Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, školy nemám, ale v nějakém sklépku mně lakovali že víno se má držet až za tu skleněnou placku, na které sklenička stojí. Má to mít ucho a byl by pokoj...

Odesláno

jak na ty dva pány koukam vidim spíše tyto mozkové pochody : Berlusconi - já vám ještě ukážu, na mě jen tak nezapomenete

Zeman -  sakra, to byla včera jízda, už nemůžu tolik chlastat...ale toho vyprošťováčka si ještě dam..

Návštěvník Kamil
Odesláno

chyba týmu, proboha kelímek mu do ruky nesmí nikdo dát  :eek: to je repre suita jak z grotesky 

Jo tak. Ja myslel, ze se pohorsujes nad drzenim piva. :) Jestli to je z nejake vystavy nebo veletrhu, treba tam ani sklo nemeli. A dat mu pivo do plastu nebo odmitnout a nedat mu ho vubec? Jedine ze by protokol nebo ochranka vozili spolu s prezidentem i sklenice. :D

Odesláno

Jo tak. Ja myslel, ze se pohorsujes nad drzenim piva. :) Jestli to je z nejake vystavy nebo veletrhu, treba tam ani sklo nemeli. A dat mu pivo do plastu nebo odmitnout a nedat mu ho vubec? Jedine ze by protokol nebo ochranka vozili spolu s prezidentem i sklenice. :D

Myslím, že do plastu dostává z bezpečnostních důvodů. Si představte, že by při akci "popelníček" držel ještě v ruce tupláka. Miloši, když chlast, tak plast.

Třeba Vašut se s tím ne.ere a červené víno rovnou koštuje jako koňak. Takže tak

852_sm.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

A nosí fejky Panerai. :D

Odesláno

Myslím, že do plastu dostává z bezpečnostních důvodů. Si představte, že by při akci "popelníček" držel ještě v ruce tupláka. Miloši, když chlast, tak plast.

852_sm.jpg

zkoumá jiskru přes prsty...vemeno jedno plešatý :D

Odesláno

Miloš má trošku zvláštní styl pádlování. Synek nebo Vávra Hradílek by mu měli dát školení.

za todle by tě každej veslař sežral :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...