Radimk Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Hele naleju si sklenicku a kopnu to do sebe. Co by jako zteplalo? :-))Tak v tomto případě je jedno jak to držíš a klidně to může být i teplé..
šíma Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Nevím, školy nemám, ale v nějakém sklépku mně lakovali že víno se má držet až za tu skleněnou placku, na které sklenička stojí. Má to mít ucho a byl by pokoj...
FrantisekH Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 jak na ty dva pány koukam vidim spíše tyto mozkové pochody : Berlusconi - já vám ještě ukážu, na mě jen tak nezapomeneteZeman - sakra, to byla včera jízda, už nemůžu tolik chlastat...ale toho vyprošťováčka si ještě dam..
Návštěvník Kamil Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 chyba týmu, proboha kelímek mu do ruky nesmí nikdo dát to je repre suita jak z grotesky Jo tak. Ja myslel, ze se pohorsujes nad drzenim piva. Jestli to je z nejake vystavy nebo veletrhu, treba tam ani sklo nemeli. A dat mu pivo do plastu nebo odmitnout a nedat mu ho vubec? Jedine ze by protokol nebo ochranka vozili spolu s prezidentem i sklenice.
Ondoni Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Jo tak. Ja myslel, ze se pohorsujes nad drzenim piva. Jestli to je z nejake vystavy nebo veletrhu, treba tam ani sklo nemeli. A dat mu pivo do plastu nebo odmitnout a nedat mu ho vubec? Jedine ze by protokol nebo ochranka vozili spolu s prezidentem i sklenice. Myslím, že do plastu dostává z bezpečnostních důvodů. Si představte, že by při akci "popelníček" držel ještě v ruce tupláka. Miloši, když chlast, tak plast. Třeba Vašut se s tím ne.ere a červené víno rovnou koštuje jako koňak. Takže tak
Návštěvník Kamil Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Třeba Vašut se s tím ne.ere a červené víno rovnou koštuje jako koňak. Takže tak A nosí fejky Panerai.
IzTaPa Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 A nosí fejky Panerai. treba ceka, az mu lidl zaplati, aby si koupil pravy?
Gustaf Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Myslím, že do plastu dostává z bezpečnostních důvodů. Si představte, že by při akci "popelníček" držel ještě v ruce tupláka. Miloši, když chlast, tak plast. Třeba Vašut se s tím ne.ere a červené víno rovnou koštuje jako koňak. Takže tak zkoumá jiskru přes prsty...vemeno jedno plešatý
vanderB. Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Miloš má trošku zvláštní styl pádlování. Synek nebo Vávra Hradílek by mu měli dát školení. za todle by tě každej veslař sežral
lukis Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 jeste ze nechtela byt konem odmalicka diky probralo me to po obede..
StefanM Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 (upraveno) Kniha sťažností v miestnej kantíne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. července 2014 uživatelem StefanM
Tomas_2002 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Kniha sťažností v miestnej kantíne. Mi tam chybí asi příloha :-)
StefanM Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Lepšie keď chýba než aby prílohou bola pálivá omáčka. Mi tam chybí asi příloha :-)
Klotzman Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 A nosí fejky Panerai. He? To je nějaká Vašut legend nebo fakt ?
Ondoni Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 He? To je nějaká Vašut legend nebo fakt ? Tady, viz následná diskuse, odhalení a rozhřešení
Doporučené příspěvky