luidis Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Pár řádků z rubriky cestování na idnes... Britský list The Daily Telegraph zveřejnil před nadcházející turistickou sezonou některé kuriózní stížnosti turistů: "Koupili jsme si za pět eur (140 korun) od pouličního prodavače sluneční brýle Ray-Ban, ale zjistili jsme, že jsou falešné." (Brýle Ray-Ban stojí kolem 3 000 až 4 000 korun.) "Z Jamajky do Británie nám to letadlem trvalo devět hodin, a přitom Američanům to odtamtud trvá domů jen tři hodiny."
Traveller Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 luidis napsal: Pár řádků z rubriky cestování na idnes... Britský list The Daily Telegraph zveřejnil před nadcházející turistickou sezonou některé kuriózní stížnosti turistů: Přidávám: =Viděl jsem na svatební cestě v Africe vzrušeného slona. Zkazilo nám to líbánky, cítil jsem se méněcenný! =Opalování nahoře bez by se mělo zakázat ? manžel celou dovolenou zíral na pláži na ostatní ženy. =Porovnala jsem velikost našeho jednopokojového apartmánu s třípokojovým apartmánem našich známých a ten jejich byl výrazně větší. Jak mi to vysvětlíte? =Objednali jsme si s přítelem pokoj se dvěma postelemi. Vy jste nám ale dali pokoj s dvojpostelí. Jste odpovědní za to, že jsem otěhotněla! Budu vás žalovat! =Bylo tam moc Španělů. Recepční mluvil španělsky. I jídlo bylo španělské. =Objednali jsme si výlet do aquaparku, ale nikdo nám neřekl, že si máme vzít plavky a osušky. =Museli jsme stát pod širým nebem ve frontě a neměli tam klimatizaci. =Nikdo nám neřekl, že v moři jsou ryby. Děti se jich polekaly.
911 Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 tohle je mozny jen v zapadnim svete. takovyhle picoviny bychom nevymsleli. i kdyz i nektere ceske stiznosti stoji za to, ale tohle se neda prekonat. nejhorsi na tom je, ze spousta tech zadosti byla uznana.
Alessio Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 911 napsal: tohle je mozny jen v zapadnim svete. takovyhle picoviny bychom nevymsleli. i kdyz i nektere ceske stiznosti stoji za to, ale tohle se neda prekonat. nejhorsi na tom je, ze spousta tech zadosti byla uznana. No to s tim slonem by mě teda na líbánkách taky nastvalo
KFL Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Treba znate, ale me to pobavilo . Volne navazne obrazky pak na http://www.scoobyblog.com/2006-08-09/adver...s-bmw-vs-subaru
Návštěvník YPO? Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 http://www.novinky.cz/koktejl/166561-ruska...zneuzivala.html
Senseeei Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 KFL napsal: Volne navazne obrazky pak na http://www.scoobyblog.com/2006-08-09/adver...s-bmw-vs-subaru To Bentely je super :D:D
Patrik Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Z Pepíka vyrostl pohlednej, žádoucí frajer s vlastním autem. Jednoho dne si jde vyzvednout svojí holku Anču na rande. Když přijde k ní domů,otevře její otec a pozve ho dál. "Anča ještě není hotová, tak se posaď, hochu." vybídne ho. Pepík si sedne a otec se ptá, co mají dneska v plánu. Pepík zdvořile odpoví, že nejspíš zajdou někam do cukrárny a pak do kina. Tatík na to: "A proč si vy dva nevyjedete někam zaprcat? Slyšel jsem, že to dneska dělají všichni mladí." Pepík jen tak nevěřícně kouká a pak otce požádá, aby to zopakoval. "Ale klidně," povídá tatík, "naše Anča přece prcá strašně ráda. Kdybychom jí nechali, prcala by celou noc." Pepíkovi pomalu vylejzají oči z důlku. Za pár minut sejde Anča dolů a hlásí, že můžou vyrazit. Asi za dvacet minut na to vlítne Anča zpátky domů, práskne dveřma a řve na otce: "Sakra tati, říká se trsat !!!"
rach Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Žena leží na posteli a číta knihu, príde za ňou manžel s kozou na rukách a hovorí: ,,Túto kravu jebávam, keď máš krámy". Žena naňho spoza okuliarov pozrie a hovorí: ,,Keby si nebol KOKOT, tak si všimneš, že to nie je krava ale koza". Muž ani brvou nepohne a hovorí: ,,Ty keby si nebola PIČA, tak si všimneš, že sa nerozprávam s Tebou".
rach Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 (upraveno) Chlapa boli loket a chce jit za doktorem. Kamard mu rekne "Neblbni, Amici uz na to maji pocitac, zrovna ho testuji u nas v lekarne. Je to levnejsi nez doktor a jenom je zapotrebi donest vzorek moci." Chlap si rekne, ze nema co ztratit, donese do lekarny vzorek moci, hodi ho do pocitace, hodi tam desetikacku. Ozve se bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papiru a na nem je napsany: - Mate tenisovy loket - Namacejte si ho v horke vode - Kloub nenamahejte - Zlepsi se to do dvou tydnu Chlapek je spokojenej, ale hned si rika, jestli by se ten pocitac nedal oblbnout. Rozhodne se, ze to zkusi. Doma nalije do zavarovacky vodu z vodovodu, prida kus slin od psa, moc od dcery a od manzelky, a jeste si do toho vyhoni pero. Vsechno smicha, donese do lekarny, vzorek hodi do pocitace, odkud se ozve bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papiru a na nem je napsany: - Voda ve vasi domacnosti je prilis tvrda, pridavejte do ni sodu - Vas pes ma blechy, umyjte ho v protiblesim samponu - Vase dcera uziva kokain, dejte ji na terapii - Vase manzelka je tehotna. Jsou to dvojcata, obe holky. Nejsou Vase. Poridte si pravnika. - A jestli neprestanete onanovat, tak se Vam ten tenisovej loket nikdy nezahoji! Jde takhle zenska v noci parkem a najednou kus pred ni chlap. Ruce roztazene a primo proti ni. Jezisi, to je urcite uchyl a chce me znasilnit, mysli si. Jde dal a potom si rekne, mam novou halenku, jeste by mi ji roztrhal, radeji si ji sundam. Jde dal a chlap s roztazenyma rukama stale proti ni. Sundam si i sukni, kdo to ma potom prat. Chlap porad proti ni, ruce roztazene.. Sundam si i pradlo, uz je to stejne jedno, znasilni me tak jak tak. Chlap je uz skoro u ni a v tom na ni zavola: "Uhni kurvo, nesu sklo!" Upraveno 17. dubna 2009 uživatelem rach
Filini Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 hovoril tu niekto nieco o metrosexualoch?
Návštěvník Tada Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Filini: Kvůli tobě se teď budu bát tohle vlákno otevírat
PhoeniX Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Filini napsal: hovoril tu niekto nieco o metrosexualoch? ZVRACÍM!!! Tohle je fakt hrůza...
tombed Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 (upraveno) DECHOVÁ ZKOUŠKA [/url][/size][/font] Upraveno 20. dubna 2009 uživatelem tombed
New Milis Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Baker napsal: Milisi, vim co delate po sichte Teď mastíme i při šichtě, holt krize...
pete Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Trošku kameňák... Volá pohřební ústav do prodejny motocyklů: "Kolik jste dneska prodali těch silnejch japonskejch motorek?" Prodejna: "14 kusů" Pohřební ústav: "Tak to se nám ještě dva někde toulaj....."
babaq Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Traveller napsal: jestli to tu bylo - omlouvám se: Ty jo, tak to jsem chytil akorát to "Nič" na konci. Wow...
Doporučené příspěvky