mondeo2 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 názvy jsou dobrý aspoň to má originalitu a člověk hned ví na čem je. Pepíček ve škole podává krabici z které něco kape paní učitelce a povídá:Venku je jaro, tak jsem vám chěl udělat radost a natrhal jsem vám kočičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Nechte už ty mrtvý děti (pobavily mě)... tady máte živý šťeně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Muž stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýnka a mile se usmívá? Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka? Přesto jde k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: ?Omlouvám se, ale my dva se známe??? Ona na to: ?Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí?? Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: ?Sakra,? říká ?to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě vožralej kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatýho celeru???? ?Ne,? odpoví žena, ?já jsem třídní vašeho syna?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) Tohle tady bylo a nebude to určitě dýl než tejden ... Edit: Jo, tak TADY Upraveno 30. července 2014 uživatelem Hodo65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 tak to si sypu popel na hlavu to jsme nějak přehlídl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 V tý záplavě frků se to stane snadno. Tenhle si ale zrovna pamatuju kvůli tomu řapíkatýmu celeru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tak jsem se jel projet na kole a narazil jsem na zajimavou Pizzerku Pizzerie u Mňa - ty nazvy pro Pizzu no tak to je děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Výročí už bylo, ale viděl jsem to až dneska. Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Válka v Gaze. Bojovník Hamasu statečně skočí před izraelský tank a napere do něj celý zásobník. Tanku se logicky nic nestane. Palestinec před ním tedy stojí a čeká na smrt.Otevře se poklop tanku a z něj vyleze Žid.?Došly náboje?? zeptá se Palestince.?Jo, došly.? Žid z kapsy vytáhne krabičku nábojů.?A koupíš?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Mladá slečna si přivedla domů z diskotéky černocha. Lehla na postel, začala se svlékat a řekla: A teď mi ukaž, jestli je pravda to, co se o černoších říká! On vytáhl nůž, pobodal ji, okradl a utekl oknem. FLAME TEĎ ! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Mladá slečna si přivedla domů z diskotéky černocha. Lehla na postel, začala se svlékat a řekla: A teď mi ukaž, jestli je pravda to, co se o černoších říká! On vytáhl nůž, pobodal ji, okradl a utekl oknem. FLAME TEĎ ! +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) za 100 bodu Upraveno 31. července 2014 uživatelem lukis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 tak ten je hodne zlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Myslím, že to je čistě černý humor, nic jiného v tom nevidím a navíc mne pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 když já nevím, jestli to byl černý humor anebo pravda................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 ano,to je humor o černejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Snad to tu nebylo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Snad to tu nebylo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Tak, na pár dní pokoj. zubatá je na dovolené :-) Upraveno 31. července 2014 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Polívčička byla? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky