyl syn, ale vnouček. Spořádaně jsme oba dva pustili na místa, která i na vzdory špinavým oknům umožňovala hezký výhled na ubíhající, takřka jarní krajinu. Chlapec chvíli pozoroval okolní svět. Ten ho ale omrzel, a tak začal očima těkat po kupé, až ho na stěně zaujala sprejem vyvedená kresba, které jsme si my dospělí ani nevšimli. Na umakartovém podkladu se skvěl červený kosočtverec s čárkou uprostřed. K dokonalému provedení měl daleko, ale malba svůj účel splnila, protože každý bezpečně poznal, o co se jedná. Až na malého chlapce. ,, Babí, co je to tam namalovaný?'' Pro něj neznámý druh,,smajlíka'' ho zřejmě zaujal. "Kde myslíš Kubíku?" "No přece naproti nám, na stěně." Ukázal chlapec na nestydatou malůvku. Na čele jí vyskočila ustaraná vráska. I my ostatní zpozorněli a se špatně skrývanou škodolibostí vyčkávali, jak se ta dobrá žena se zapeklitou situací popere. Prala se statečně. "To je... to je..." přemýšlela usilovně, čím ukojit vnoučkovu zvědavost, až ji osvítil duch svatý. "To je přece dráček!'' zašvitořila s líbezným úsměvem a nás, škodolibce, obdařila vítězoslavným pohledem. Zdálo se, že trapas je zažehnán, atmosféra v kupé se opět uvolnila a všichni přítomní se vrátili ke svým myšlenkám. Ne však chlapec. "Jakej dráček, babi? Myslíš jako ten na pouštění?" Babička, čelíc další zvídavé otázce, nešťastně vzdychla a očima k nám vyslala signál SOS. Nikdo jí však záchranné lano nehodil. ,,No ano, Kubíku, takovej co ti udělal táta na podzim, pamatuješ?" Improvizovala statečně. Chlapec se zamyslel. Tak dráček, hmmm. "Hele babi a nepotřebuje ten dráček vocas ?"Dvěma spolucestujícím už cukaly koutky úst a paní začala rudnout. "Tenhle dráček asi ne", hlesla babička. "To je divný, každej správnej dráček by si vocas zasloužil," mudroval vnouček. "Tak tenhle ho nemá!" odsekla mu babička. Očividně jí docházela trpělivost i fantazie. Mladý se ale nedal a bezděčně utahoval šrouby. "Babi a ty máš dráčka?" Babi polil pot a polovina kupé se odebrala na chodbu, odkud se ozývaly salvy dosud zadržovaného smíchu. "Já už dráčky nepouštím," odpověděla ta dobrá žena žalostně. "Protože už dráčka nepotřebuješ!" triumfoval chlapeček a zbylé osazenstvo propuklo v řehot. Babička se blížila infarktu a vnouček dál bezelstně rozvíjel svou ďábelskou teorii: "Ale když jsi ještě dráčka mívala, tak jsi vocas chtěla, ne?" To už smíchy slzelo celé kupé i chodba před ním. Na nebohou ženu to ale bylo příliš a bouchly saze. "Chováte se jako primitivové!" rozječela se na nás. "Čemu se smějete? Jak asi vypadám před tím klukem?!" Nenápadná studentka v brýlích, která seděla naproti, poprvé zvedla hlavu od své učebnice, a do nastalého ticha ke všeobecnému zděšení pravila: "Jako dráček?" Žena sklapla čelist a chvíli na dívku konsternovaně hleděla . Pak ale pochopila význam sdělení i trapnost svého výstupu a začala se smát. Postupně se k ní přidali i ostatní.Super,už dlouho jsem se tak nezasmál
Traveller Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Ten příběh s dráčkem mi lehce připomněl tohle:
siwi Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 20:47, Bedjasson napsal: ...skvělé. Připomělo mi to situaci, kterou viděl můj kamarád v Olomouci-tramvaji, kde seděla starší paní s taškou. Naproti si sedla holčička a vedle ní mladá maminka. Dítě po chvilce začalo kopkat paní do tašky, ta si jí posunula pod sedadlo, tak holčička začala kopkat paní. Po chvilce starší paní vyzvala maminku, jestli by dceru nějak nezkorigovala. Matka že né, že vyznává volnou výchovu. Nad touto trojicí stál mladík, dredy, sluchátka atd...celé to se zájmem pozoroval, načež vytáhl z pusy žvýkačku a umně ji vmasírovával holčičce do vlasů Matka po něm hned začal řvát, co to jako je...načež on odpověděl: "Matinko uklidněte se, já jsem typický produkt volné výchovy." ...a lidé kolem začali tleskat. Je až s podivem, kolik našich přátel tuhle historku (či spíše městskou legendu) zažilo...
Juraj11 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) . Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Juraj11
StanoBare Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Volná výchova Edit: Už keď sme pri autobuse. Mne sa už dávnejšie stalo v spechu prebehovania z jedného autobusu MHD na ten pred ním. Všetko vyšlo, až na to, že zo zadných dverí som vbehol do predných...toho istého busu. Potom, ešte s blaženým pocitom, že som to krásne stihol, dohováram vodičovi, že prečo ale ide inak... Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem StanoBare
McStinger Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Ja som si kedysi v MHD zvykol posunúť čas na hodinkách tak o 20 minút dopredu a držal som sa tak, aby mi bolo na ne vidieť. Celkom vydesené tváre som občas zaznamenal.
Lamiczka Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Přijde starej žid za papežem Františkem, že by rád audienci. Papež, přestože má moc práce a velice málo času, ho přijme:"Svatej otec, vědí, já jsem měl otce, a ten byl restauratér. Nu, a jeho otec byl taky restauratér. A otec jeho otce -""Abrahame, prosím tě, mohl bys to zkrátit? Jak jsem říkal, nemám moc času.""No vydržej, je to důležitý. Otec jeho otce byl rovněž restauratér, a jeho otec byl taky -""Abrahame...opravdu nemám tolik času, šlo by jít k věci?""No, v zásadě jde o to, že ta poslední večeře ještě není zaplacená."
marosh Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 V 12. 4. 2014 v 11:18, Lamiczka napsal: Přijde starej žid za papežem Františkem, že by rád audienci. Papež, přestože má moc práce a velice málo času, ho přijme:"Svatej otec, vědí, já jsem měl otce, a ten byl restauratér. Nu, a jeho otec byl taky restauratér. A otec jeho otce -""Abrahame, prosím tě, mohl bys to zkrátit? Jak jsem říkal, nemám moc času.""No vydržej, je to důležitý. Otec jeho otce byl rovněž restauratér, a jeho otec byl taky -""Abrahame...opravdu nemám tolik času, šlo by jít k věci?""No, v zásadě jde o to, že ta poslední večeře ještě není zaplacená." Dobré.
Lu2cz Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Taky se připojuji! Je to vtipné a přitom tak decentní! Lamiczka zase +1!
tommas4 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Článek do humoru nepatří, ale stačí dole kliknout na názory, výživné a humorné čtení http://www.novinky.cz/muzi/333240-legendarni-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-se-dockaly-reedice.html
rolas Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 V 13. 4. 2014 v 7:44, tommas4 napsal: Článek do humoru nepatří, ale stačí dole kliknout na názory, výživné a humorné čtení http://www.novinky.cz/muzi/333240-legendarni-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-se-dockaly-reedice.html :clap: obert Skuhra, Třinec 1Neděle, 13. dubna 2014, 08:52:36 | Souhlasím |Nesouhlasím |+2Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle
siwi Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 V 13. 4. 2014 v 9:12, rolas napsal: Článek do humoru nepatří, ale stačí dole kliknout na názory, výživné a humorné čtení http://www.novinky.cz/muzi/333240-legendarni-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-se-dockaly-reedice.html :clap: obert Skuhra, Třinec 1 Neděle, 13. dubna 2014, 08:52:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | +2 Bohatě mi stačí Festiny, které mají víc funkcí, lepší vzhled a cena 1/5 oproti těmhle A z těchto dvou diskutérů bychom si tu taky měli vzít všichni příklad, protože ONI na to vyzráli: "Já mám hodinky Superiorky za 1700 Kč, prakticky s touže vyzáží, již 10 let a jsou stále a stále a stále OK." "Nikdy jsem nepochopil proc lide nosi hodinky. Od te doby co mam mobil mi nemaji co nabidnout... " Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
El Nano Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 http://www.youtube.com/watch?v=EALreMh6P98
odjinud Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Bez zvuku dobrý... ještě mohla třeba zatancovat nebo aspoň třeba chvíli skákat přes švihadlo... :-)
nAscA Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) omg, tomu rikam spravny popis prodavane veci "Kolyk to prosymvas žere a prosymvas gdyš si přyvezu baterku a benzyn, dojede to do Havyřova ?http://aukro.cz/skoda-octavia-1963-veteran-i4139084103.html?utm_source=post_facebook&utm_medium=post&utm_content=veteran_13duben&utm_campaign=facebook_post Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem nAscA
El Nano Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) jéé Havyřov...tam to znám:-) Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem El Nano
Lu2cz Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Tak to už je pomalu ale literární skvost, akorát dost pochybuju, že to psal nějaký mechanik vzhledem ke stylizaci a nedostatku pravopisných chyb - až na ty úmyslné...Mně se nejvíc líbila ta pasáž o okradení malé dcerky, která pošle obézního tříhlavého teplého Šmoulu "Bukváčka"
Pepe Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Chlapi se baví v hospodě: "Víš, jakej je nejblbější národ na světě?" Z druhé místnosti se ozve: ?ale pesničky máme pekné, ňie??
Doporučené příspěvky