mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jasně, tady se tomu smějete, ale mě pozvala jednou holka po druhym rande k sobě na oběd... podával se pozor... pouze meloun vodní s odůvodněním, že ho má ráda a neumí vařit.no takovej vychlazenej meloun nakrájenej na kostičky spolu s dalším různým ovocem, zalitej čistou vodkou, pár litry bílého a bublinkama to není špatný oběd................
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 vycházim z toho že jste pak rovnou přešli do fáze ložnice a pak sis změnil číslo a zrušit telefon
Liqid Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Tak tak, tyhle městský typy zvyklé na restaurace a pizzu z dovozu nejsou nic pro mě, ale to člověk při klábosení na baru prostě nepozná a později se nestačí divit. Alespoň je pak na co vzpomínat
honzyk Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jasně, tady se tomu smějete, ale mě pozvala jednou holka po druhym rande k sobě na oběd... podával se pozor... pouze meloun vodní s odůvodněním, že ho má ráda a neumí vařit. Díky, teď jsem se fakt od srdce zasmál
MJ. Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 tomu řikam názorná fotka prodávaných věcí:-)
Ondoni Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jako, trochu bych se bál, aby to nepříšlo i s tím miminkem o velikosti 62
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 tomu řikam názorná fotka prodávaných věcí:-)tady platí přísloví abys nekoupil zajíce v pytli
MJ. Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jako, trochu bych se bál, aby to nepříšlo i s tím miminkem o velikosti 62přesně tohle psala i žena. že by se bála aby v tom nebyla mrtvola
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Šestnáctileté děvče se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně. Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distignovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká :Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít. Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné:Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat 5 poboček prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila??Otec ho přeruší, položí mu ruku na ramena říká : ?Tak jí ošukáš znova, žádný problém ?"
MJ. Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 takle se to má dělathttp://youtu.be/wkO4NIqAMss
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 no chvilku mi trvalo než mi došlo o co jde, asi to bude tím, že jsem přeskočil začátek s tím šekem..................
wizard-ov Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jsem normálně myslel, že si vylije tu gořalu na hlavu...
roman_d Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Sedej dva manzele amazelka haze chlapikovi buraky, kdyz se mu trefi do ucha..zkousej ho vyndat a nejdeto, najednou se objevi chlapik co je na navsteve arika to delate spatne, dtrci tatikovi prsty do nosu a rika.fouknete..orisek vyleti a matka ns to,teda tato co z toho pana jednou bude? Tatik odpovi..no podle smradu zprstu, zetak!
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Sedej dva manzele amazelka haze chlapikovi buraky, kdyz se mu trefi do ucha..zkousej ho vyndat a nejdeto, najednou se objevi chlapik co je na navsteve arika to delate spatne, dtrci tatikovi prsty do nosu a rika.fouknete..orisek vyleti a matka ns to,teda tato co z toho pana jednou bude? Tatik odpovi..no podle smradu zprstu, zetak!Ty bláho, to byla makačka to po tobě přečíst, takhle po ránu .....
Džanek Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Zemědělcův rok Tohle je přesné. Aneb výběr z letošního tisku a titulků zpráv. 3. 1. Teplo způsobuje problémy zemědělcům6. 2. Jestli přijdou holomrazy, bude zle, říkají zemědělci24. 2. Teplo přinese lepší úrodu8. 3. Zemědělce trápí teplo a sucho11. 3. Zemědělci využívají teplého počasí16. 3. Hrozí nedostatek pitné vody a katastrofální úroda17. 3. Přes teplou zimu neúroda nehrozí1. 4. Položí české zemědělce sucho?17. 5. Zemědělec: Vody je třeba, ale tohle je už příliš26. 6. Zemědělci očekávají podprůměrnou úrodu. Klasy jsou malé a mají málo semen27. 6. Čeká se jen průměrná sklizeň8. 7. Žně začínají. Úroda je nižší, ceny také12. 7. Hrozí extrémní sucha, pomohou jen silné deště23. 7. ?Ať už neprší,? modlí se zemědělci25. 7. Pršelo, ale málo. Zemědělci už počítají ztráty na polích30. 7. Zemědělci se obávají současného deštivého počasí22. 8. Zemědělcům škodí kroupy27. 8. Rekordní úroda českých zemědělců. Letos sklidí nejvíc řepky v historii a rekordní čísla lze očekávat taky u obilí
FrantisekH Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 aneb když je neúroda jsou dotace, když je nadúroda tak se musí zajistit státní výkup.. tak jako tak love budou
straspol Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 (upraveno) Zemědělcův rok Tohle je přesné. Aneb výběr z letošního tisku a titulků zpráv.Jo, to je dobrý sledovat. Stejně dobrý, ne-li lepší, je sledovat ceny paliv. Dolar posiluje, Euro posiluje, cena nafty a benzínu roste . Koruna posiluje, cena nafty a benzínu roste . Barel ropy podražil o deset dolarů, cena nafty a benzínu roste, litr nafty podražil o tři koruny. Cena ropy klesá na meziroční minimum, cena nafty a benzínu roste . Zvedneme daně, pohonné látky skokově podraží. Začneme debatovat o snížení daně, ale zlevnění paliv se dle odborníků očekávat nedá. Upraveno 30. srpna 2014 uživatelem straspol
odjinud Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Tak jsem byl taky na Krétě, v Matale, a místí shop má Rolexy již od 10 EUR, ovšem quartz. I chrona jsou zde k mání za 10E, pokud Vám ale nevadí, že ručky na subdialech jsou jen namalované. :-) Lepší Rolexy jsou za cca 20 EUR. Best of jsou Submarinery za 49.90 Eur. Nešly, tak asi to budou již automaty. Breitlingy mají za obdobnou cenu. V kamennem obchode v Gouves na Krete original ROLEX za 22,50 ?. Fotku mohu dodat po navratu, mobil to nedal a z fotaku ji nemam cim stahnout.
El Nano Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 devadesat procent casu, ktery u pocitace stravis, je chrononag amen
Doporučené příspěvky