Honza.manta Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Šťastné manželstvi:Takhle se jeden táta od rodiny ráno doma probudí, v hlavě buší permoníci, v puse spoušť. Otevře oči a na nočním stolku dva aspiriny a sklenice vody.Posadí se a s úžasem vidí - na židli vyžehlená košile, kravata, kalhoty.Vedle stojí vyblejskaný boty. Nahoře leží cedulka:"Miláčku, snídani máš na stole, jela jsem nakupovat. Miluji Tě!"Tak se oblíkne, jde do kuchyně a na stole slanina s vejci, čerstvě upečené rohlíky, ranní noviny vedle talíře.Jeho syn snídá, tak se ho ptá: "Co se tady proboha stalo?"Kluk na to: "Přišel's domů ve tři ráno, ožralej na plech a vůbec jsi nevěděl, co děláš.Vyvrátil jsi dveře, rozbil židli, nablil v předsíni a udělal sis monokl o roh stolu.""No, ale to nedává žádný smysl, proč mám připravenou snídani a to všechno?""Jo tohle? To když tě máma odvlekla do koupelny a snažila se tě svlíknout, tak jsi ji řekl:"Ruce pryč, dámo, já jsem šťastně ženatý."
Ondoni Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Nic jiného mě při pohledu na ten obrázek nenapadlo... ok, nebudu Ti to brát. Podle mého ty kresby pracují se stejnými klišé jako sekty, apelující na blížící se konec civilizace. Já osobně v tom, že někteří umělci přesedli k počítačům, nic špatného nevidím. Pokrok nezastavíš. Podle mého je mnohem horší, že tento svět začínají řídit obézní asijské děti
JaRooN Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 (upraveno) ok, nebudu Ti to brát. Podle mého ty kresby pracují se stejnými klišé jako sekty, apelující na blížící se konec civilizace. Já osobně v tom, že někteří umělci přesedli k počítačům, nic špatného nevidím. Pokrok nezastavíš. Podle mého je mnohem horší, že tento svět začínají řídit obézní asijské dětiAle vzdyt ja take na tom nic spatneho nevidim. Dokonce patrim k lidem, kteri "umeni" na pocitaci tvori Jen me to napadlo, kdyz jsem videl, jak ma tu motorovku napojenou z PC myši a kraji ty stetce... Upraveno 1. června 2014 uživatelem JaRooN
Ondoni Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Ale vzdyt ja take na tom nic spatneho nevidim. Dokonce patrim k lidem, kteri "umeni" na pocitaci tvori Jen me to napadlo, kdyz jsem videl, jak ma tu motorovku napojenou z PC myši a kraji ty stetce... Vpoho a soráč, už bych asi potřeboval dovolenou
Tondaa73 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Co to mají místo koulí? Vypadá to jako angrešt....
Liqid Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Co znamená 50 policejních aut před zvláštní školou? ?!?!?.......Konají se třídní schůzky!
clockyclock Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Co to mají místo koulí? Vypadá to jako angrešt....
clockyclock Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 (upraveno) Nevím jestli se smát nebo brečet .No comment Upraveno 2. června 2014 uživatelem clockyclock
Marcus Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Já bych k tomu masu, máslu a sladkému dodal ještě kokain.
Povidláček Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 z těch zvuků nemůžu takovej milovník...
Moty Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 (upraveno) zapracovala na ní především kometička a grafik, navíc když je v Tv nebo na obrázku tak se téměř nedá najít celá postava, páš má pr-del jak pivovarská kobyla Upraveno 2. června 2014 uživatelem Moty123
MJ. Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 (upraveno) zapracovala na ní především kometička a grafikto sem chtěl taky namítnouthttp://www.huffingtonpost.ca/2013/10/15/before-and-after-makeup-photos_n_4100797.html Upraveno 2. června 2014 uživatelem the MJ
Doporučené příspěvky