Ondoni Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 tvl, už aby byl víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 to je dobrá hračka, to je krmítko pro kočky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) to je dobrá hračka, to je krmítko pro kočky? čeče netuším. ale zvířenu je třeba zabavit, když se nudí...a ještě víc, když je v zajetí ...páč když jim hrábne, je už většinou pozdě Upraveno 11. července 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 luxus... asi taky koupím kočkám elektrické klávesy, ať se venku zabaví... aspoň snížím úmrtnost drobného ptactva, hlodavců, krtků a ještěrek v okolí baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 http://youtu.be/btjNw_WvejY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Páteční všehochuť: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 .......... to první je dědek, kterej na tu žíci zapoměl v okamžiku kdy si tu botu nazul. Ten druhej exemplář je větší řízek. Ten si koleduje o hlavičku od Jirky Luděry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 V nejmenovaném outdoor obchodu s lezeckým vybavením (jediný takový ve městě), začali mimo Suunta prodávat i skvělé outdoor hodinky Invicta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 .......... Dedek je super, ten druhy je na 100 procent rusak nebo ukrajinec... akorat se divim, ze nema sustaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Hrůzná představa zhmotnění nerozhodnosti: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Hrůzná představa zhmotnění nerozhodnosti: Dobrý.Takle si představuju slováka.Mam bejt s madarem,nemam bejt s madaremMam bejt s nemcem,nemam bejt s nemcemMam bejt s čechem,nemam bejt s čechem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Jestli myslíte, že váš život stojí za prd, tak si představte, že Alza a XXXLutz provedli fůzi a natočili společnou reklamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Jestli myslíte, že váš život stojí za prd, tak si představte, že Alza a XXXLutz provedli fůzi a natočili společnou reklamu.To je nejaka blbost, ne? Jak to vypada a kde to lze videt? A hlavne, proc?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 To je nejaka blbost, ne? Jak to vypada a kde to lze videt? A hlavne, proc?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Ok, uz mi to docvaklo? nicmene, stat se muze leccos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 To je nejaka blbost, ne? Jak to vypada a kde to lze videt? A hlavne, proc?!?To vidím: řvoucí zelenej debil přijíždí v rodinném hjondé i0,10, v kufru narvanou červenou židli a u cesty stopuje zpívající blondýna se zkřízenýma rukama, a v každé ruce motorovou pilu . . . masakr . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 To vidím: řvoucí zelenej debil přijíždí v rodinném hjondé i0,10, v kufru narvanou červenou židli a u cesty stopuje zpívající blondýna se zkřízenýma rukama, a v každé ruce motorovou pilu . . . masakr . . .Sto TA TA TA týýýýdněěěěěěě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 V nemocnici jsou 3 pacienti, přijde k nim doktor a ptá se prvního:"Prosím Vás, co se Vám stalo?""Já mám SUZUKI, hasím si to takhle 180 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.""A co se stalo Vám?" ptá se doktor druhého."No, já mám HONDU, hasím si to takhle 230 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.""Hm. A co Vy?" ptá se třetího."Já mám BABETU, jedu asi 40 a když kolem mě projeli tyhle dva, tak jsem si myslel, že stojím a sesedl jsem." Američan, Angličan a Rus srovnávají životní úroveň.Američan: "My máme v rodině většinou 3 auta. Jedno na běžný provoz - nákupy, zaměstnání..., druhé na reprezentaci - divadlo, koncerty... a třetím jezdíme do zahraničí na dovolenou."Angličan: "My máme 2 auta. Jedno na celý rok, ale na dovolenou do zahraničí jezdíme tím druhým."Rus: "My máme jedno auto - na celou gubernii a do zahraničí jezdíme tankama." Na cestě leží Indián s uchem na asfaltu a trhaně říká: "Modrá Mazda, hliníkové disky, černé nárazníky, rychlost 90 km/h, řidič s prasečím obličejem..."Lidé se seběhnou okolo něj, v němém úžasu poslouchají a nevěřícně kroutí hlavou: "To všechno slyšíte?""Ne, srazila mě." Pracuje pokrývač linolea v jednom větším domě. Pokrývá podlahu vstupní haly.Když práci po několika hodinách dokončí, chce si po dobře odvedené práci zapálit, ale ne a ne najít cigarety.Najednou uvidí uprostřed místnosti na linu malou vybouleninku.Říká si: "Přece to nebudu kvůli cigaretám celý předělávat..." A tak vezme kladivo, zatluče vybouleninku a vše je, jak má být.Po chvíli přijde majitelka domu, zaplatí, pochválí mu práci a povídá: "Jo, v obýváku na televizi jste si zapoměl cigarety. A neviděl jste někde našeho křečka?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 ty woe... prej křečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky