martinzberatel Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Serafína......hodně zvláštní jméno....jako z pohádky... Serafina Vosahlova...tak to bude nejspis z pohádky pro dospelé ;-)
Ondoni Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Pro mne celkem nechutny, ale proti gustu... Mě to pobavilo ale dělal jsem tři roky v protetice, takže to mám jinak...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=20240Takhle už jsem se dlouho nepobavil.. prý.."nenápadný zloděj".
FraK Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Covece People, ty by jsi mel napsat nejakou humoristickou knihu. Ta posta je u Vas teda asi fakt desna, ale diky ni jsi nas tady vsechny dobre pobavil.
People Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Ja neviem cesky. Je to ukradnute z webu.
vraby Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 https://www.stream.cz/alles-gute/10003503-postizeny-spoluobcan 1
sibirnaya Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 ja mam fajn postu v nasi ctvrti. usmevavy symapticky postacky, balik DR do druhyho dne, inkaso platim na poste, baliky posilam temer kazdej den, jak po CR, tak po svete, zadnej problem zatim - musim zaklepat..
FrantisekH Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 sibir a mate tam vyvolavaci system? trn je strujcem toho zla... 1
sibirnaya Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 nemame, ale mame tam tri vokna jen, vetsinou jedou dve, nekdy jen jedno. nejvetsi peklo a prokleti je czechpoint, vypisy neskutecne trvaj. a protoze su sebevrah, tak tam chodim prijimat a platit pres Western Union aji a je tam jedna fakt pohledna princezna...
straspol Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Chemik, inženýr, fyzik a obchodník dostali každý jeden barometr a měli za úkol změřit pomocí něj výšku jedné vysoké budovy.Chemik velmi pečlivě změřil atmosferický tlak u základů domu, pak jel výtahem až na střechu a udělal totéž. Nakonec na kalkulačce pečlivě vypočítal výšku z rozdílu atmosferických tlaků.Inženýr jel rovnou výtahem nahoru na střechu. Našel dlouhý provaz u myčky oken zvenku a přivázal k němu barometr. Pak ho spustil ze střechy až na úroveň terénu. Potom ho vytáhl zpět a při tom změřil výšku budovy v rozpaženích, což prý je asi metr a půl.Fyzik také ihned jel nahoru. Došel ke kraji střechy. Vyndal stopky a pustil barometr dolů. Ze změřené doby volného pádu a znalosti gravitačního zrychlení vypočítal výšku budovy.Obchodník zůstal dole. V přízemí zašel na recepci a řekl vrátnému: ?Když mi povíte, jak je tahle budova vysoká, dám vám slevu na tenhle úžasný super kvalitní barometr.?
vraby Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 ja mam fajn postu v nasi ctvrti. usmevavy symapticky postacky, balik DR do druhyho dne, inkaso platim na poste, baliky posilam temer kazdej den, jak po CR, tak po svete, zadnej problem zatim - musim zaklepat..Tak to jsme dva. Vše bez problémů,co už jsem se tady toho naposílal.Škoda jen,že jedou jen dvě okna z pěti,fronta jak sviň,to se dá ale vychytat.Nechodit na post když maj černý dávky nebo co všechno oni dostávají.
sibirnaya Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 u nas je nejvetsi krize, kdyz jsou duchody, nebo kdyz nejaky sexkretarky maj krabicu doporucenych dopisu, pripadne kdyz prijede nejakej eshop posilat baliky..
Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Už to začíná...no celkem to pány nastartovalo. ale pak jim došlo že tu sou na návštěvě.v podstatě ani nevim jestli se mam smát že to je celkem dobrej joke, nebo si říkat že to sou kikoti co to zbytečně hrotěj
Povidláček Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky