Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Muž stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýnka a mile se usmívá? Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka? Přesto jde k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: ?Omlouvám se, ale my dva se známe??? Ona na to: ?Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí?? Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: ?Sakra,? říká ?to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě vožralej kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatýho celeru???? ?Ne,? odpoví žena, ?já jsem třídní vašeho syna??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Válka v Gaze. Bojovník Hamasu statečně skočí před izraelský tank a napere do něj celý zásobník. Tanku se logicky nic nestane. Palestinec před ním tedy stojí a čeká na smrt.

Otevře se poklop tanku a z něj vyleze Žid.
?Došly náboje?? zeptá se Palestince.
?Jo, došly.? 
Žid z kapsy vytáhne krabičku nábojů.
?A koupíš??

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Mladá slečna si přivedla domů z diskotéky černocha. Lehla na postel, začala se svlékat a řekla: A teď mi ukaž, jestli je pravda to, co se o černoších říká! On vytáhl nůž, pobodal ji, okradl a utekl oknem.

:clap: FLAME TEĎ ! 

+1  :punk:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...