Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

to je dobrá hračka, to je krmítko pro kočky?  :lol2:

čeče netuším. ale zvířenu je třeba zabavit, když se nudí...a ještě víc, když je v zajetí

...páč když jim hrábne, je už většinou pozdě

daily_gifdump_656_09.gif

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je nejaka blbost, ne? Jak to vypada a kde to lze videt? A hlavne, proc?!?

To vidím:

řvoucí zelenej debil přijíždí v rodinném hjondé i0,10, v kufru narvanou červenou židli a u cesty stopuje zpívající blondýna se zkřízenýma rukama, a v každé ruce motorovou pilu . . . masakr . . .

Odkaz ke komentáři

V nemocnici jsou 3 pacienti, přijde k nim doktor a ptá se prvního:
"Prosím Vás, co se Vám stalo?"
"Já mám SUZUKI, hasím si to takhle 180 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu."
"A co se stalo Vám?" ptá se doktor druhého.
"No, já mám HONDU, hasím si to takhle 230 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu."
"Hm. A co Vy?" ptá se třetího.
"Já mám BABETU, jedu asi 40 a když kolem mě projeli tyhle dva, tak jsem si myslel, že stojím a sesedl jsem."

Američan, Angličan a Rus srovnávají životní úroveň.
Američan: "My máme v rodině většinou 3 auta. Jedno na běžný provoz - nákupy, zaměstnání..., druhé na reprezentaci - divadlo, koncerty... a třetím jezdíme do zahraničí na dovolenou."
Angličan: "My máme 2 auta. Jedno na celý rok, ale na dovolenou do zahraničí jezdíme tím druhým."
Rus: "My máme jedno auto - na celou gubernii a do zahraničí jezdíme tankama."

Na cestě leží Indián s uchem na asfaltu a trhaně říká: "Modrá Mazda, hliníkové disky, černé nárazníky, rychlost 90 km/h, řidič s prasečím obličejem..."
Lidé se seběhnou okolo něj, v němém úžasu poslouchají a nevěřícně kroutí hlavou: "To všechno slyšíte?"
"Ne, srazila mě."

Pracuje pokrývač linolea v jednom větším domě. Pokrývá podlahu vstupní haly.
Když práci po několika hodinách dokončí, chce si po dobře odvedené práci zapálit, ale ne a ne najít cigarety.
Najednou uvidí uprostřed místnosti na linu malou vybouleninku.
Říká si: "Přece to nebudu kvůli cigaretám celý předělávat..." A tak vezme kladivo, zatluče vybouleninku a vše je, jak má být.
Po chvíli přijde majitelka domu, zaplatí, pochválí mu práci a povídá: "Jo, v obýváku na televizi jste si zapoměl cigarety. A neviděl jste někde našeho křečka?"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...