Karlos Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 (upraveno) Pračka a pár obrázků z Čech. Upraveno 28. dubna 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 jen takovy dovetek k tomu "ruskemufukaru" http://www.novinky.cz/koktejl/167535-rus-v...y-a-prezil.html ad Karlos: by me zajimalo, jestli je to jen umele zinscenovany vtip nebo to fakt nekdo napsal. chtel bych videt ty reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Poradny auto k diverskam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 (upraveno) Jak zadarmo objednat u Mc'Donaldu Upraveno 28. dubna 2009 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Snad tu nikde není.... Víš, za co se dostal Lubomir do Poslanecký sněmovny? Zaorálek? Jo, přesně tak!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Jde opilec domů a marně se snaží strčit klíč do pouliční lampy. Zarazí ho policista a ptá se ho: "Co to vyvádíte?" "Snažím se odemknout dveře od baráku, ale vůbec mi to nejde." Policista se podívá nahoru a povídá: "Tak si zazvoňte, nahoře se ještě svítí!" "Pepíčku, proč ve škole pořád zlobíš?" "Já nezlobím, maminko, ani nerozčiluji paní učitelku. Já jen studuji její reakce!" Přijde Pepíček ze školy domů a na stole je lístek, že má odvést krávu k sousedovic bejkovi. U sousedů je doma jen Evička, tak odvedou krávu k bejkovi, sednou a čekají, až se býk vydovádí. Po chvíli Pepíček obejme Evičku a zeptá se jí: "Že jim to ale jde, viď Evičko?" "No, jde jim to..." "A že jim to jde moc hezky?" "Jo, jde jim to hezky." "A co kdybych to taky zkusil...?" "Zkus, Pepíčku..." "Opravdu můžu, Evičko?" "No, co bys nemohl Pepíčku, vždyť ta kráva je vaše!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 A teď trošku černého humoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 (upraveno) Upraveno 1. května 2009 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 To si zase někdo "zapřekládal" z AJ ... copak v golfu se hraje koulemi? Kdyby tam raději nechali původní text... edit - vložení obrázku.. Jak jsem dostal, tak dávám dál...ale stejně dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 TAXI DRIVER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 (upraveno) FAT KID Upraveno 3. května 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 to je štestí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 kibi: chvíli mi to trvalo, piktogramy nejsou moje silná stránka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 Ice Age 3 trailer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 (upraveno) muj oblibeny... ...jsem si nejdriv myslel, ze to je pracka.... Upraveno 5. května 2009 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 Nová rasa létajících psů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 Nová rasa létajících psů To má RC ovládání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 ti psi mi připoměli jeden vtip. Na terase v desátém patře je párty. U baru sedí už mírně opilý chlápek a před sebou má řadu rumů. Vezme tři rumy a naráz je vypije. Za chvíli zas, a tak pořád po třech rumech. Přisedne si k němu už dost obumbaná blondýna a ptá se: pane proč ty rumy pijete po třech? No já když takhle piju tak dělám neuvěřitelný věci. Neuvěřitelný věci? A jaký? No třeba takovýhle, řekne chlápek. Vypije tři rumy, přeskočí zábradlí terasy a padá kamsi dolů. A najednou kde se vzal tu se vzal, chlápek vejde po schodech a usadí se ke svým rumům. Jé to bylo dobrý, povídá blondýna, to zkusím taky. Vymlaskne tři rumy a skočí přes zábradlí. Barman se nakloní k chlápkovi a povídá: Supermane, ty seš ale debil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 prihodilo sa cestou z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 prihodilo sa cestou z prace Jen by to asi nemělo patřit do sekce HUMOR ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky