Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pár řádků z rubriky cestování na idnes...

Britský list The Daily Telegraph zveřejnil před nadcházející turistickou sezonou některé kuriózní stížnosti turistů:

"Koupili jsme si za pět eur (140 korun) od pouličního prodavače sluneční brýle Ray-Ban, ale zjistili jsme, že jsou falešné." (Brýle Ray-Ban stojí kolem 3 000 až 4 000 korun.)

"Z Jamajky do Británie nám to letadlem trvalo devět hodin, a přitom Američanům to odtamtud trvá domů jen tři hodiny."

Odesláno
  luidis napsal:
Pár řádků z rubriky cestování na idnes...

Britský list The Daily Telegraph zveřejnil před nadcházející turistickou sezonou některé kuriózní stížnosti turistů:

Přidávám:

=Viděl jsem na svatební cestě v Africe vzrušeného slona. Zkazilo nám to líbánky, cítil jsem se méněcenný!

=Opalování nahoře bez by se mělo zakázat ? manžel celou dovolenou zíral na pláži na ostatní ženy.

=Porovnala jsem velikost našeho jednopokojového apartmánu s třípokojovým apartmánem našich známých a ten jejich byl výrazně větší. Jak mi to vysvětlíte?

=Objednali jsme si s přítelem pokoj se dvěma postelemi. Vy jste nám ale dali pokoj s dvojpostelí. Jste odpovědní za to, že jsem otěhotněla! Budu vás žalovat!

=Bylo tam moc Španělů. Recepční mluvil španělsky. I jídlo bylo španělské.

=Objednali jsme si výlet do aquaparku, ale nikdo nám neřekl, že si máme vzít plavky a osušky.

=Museli jsme stát pod širým nebem ve frontě a neměli tam klimatizaci.

=Nikdo nám neřekl, že v moři jsou ryby. Děti se jich polekaly.

Odesláno

tohle je mozny jen v zapadnim svete. takovyhle picoviny bychom nevymsleli. i kdyz i nektere ceske stiznosti stoji za to, ale tohle se neda prekonat. nejhorsi na tom je, ze spousta tech zadosti byla uznana.

Odesláno
  911 napsal:
tohle je mozny jen v zapadnim svete. takovyhle picoviny bychom nevymsleli. i kdyz i nektere ceske stiznosti stoji za to, ale tohle se neda prekonat. nejhorsi na tom je, ze spousta tech zadosti byla uznana.

No to s tim slonem by mě teda na líbánkách taky nastvalo :withstupid:

Odesláno

Z Pepíka vyrostl pohlednej, žádoucí frajer s vlastním autem.

Jednoho dne si jde vyzvednout svojí holku Anču na rande.

Když přijde k ní domů,otevře její otec a pozve ho dál.

"Anča ještě není hotová, tak se posaď, hochu." vybídne ho.

Pepík si sedne a otec se ptá, co mají dneska v plánu.

Pepík zdvořile odpoví, že nejspíš zajdou někam do cukrárny a pak do kina.

Tatík na to: "A proč si vy dva nevyjedete někam zaprcat?

Slyšel jsem, že to dneska dělají všichni mladí."

Pepík jen tak nevěřícně kouká a pak otce požádá, aby to zopakoval.

"Ale klidně," povídá tatík, "naše Anča přece prcá strašně ráda.

Kdybychom jí nechali, prcala by celou noc."

Pepíkovi pomalu vylejzají oči z důlku. Za pár minut sejde Anča dolů

a hlásí, že můžou vyrazit. Asi za dvacet minut na to vlítne Anča zpátky domů,

práskne dveřma a řve na otce:

"Sakra tati, říká se trsat !!!"

Odesláno

Žena leží na posteli a číta knihu, príde za ňou manžel s kozou na rukách a hovorí: ,,Túto kravu jebávam, keď máš krámy".

Žena naňho spoza okuliarov pozrie a hovorí:

,,Keby si nebol KOKOT, tak si všimneš, že to nie je krava ale koza".

Muž ani brvou nepohne a hovorí:

,,Ty keby si nebola PIČA, tak si všimneš, že sa nerozprávam s Tebou".

Odesláno (upraveno)

Chlapa boli loket a chce jit za doktorem. Kamard mu rekne "Neblbni, Amici uz na to maji pocitac, zrovna ho testuji u nas v lekarne. Je to levnejsi nez doktor a jenom je zapotrebi donest vzorek moci."

Chlap si rekne, ze nema co ztratit, donese do lekarny vzorek moci, hodi ho do pocitace, hodi tam desetikacku. Ozve se bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papiru a na nem je napsany:

- Mate tenisovy loket

- Namacejte si ho v horke vode

- Kloub nenamahejte

- Zlepsi se to do dvou tydnu

Chlapek je spokojenej, ale hned si rika, jestli by se ten pocitac nedal oblbnout. Rozhodne se, ze to zkusi. Doma nalije do zavarovacky vodu z vodovodu, prida kus slin od psa, moc od dcery a od manzelky, a jeste si do toho vyhoni pero. Vsechno smicha, donese do lekarny, vzorek hodi do pocitace, odkud se ozve bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papiru a na nem je napsany:

- Voda ve vasi domacnosti je prilis tvrda, pridavejte do ni sodu

- Vas pes ma blechy, umyjte ho v protiblesim samponu

- Vase dcera uziva kokain, dejte ji na terapii

- Vase manzelka je tehotna. Jsou to dvojcata, obe holky. Nejsou Vase. Poridte si pravnika.

- A jestli neprestanete onanovat, tak se Vam ten tenisovej loket nikdy nezahoji!

Jde takhle zenska v noci parkem a najednou kus pred ni chlap. Ruce roztazene a primo proti ni. Jezisi, to je urcite uchyl a chce me znasilnit, mysli si. Jde dal a potom si rekne, mam novou halenku, jeste by mi ji roztrhal, radeji si ji sundam. Jde dal a chlap s roztazenyma rukama stale proti ni. Sundam si i sukni, kdo to ma potom prat. Chlap porad proti ni, ruce roztazene.. Sundam si i pradlo, uz je to stejne jedno, znasilni me tak jak tak. Chlap je uz skoro u ni a v tom na ni zavola: "Uhni kurvo, nesu sklo!"

Upraveno uživatelem rach
Návštěvník Tada
Odesláno

Filini: Kvůli tobě se teď budu bát tohle vlákno otevírat :D

Odesláno

Trošku kameňák...

Volá pohřební ústav do prodejny motocyklů:

"Kolik jste dneska prodali těch silnejch japonskejch motorek?"

Prodejna: "14 kusů"

Pohřební ústav: "Tak to se nám ještě dva někde toulaj....."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...